Προσοχή! Και οι έντεκα κυκλοφορούν... ελεύθεροι

Προσοχή! Και οι έντεκα κυκλοφορούν... ελεύθεροι

Η μεταγραφική… παράταση έχει ξεκινήσει και αυτοί 11 είναι σίγουρα περιζήτητοι

Ποιος είπε ότι η χειμερινή περίοδος των μεταγραφών έλαβε τέλος; Μπορεί για τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο να ισχύει, δεν γίνεται το ίδιο όμως με εκείνους που… περπατούν ελεύθεροι στο μεταγραφικό παζάρι.

Το OnSports με μια γρήγορη ματιά βρήκε μία ενδεκάδα παικτών οι οποίοι μπορούν να υπογράψουν σε ομάδα της αρεσκείας τους και πολλοί σύλλογοι (ακόμα και οι ελληνικοί) είναι βέβαιο ότι θα γλυκαθούν στην περίπτωσή τους.

Μαρουάν Σαμάκ

Για όσους ψάχνουν επιθετικό ο πάλαι ποτέ στράικερ της Άρσεναλ κινείται ελεύθερος και αναζητεί ομάδα. Από το 2010 όταν και πήρε μεταγραφή από τη Μπορντό για τους «κανονιέρηδες» παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα, ωστόσο είναι καλός επιθετικός και σε κάθε ομάδα θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή λύση στην επίθεση. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στην Κάρντιφ από την οποία έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σιμάο Μάτε Ζούνιορ

simao

Ναι, ο Μοζαμβικανός κυκλοφορεί ελεύθερος. Είναι στην καλύτερη ηλικία (28) και διψασμένος να επιστρέψει στη δράση. Σίγουρα ένας παίκτης που θα απασχολήσει όσες ομάδες θέλουν ένα «μαμούνι» για τη μεσαία τους γραμμή

Κίεραν Ρίτσαρντσον

Κάποτε θεωρείτο το μεγαλύτερο ταλέντο της Γιουνάιτεντ. Στα 32 του πλέον δεν θυμίζει καθόλου τον ποδοσφαιριστή που θαύμασε ο Φέργκιουσον στις αρχές του 2000, ωστόσο έχει εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ και η ηλικία του (32) δεν είναι απαγορευτική.

Βίκτορ Βάσκεθ

Κάτι γράφτηκε για Παναθηναϊκό από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει στην Κρουζ Αζούλ. Παίκτης με εμπειρία (και από την Μπαρτσελόνα) που έδωσε σπουδαίες παραστάσεις στο Βέλγιο και την Μπριζ, αποτελεί πολύ καλή λύση για το κέντρο σε εξαιρετική ηλικία (30).

Αντόνιο Κασάνο

Ο τρελο-Κασάνο κυκλοφορεί ελεύθερος μετά και τα νέα τερτίπια του στην Σαμπντόρια. Ένας παίκτης που μπορούσε να αφήσει ιστορία στο ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά λόγω της τρέλας του δεν μπόρεσε ούτε στο ελάχιστο να αγγίξει το αγωνιστικό του ταβάνι. Στα 34 του ψάχνει το τελευταίο πιθανότατα συμβόλαιο της καριέρας του.

Κάρλτον Κόουλ

Κάποτε ήταν το next big thing της Τσέλσι. Σήμερα είναι απλώς ένας άνεργος επιθετικός με 14χρονη θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ. Προσπάθησε να επανέλθει το καλοκαίρι στη Σέλτικ αλλά αποδείχτηκε ότι δεν είναι στα παλιά του στάνταρ. Σε ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό ωστόσο δεν αμφιβάλουμε ότι μπορεί να κάνει διαφορά.

Κιμ Κάλστρομ

kim

Οι σπουδαίες μέρες για τον Σουηδό μέσο έχουν περάσει πλέον. Την τελευταία διετία την έβγαλε στην Ελβετία και την Γκρασχόπερς και πλέον ψάχνεται για το τελευταίο πιθανότατα συμβόλαιο της καριέρας του. Η ποιότητά του δεν αμφισβητείται, και είναι βέβαιο ότι θα έχει αρκετές κρούσεις.

Όλεγκ Γκούσεφ

Το μηχανάκι της Ντιναμό δεν αγωνίζεται πλέον στο Κιέβο. Μετά από 14 χρόνια ο Ουκρανός αποχώρησε και ψάχνεται για καινούργιες περιπέτειες. Μπορεί να μην έχει τα πνευμόνια του παρελθόντος, ωστόσο είναι βέβαιο πως όπου και αν πάει θα κάνει τρελές πλαγιοκοπήσεις.

Μάρκος Βελλίδης

Ο Έλληνας πορτιέρο δεν στέριωσε τελικώς στον ΠΑΟΚ. Μετά από ένα χρόνο στην Τούμπα λύθηκε το συμβόλαιό του και πλέον είναι σε αναζήτηση ομάδας. Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση, στην καλύτερη ηλικία (29) που σίγουρα θα αφήσει ικανοποιημένη οποιαδήποτε ομάδα επιζητά σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια της.

Εν Ζόγκμπια

Ο Γάλλος επιτελικός μέσος αποχώρησε το καλοκαίρι από την Πρέμιερ Λιγκ μετά από 12 συναπτά έτη ωστόσο η θητεία του στους Κεράλα Μπλάστερς (Ινδία) δεν κράτησε για πολύ και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχει επαφές με Κίνα ωστόσο δεν αποκλείεται να γυρίσει στην Ευρώπη αν δεχτεί δελεαστική πρόταση.

Εμίρ Σπάχιτς

spahic 1 735x400

Για τον Βόσνιο δεν χρειάζονται συστάσεις. Αμυντικός «κέρβερος» με υψηλές παραστάσεις στην καριέρα του. Μεγάλα «αγκάθια» στην περίπτωσή του αποτελούν η ηλικία του (36) αλλά και ο έκρυθμος χαρακτήρας του. Παρόλα αυτά όποια ομάδα ψάχνει μια λύση για την άμυνα τύπου Λέσκοτ – συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι – τότε ο Βόσνιος είναι αυτό ακριβώς που ζητάει.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Super League: Προτελευταίοι και με… ψίχουλα στις μεταγραφές!

Super League: Προτελευταίοι και με… ψίχουλα στις μεταγραφές!

Μεγάλο πρόστιμο στον Ολυμπιακό, απαγόρευση εισόδου στον Ζαμάνη

Μεγάλο πρόστιμο στον Ολυμπιακό, απαγόρευση εισόδου στον Ζαμάνη

O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved