ΕΠΟ: Αυτοί «κόβονται» από την ΚΕΔ
Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον πίνακα των διαιτητών της Κεντρικής Επιτροπής και 10 ρέφερι εμφανίζονται κοντά στην… έξοδο.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Live Sport» στην πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ, ένα από τα βασικά θέματα που θα τεθούν επί τάπητος είναι ο πίνακας των διαιτητών. Σύμφωνα με το άρθρο, δέκα ρέφερι εμφανίζονται στην «μαύρη λίστα» των Γιώργου Μπίκα και Καλύβα και Τσαχειλίδη.
Σίγουροι για… κόψιμο θεωρούνται οι Παππάς, Λαμπρόπουλος, Μήτσιος, Βοσκάκης, Δελφάκης, Πουλημάς, Νεοφυτιάδης και Δημητρόπουλος, με τον τελευταίο να έχει περιοριστικό όρο για την εμπλοκή του στην φερόμενη ως «εγκληματική οργάνωση». Παράλληλα, ερωτηματικό υπάρχει για τους Σπάθα και Γιάχο, για τους οποίους η ΚΕΔ έχει ζητήσει την γνωμάτευση της νομικής υπηρεσίας της Ομοσπονδίας.
Ο λόγος έχει να κάνει με την εμπλοκή τους στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», αν και δεν τους έχει επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος. Αν υπάρξει… κόλλημα, τότε θα μείνουν εκτός πινάκων. Τέλος, στην ΚΕΔ υπάρχει δυσαρέσκεια και για κάποιους διεθνείς ρέφερι, όμως, αυτοί δεν μπορούν να κοπούν.