Τζώρτζογλου στο Onsports: «Καραγκούνης και Ζαγοράκης φέρνουν την Ίντερ στο Ηράκλειο»

Τζώρτζογλου στο Onsports: «Καραγκούνης και Ζαγοράκης φέρνουν την Ίντερ στο Ηράκλειο»

Η Ίντερ των Μουρίνιο και Ζανέτι απέναντι στην Ελλάδα του 2004 με… τη βοήθεια των Γιώργου Καραγκούνη και Θοδωρή Ζαγοράκη!

Στις 7 Ιουνίου τα βλέμματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων θα είναι στραμμένα στο Παγκρήτιο για μια φιλική αναμέτρηση με λάμψη αστέρων από Ελλάδα και εξωτερικό!

Στο γήπεδο του Ηρακλείου θα μονομαχήσουν η Εθνική Ελλάδας που κατέκτησε το Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας με την Ίντερ που κατέκτησε το Champions League το 2010.

Παρόντες από τους «νερατζούρι» θα είναι ο τότε τεχνικός τους, Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά και οι Ντιέγκο Μιλίτο, Χαβιέρ Ζανέτι, Ουάλτερ Σαμουέλ, Μάριο Μπαλοτέλι, Σαμουέλ Ετο'ό, Λούσιο, Γουέσλι Σνάιντερ και Μάικον.

Την «γαλανόλευκη» θα κοουτσάρει φυσικά ο Ότο Ρεχάγκελ, ενώ θα συμμετάσχουν οι διεθνείς που βρίσκονταν στην αποστολή μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Καραγκούνης και Θοδωρής Ζαγοράκης που έβαλαν το… χεράκι τους για αυτήν την ξεχωριστή φιλική αναμέτρηση, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, για πρώτη φορά μιλάει για την ιδέα αυτής της σπουδαίας "μονομαχίας" και δίνει λεπτομέρειες που πρώτη φορά βλέπουν το φως τη δημοσιότητας:

«Πριν δυο χρόνια σκεφτόμασταν σαν ΕΠΣ Ηρακλείου να αναβιώσουμε στην πόλη μας την επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας το 2004, με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και να τιμήσουμε τους διεθνείς μας για αυτήν τους την επιτυχία.  Για αυτό προσανατολιζόμασταν στη διοργάνωση ενός φιλικού αγώνα με την τότε Εθνική Ελλάδας και την αντίστοιχη της Πορτογαλίας. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατό για διάφορους λόγους» υπογράμμισε αρχικά και συνέχισε:

«Η ιδέα πάντως άρεσε στον Γιώργο Καραγκούνη και λόγω της γνωριμίας του με την Ίντερ έκανε μια προσπάθεια με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου. Τους παρουσίασαν την ιδέα που είχαμε και αμέσως συμφώνησαν να αγωνιστεί στο Ηράκλειο η ομάδα του 2010 που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λίγκ, με προπονητή τον Ζοζέ Μουρίνιο».   

Η ΕΠΣ Ηρακλείου όμως και ο πρόεδρος της Νίκος Τζώρτζογλου δεν στέκονται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αυτής της σπουδαίας αναμέτρησης. Σε συνεργασία με τον Δήμο και την Περιφέρεια, τους οποίος θεωρεί πως θα έχει στο πλευρό του ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, προγραμματίζονται διάφορες εκδηλώσεις στην πόλη και το νομό με στόχο την ανάδειξη τους, ειδικά εκείνη την περίοδο που η Κρήτη θα «βουλιάζει» από χιλιάδες τουρίστες.

«Το παιχνίδι θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα ενώ εκείνη την περίοδο θα κάνουμε κι άλλες δράσεις. Δεν θα επικεντρωθούμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Θα τιμήσουμε τους διεθνείς μας για την επιτυχίας της Εθνικής και φυσικά θα κοιτάξουμε να αναδείξουμε την Κρήτη μας, το νομό Ηρακλείου και την πόλη μας με διάφορες εκδηλώσεις. Εκείνη την περίοδο θα έχουμε άλλωστε και πολλούς τουρίστες στην περιοχή μας και αυτό μόνο αναξιοποίητο δεν πρέπει να περάσει».



Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved