Διακοπές… διαρκείας για Νεϊμάρ!

Διακοπές… διαρκείας για Νεϊμάρ!

Ο άσος της Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για τις φιλικές αναμετρήσεις με Αργεντινή και Αυστραλία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο», Τίτε, αποφάσισε να μη συμπεριλάβει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της εθνικής ομάδας για τα φιλικά του ερχόμενου μήνα εναντίον της Αργεντινής και της Αυστραλίας, δίνοντάς του την ευκαιρία να ξεκουραστεί για πρώτη φορά τόσο μεγάλο διάστημα μετά το 2013.

Ο Νεϊμάρ δεν έχει χάσει κανένα μεγάλο τουρνουά από το καλοκαίρι του 2014 και το Μουντιάλ που διοργάνωσε η χώρα του, ενώ εκτός έμεινε και ο άσος της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης αποκλείστηκαν από την αποστολή κι άλλοι βασικοί, όπως ο Μαρκίνιος, ο Μιράντα, ο Μαρσέλο και ο Ντάνι Άλβες.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μονακό, Τζέμερσον και ο μέσος της Κορίνθιας, Ροντριγκίνιο, κλήθηκαν για πρώτη φορά από τον Τίτε, ενώ άλλη μία έκπληξη αποτέλεσε η κλήση του στράικερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Τάισον, με μόλις έξι λεπτά συμμετοχής σε διεθνές επίπεδο.



Παναθηναϊκός: Χουάντσο και Γκραντ σε ένα αξέχαστο 1vs1
Παναθηναϊκός: Χουάντσο και Γκραντ σε ένα αξέχαστο 1vs1
ΑΕΚ: Με ΟΦΗ εκτίει ο Πινέδα
ΑΕΚ: Με ΟΦΗ εκτίει ο Πινέδα
EuroCup Γυναικών: Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
EuroCup Γυναικών: Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
Έντονα προβλήματα και πάλι στο ΣΕΦ λόγω της βροχής
Έντονα προβλήματα και πάλι στο ΣΕΦ λόγω της βροχής
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved