Ματσάρα και ανατροπή για Μπάγερν

Ματσάρα και ανατροπή για Μπάγερν

Η Μπάγερν πέρασε από την έδρα της Λειψίας με το απίστευτο 5-4 - «Βροχή» τα γκολ στην Bundesliga

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν, πέρασε νικηφόρα, με 5-4 από τη Λειψία, μετά από ανατροπή, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Oι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-1 και 4-2, αλλά οι Βαυαροί απέδειξαν γιατί είναι οι φετινοί πρωταθλητές. Πρώτα ο Τιάγκο Αλκάνταρα στο 60΄, εν συνεχεία ο Αλάμπα στο 91΄ και ο Ρόμπεν στο 95΄ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τη δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα, Λειψία, να μην μπορεί να πιστέψει πως έχασε αυτό το ματς.

Πάντως, η Λειψία έχει εξασφαλίσει την παρθενική της παρουσία στους ομίλους του Champions League. Ισόβαθμες με 61 βαθμούς στην 3η θέση βρίσκονται οι Χόφενχαϊμ και Ντόρτμουντ, καθώς η τελευταία συμβιβάστηκε στο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ. Η Χόφενχαϊμ επικράτησε με 5-3 της Βέρντερ. Καθώς, όμως προηγήθηκε με 5-0 στην Βρέμη αν είχε κρατήσει αυτό το σκορ θα συγκέντρωνε περισσότερες πιθανότητες για την 3η θέση, καθώς θα είχε +30 διαφορά τερμάτων. Τώρα έχει +27 και παίζει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της με την Άουγκσμπουργκ, ενώ η Ντόρτμουντ έχει +31 και παίζει στην έδρα της με τη Βέρντερ.

Υποβιβάστηκε οριστικά και η Ντάρμστατ μετά την Ίνγκολστατ, ενώ το Αμβούργο πήρε τον ένα βαθμό (1-1) στην έδρα της Σάλκε και παραμένει στην 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ με τον 3ο της Β' κατηγορίας.



Πήραν «φωτιά» οι φήμες για σχέση του Κρίστιαν Πούλισικ με την Σίντνεϊ Σουίνι
Πήραν «φωτιά» οι φήμες για σχέση του Κρίστιαν Πούλισικ με την Σίντνεϊ Σουίνι
Super League και Κύπελλο Ελλάδος: Ξεκούραση πριν τον μήνα «φωτιά» με ασταμάτητα ντέρμπι
Super League και Κύπελλο Ελλάδος: Ξεκούραση πριν τον μήνα «φωτιά» με ασταμάτητα ντέρμπι
ΠΑΟΚ: Η Κρουζ Αζούλ θέλει 10 εκατ. για τον Γιακουμάκη
ΠΑΟΚ: Η Κρουζ Αζούλ θέλει 10 εκατ. για τον Γιακουμάκη
Ηρακλής: Τέλος ο Πουλιανίτης
Ηρακλής: Τέλος ο Πουλιανίτης
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved