Αίας Σαλαμίνας: «Τα δύσκολα πέρασαν»

Αίας Σαλαμίνας: «Τα δύσκολα πέρασαν»

Νέα εποχή ξημερώνει για τον ιστορικό σύλλογο της Σαλαμίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αίαντα:

«Τα δύσκολα πέρασαν. Οι άνθρωποι που κρατούσαν “δέσμιο” το σωματείο μας, αποτελούν παρελθόν από το καλοκαίρι με δικαστική απόφαση! Ο Αίαντας Σαλαμίνας ανήκει και πάλι στο νησί, ανήκει ξανά στους ανθρώπους που τον αγαπούν, σε εκείνους που κόντρα σε όλους και σε όλα κράτησαν όρθια την ομάδα, ανοίγοντας μία νέα σελίδα στην τεράστια ιστορία της!

Στην διοίκηση βρίσκονται νέοι αλλά και έμπειροι επιχειρηματίες της Σαλαμίνας, τους οποίους ενώνει η αγάπη για τον “Άγιαξ”! Από το πουθενά, από την καμένη γη που παραλάβαμε, δημιουργήθηκε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα δώσει “μάχη” για την άνοδο στην Α' Πειραιά και άμεσα θα ξεκινήσει η λειτουργία των ακαδημίων. Στόχος μας τα επόμενα χρόνια, τα φυτώρια της ομάδας να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό του νησιού.

Σε αυτή την νέα προσπάθεια, δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ. Θέλουμε δίπλα μας όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου της Σαλαμίνας, τον Δήμο του νησιού, όλους όσοι είναι σε θέση να βάλουν ένα “λιθαράκι” για την επιστροφή του Αίαντα εκεί που του αξίζει! Τα δύσκολα πέρασαν, τα καλύτερα έρχονται...».



Euroleague: Ο Μοντέρο MVP της 27ης αγωνιστικής
Euroleague: Ο Μοντέρο MVP της 27ης αγωνιστικής
Λεβαδειακός: Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ
Λεβαδειακός: Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ
«Πέταξε» στα 5,90μ. και κατέκτησε το Fly Athens ο Εμμανουήλ Καραλής
«Πέταξε» στα 5,90μ. και κατέκτησε το Fly Athens ο Εμμανουήλ Καραλής
ΟΦΗ: Με Αθανασίου και Ρομάνο κόντρα στον Λεβαδειακό
ΟΦΗ: Με Αθανασίου και Ρομάνο κόντρα στον Λεβαδειακό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved