Σκίμπε: «Δεν φοβόμαστε το Βέλγιο»

Σκίμπε: «Δεν φοβόμαστε το Βέλγιο»

Την σιγουριά του ότι η Εθνική θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Βέλγιο εξέφρασε ο Μίχαελ Σκίμπε.

Η «γαλανόλευκη» έκανε σήμερα την πρώτη της προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ο ομοσπονδιακός τεχνικός διαπίστωσε με μεγάλη χαρά την ετοιμότητα των διεθνών του εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης του Σαββάτου με το Βέλγιο.

Ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε την προσεχή αντίπαλο της Εθνικής μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο δήλωσε βέβαιος πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο.

 «Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, αλλά θα την αντιμετωπίσουμε χωρίς φόβο. Θα δείξουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο, τόσο στην άμυνα, όσο και στην κόντρα επίθεση, όπως είχαμε κάνει στα φιλικά με την Αυστραλία και την Ολλανδία. Το Βέλγιο είναι μια πολύ καλή ομάδα επιθετικά, αλλά κι εμείς έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και θα το δείξουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά. Είναι μια ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός.

Για την κλήση των Ανδρούτσου και Μανθάτη, αλλά και του Ζέκα, είπε: «Έχουν αγωνιστεί στους τελευταίους 6-8 μήνες, είναι εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές και τους καλέσαμε για να τους δούμε. Από την άλλη προσθέσαμε έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία και πολλές παραστάσεις στο πρωτάθλημα της Super League με τον Παναθηναϊκό, τον Ζέκα. Είναι μια καλή ευκαιρία και γι’ αυτόν από τη στιγμή που εξασφάλισε το ελληνικό διαβατήριο να έρθει στην Εθνική».

Για την απουσία του Καρνέζη επισήμανε: «Είναι σημαντική απουσία και θα είμαι χαρούμενος να τον έχουμε ξανά πίσω κόντρα στη Βοσνία. Από την άλλη πλευρά έχουμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα, τον Γλύκο, κι έναν πολύ ταλαντούχο, τον Καπίνο».

Τέλος, για την απουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου επισήμανε: «Είναι μία από τις σημαντικότερες απουσίες μας, όπως και ο Καρέλης. Βέβαια, είναι θετικό ότι ο Παπαδόπουλος αγωνίζεται με το Αμβούργο και τα πηγαίνει πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχει αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό».

2 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Ζέκα: «Θα δώσω την καρδιά μου και την ψυχή μου»

Το πρόσωπο της σημερινής ημέρας ήταν αναμφίβολα ο Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εξασφάλισε την υπηκοότητα και δήλωσε αποφασισμένος να ανταποδώσει μέσω της Εθνικής την αγάπη και εμπιστοσύνη που έχει εισπράξει στην Ελλάδα.

«Όλα όσα έχω κερδίσει στη ζωή μου, από την πρώτη μέρα που είμαι στην Ελλάδα, μου τα έχει δώσει ο κόσμος στην Ελλάδα. Γι’ αυτό θέλω να δώσω την καρδιά και την ψυχή μου για να κερδίσει η ομάδα», τόνισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ενώ ερωτηθείς πόσα χιλιόμετρα είναι έτοιμος να τρέξει με τη γαλανόλευκη, απάντησε: «Δεν ξέρω, 15, 20… Αν είναι για να βοηθήσω την Εθνική θα τρέχω μέχρι αύριο».

Σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα, είπε: «Το περίμενα πάρα πολύ. Χθες στο δωμάτιο σκέφτηκα πώς θα ήταν η προπόνηση, γιατί θα ήταν η πρώτη μου φορά, αλλά όλα τα παιδιά ήταν πολύ καλά μαζί μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Γνωρίζω τον Καπίνο, με υποδέχτηκε καλά και ο Τζαβέλλας, όπως και όλα τα παιδιά. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει».

Μανθάτης: «Νομίζω ότι ζώ ένα όνειρο»

Ο Γιώργος Μανθάτης κλήθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής και σε δηλώσεις του μίλησε για όνειρο ζωής που εκπληρώθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα που εκπληρώθηκε η κλήση. Όλοι μας καλωσόρισαν με ανοιχτές αγκάλες και το κλίμα ήταν οικογενειακό. Πάντα το πίστευα και έτυχε να γίνει τώρα. Νομίζω ότι ζω ένα όνειρο, εγώ και τα άλλα παιδιά που έχουμε ανέβει στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι πολύ όμορφο. Πιστεύω πως είμαι έτοιμος, αλλά ο προπονητής θα κρίνει».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved