Καταγγελίες Τζώρτζογλου για Θωμά Μητρόπουλο

Καταγγελίες Τζώρτζογλου για Θωμά Μητρόπουλο

Ο Θωμάς Μητρόπουλος επικοινωνεί με τις Ενώσεις εκ μέρους της «αντιπολίτευσης» της ΕΠΟ, όπως τόνισε ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, που ήταν «παρών» στην συνάντηση που είχαν οι Ενώσεις που βρίσκονται απέναντι από την ηγεσία της Ομοσπονδίας, υποστήριξε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Σπορ FM» πως ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ έχει πάρει πρωτοβουλίες για την επικοινωνία με της ΕΠΣ εκ μέρους της «αντιπολίτευσης», όπως του μεταφέρθηκε από άλλους προέδρους των Ενώσεων.

Παράλληλα, ο Νίκος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε και στην πρότασή του για το κάλεσμα στους τέσσερις διοικητικούς ηγέτες των μεγάλων ομάδων, αλλά και την παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στο συνέδριο της «αντιπολίτευσης» που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου μίλησε για:

Την πρότασή του για συνάντηση των διοικητικών ηγετών των μεγάλων ομάδων: «Πριν από περίπου δυόμιση μήνες σε μία σύσκεψη στην ΕΠΣ Ηρακλείου τους είχαμε καλέσει όλους στην Κρήτη να έρθουν και να κάνουμε μια διακήρυξη αρχών για να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο με την ελπίδα ότι κάτι θα βγει καλό για το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ίσως δεν ήταν και το κατάλληλο τάιμινγκ για την πρόταση αυτή γιατί υπήρχαν εκκρεμότητες όπως το Κύπελλο. Στη συνάντηση της λεγόμενης «αντιπολίτευσης» που βρέθηκα διαπίστωσα ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Κάποια πράγματα που διέκρινα στο χώρο δεν μου άρεσαν».

Το εάν εννοεί την παρουσία του Μπέου: «Και όχι μόνο. Η εμπλοκή του Θωμά Μητρόπουλου για παράδειγμα σε αυτή την προσπάθεια. Τι εννοούμε εμπλοκή; Ότι αυτός ήρθε σε επικοινωνία με άλλες ενώσεις για να μπουν στην ομάδα της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τα λεγόμενα συναδέλφων και φίλων από άλλες Ενώσεις, ναι έχει εμπλοκή. Αυτή η φιλοσοφία του Θωμά Μητρόπουλου, η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου λοιπόν δεν με εκφράζει. Παραδέχομαι ότι ο Μπέος πλήρωσε μόνο στο μάρμαρο στην υπόθεση με τα στημένα, αλλά ακόμη κι έτσι εμένα δεν με εκφράζει. Δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία τη δική μου για το ποδόσφαιρο».

Την τύχη της πρότασης που έκανε: «Θεωρώ ότι είναι μια έντιμη πρόταση και έτσι τους είπα: ελάτε στην Ελούντα να κάνουμε μια διακήρυξη Αρχών και να κάνουμε προτάσεις για τη νέα ημέρα της διοίκησης. Πρότεινα στον κ. Μελισσανίδη, στον κ. Σαββίδη και στον κ. Παναγόπουλο να γίνει μια συνάντηση, με παρουσία Ενώσεων και των τεσσάρων (σ.σ. εννοεί και τον Βαγγέλη Μαρινάκη) στην οποία θα γίνουν συναντήσεις και προτάσεις για ένα νέο ποδόσφαιρο και ένα νέο σύστημα εκλογής. Μετέφερα την πρόταση αυτή παρουσία και άλλων προέδρων. Ο κ. Δημητρίου θα μιλούσε με τον κ. Τοπολιάτη και κατ’ επέκταση στον κ. Μαρινάκη για να βρεθούν και οι τέσσερις. Δυστυχώς, όμως απογοητεύτηκε από ό,τι έγινε. Απογοητεύτηκα. Γιατί τελειώνοντας τα πλέι-οφ άρχισαν τα πλέι-ωχ και κατάλαβα ότι αυτό που προτείνουμε δεν γίνεται. Όμως δεν είναι ποδόσφαιρο μόνο αυτοί οι τέσσερις. Δεν μπορούν αυτοί να αποφασίσουν πως είναι και πως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό και μόνο δεν είναι χειραγώγηση;».



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved