Επενδύουν στον ΠΑΟΚ

Επενδύουν στον ΠΑΟΚ

Την ώρα που σε πολλές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου το οικονομικό αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι, στον ΠΑΟΚ Γλυφάδας δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα λόγω της παρουσίας του Βίκτωρα Ρέστη.

Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, ο Ρέστης δεν θα είναι μόνος του στην προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα της Γλυφάδας να πρωταγωνιστήσει και στην Football League 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ακόμα επενδυτές θα ασχοληθούν με τον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», οι δύο αυτοί επενδυτές θα πάρουν ένα μικρό ποσοστό των μετοχών, ενώ θα συμμετέχουν ενεργά στο ολιγομελές διοικητικό συμβούλιο που θα σχηματιστεί υπό την προεδρία του Γιώργου Καλογερόπουλου. Σύμφωνα πάντα με την αναφερθείσα εφημερίδα, ο ένας εκ των δύο επενδυτών είναι επιχειρηματίας, ενώ ο άλλος υπήρξε στενός συνεργάτης γνωστού εφοπλιστή.

Από εκεί και πέρα, στα μέσα Μαΐου αναμένεται να υπάρξει συμβούλιο όπου θα ξεκαθαρίσουν οι εκκρεμότητες σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και θα αποχωρήσουν από τον ΠΑΟΚ, όπως και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του τεχνικού του συλλόγου, Βαγγέλη Μάλιου.

Τέλος, το θέμα του γηπέδου είναι αυτό που «καίει» τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς λόγω νομοθετικού κωλύματος οι εργασίες για την ανάπλαση του δημοτικού γηπέδου Γλυφάδας θα πρέπει να καθυστερήσουν για περίπου 5 μήνες. Έτσι, ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην αναζήτηση έδρας, την οποία θα χρησιμοποιήσει τους πρώτους μήνες στην Football League 2.



Βόλεϊ Γυναικών: Στα ημιτελικά τα απίθανα κορίτσια του ΖΑΟΝ και νέο Ολυμπιακό... κάζο
Βόλεϊ Γυναικών: Στα ημιτελικά τα απίθανα κορίτσια του ΖΑΟΝ και νέο Ολυμπιακό... κάζο
Βόλεϊ Γυναικών: Εξασφάλισε την παραμονή ο Άρης
Βόλεϊ Γυναικών: Εξασφάλισε την παραμονή ο Άρης
Εθνική Ελλάδας: Στην κρύα Βουδαπέστη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα
Εθνική Ελλάδας: Στην κρύα Βουδαπέστη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα
Ελλάδα, έχεις... Παναθηναϊκό ταλέντο!
Ελλάδα, έχεις... Παναθηναϊκό ταλέντο!
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved