Ίντερ: «Πόλεμος» για Πέρισιτς

Ίντερ: «Πόλεμος» για Πέρισιτς

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός έχει… μετατραπεί στο πιο hot όνομα στο ρόστερ της Ίντερ, καθώς μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι τον έχουν βάλει στο «στόχαστρο» τους.

Ο Ιβάν Πέρισιτς αποτελεί την… αποκάλυψη για τους Βαλκάνιους στο Euro 2016 και ήταν ο παίκτης που σημείωσε το δεύτερο τέρμα της Κροατίας στη νίκη 2-1 επί της Ισπανίας, παίρνοντας την πρώτη θέση από τους «φούριας ρόχας». Οι εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Ευρώπης και ετοιμάζουν προτάσεις στην Ίντερ.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «Sport» ο Κροάτης διεθνής έχει μπει στην λίστα της Μπαρτσελόνα, η οποία εξετάζει τις εναλλακτικές για τον Νολίτο, ο οποίος είναι στον… δρόμο για το Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι. Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους για τον Ιβάν Πέρισιτς, αλλά δεν είναι οι μοναδικοί στην… κούρσα.

Οι Καταλανοί έχουν να… ξεπεράσουν και το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον παίκτη από την Τσέλσι, την Λίβερπουλ, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν που αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του. Σύμφωνα με το «Tuttosport» η τιμή του παίκτη έχει… φτάσει στα 30 εκατομμύρια και έχει… μετατραπεί σ’ ένα από τα πιο ισχυρά… χαρτιά των Μιλανέζων στην «αγορά».



UEFA: Αυστηρές κυρώσεις σε Λιλ
UEFA: Αυστηρές κυρώσεις σε Λιλ
Euroleague: Στην 7η θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR, μία νίκη απ' το πλεονέκτημα - Η βαθμολογία
Euroleague: Στην 7η θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR, μία νίκη απ' το πλεονέκτημα - Η βαθμολογία
Λεσόρ: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ»
Λεσόρ: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ»
Γιοβάνοβιτς: «Μονότονοι στην επιθετική μετάβαση»
Γιοβάνοβιτς: «Μονότονοι στην επιθετική μετάβαση»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved