Premier League: Μεγάλα διπλά για Σίτι και Τότεναμ (videos)

Premier League: Μεγάλα διπλά για Σίτι και Τότεναμ (videos)

Στο… κατόπι της Λέστερ παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, μετά το 1-0 απέναντι στην Σάντερλαντ, ενώ τα «σπιρούνια» ανέβηκαν στην τρίτη θέση με το 3-0 επί της Νόριτς.

Το «συγκρότημα» του Μανουέλ Πελεγκρίνι, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό να πάρει το «τρίποντο». Χρυσός σκόρερ για τους «πολίτες» ήταν ο Αγουέρο, ο οποίος στο 15’ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Σάντερλαντ: Μανόνε, Ο’Σέι, Τζόουνς, Κίρκχοφ, Φαν Άανχολτ, Λενς (46’ Καζρί), Κάτερμολ (75’ Κάτερμολ), Μ’Βιλά, Μπορίνι (82’ Εντόι), Ντεφό.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Κλισί, Ντεμικέλις, Οταμέντι, Τουρέ (79’ Κολάροφ), Φερναντίνιο, Νάβας (76’ Στέρλινγκ), Σίλβα, Αγουέρο, Ιενάτσο (46’ Φερνάντο).

 

 
Sunderland 0-1 Manchester City # Aguero

Sunderland 0-1 Manchester City # Aguero Exclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Tuesday, 2 February 2016

 

Κοιτάει κορυφή η Τότεναμ

Μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν η Τότεναμ, η οποία εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Άρσεναλ και ανέβηκε στην 3η θέση, περιμένοντας το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Λέστερ, το ερχόμενο Σάββατο για να «κλείσει» την ψαλίδα από την κορυφή.

Τα «σπιρούνια» δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Νόριτς, στο «Κάροου Ρόουντ» και μόλις στο 2’ ο Ντε Άλι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ποκετίνο. Μάλιστα, στο 30’ ο Κέιν από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το 2-0, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο τελευταίος είχε σουτ στο δοκάρι. Στην έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Μπασόνγκ σκόραρε για την Νόριτς, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Κέιν, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έγραψε το τελικό 3-0.

Νόριτς: Ρουντ, Πίντο, Κλόσε, Μπασόνγκ, Όλσον, Χόσον, Τέτεϊ, Μουλούμπου, Τζάρβις (70' Ζερόμ), Νέισμιθ (74' Οτζίτζα- Οφόε), Εμποκανί

Τότεναμ: Γιορίς, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Γουόκερ, Ντάιερ, Ντεμπελέ, Έρικσεν (90+1’ Λαμέλα), Αλί (46’ Σαντλί), Σον (70’ Σον), Κέιν.


Norwich City 0 - 3 Tottenham Hotspur- All Goals... από Musica-and-funny-video

Πάει για Ευρώπη η Γουέστ Χαμ

Σε ανοικτή… επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη έμεινε η Γουέστ Χαμ, μετά το εντός έδρας 2-0 κόντρα στην Άστον Βίλα.

Η φάση που έκρινε το ματς έγινε στο 17ο λεπτό, όταν ο Αγιού χτύπησε με αγκωνιά τον Κρίσγουελ και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο. Πάντως, η Γουέστ Χαμ χρειάστηκε μεγάλο χρόνο για να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα που είχε, ο Παγιέ στο 54’ σημάδεψε το δοκάρι του Μπαν, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Αντόνιο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Κουγιατέ στο 85’.

Γουέστ Χαμ: Ανδριάν, Ριντ, Κόλινς, Σονγκ, Κρέσγουελ, Παγιέ, Νόομπλ, Κουγιατέ (90+3’ Ομπιάνγκ), Αντόνιο (89’ Γέλαβιτς), Βαλέντσια (86’ Μόουζες).

Άστον Βίλα: Μπαν, Ρίτσαρντς, Οκορέ, Λέσκοτ, Σισοκό, Γκιγιέ, Μπακούνα, Βερετού, Χιλ (71’ Ρίτσαρντσον), Αγμπονλαχόρ (80’ Σινκλέρ), Αγιού.


WEST HAM - ASTON VILLA 2-0 HIGHLIGHTS 02-02-16... από Babis_Mitkos

Έκανε το… μπαμ η Μπόρνμουθ

Πολύ κοντά στην παραμονή της στην πρώτη κατηγορία βρίσκεται η Μπόρνμουθ, καθώς σημείωσε την έκπληξη της αγωνιστικής, επικρατώντας εκτός έδρας 2-1 της Κρίσταλ Πάλας με ανατροπή.

Οι «Αετοί» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 27’ με τον Ζαχά, αλλά στο 34’ ο Πιου με εξαιρετικό σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Μάλιστα, στο 58’ ο Αφόμπε ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους, μια και εκμεταλλεύτηκε το… ριμπάουντ από την επέμβαση του Χένεσεϊ.

Κρίσταλ Πάλας: Χένεσεϊ, Γουόρντ, Ντιλάνεϊ, Γέντινακ, Σουαρέ, Νταν, Λι (68’ Σαμάκ), Πάντσεον, ΜακΆρθουρ (46’ Ματς), Ζαχά, Κάμπελ (58’ Αντεμπαγιόρ).

Μπόρνμουθ: Μπόρουτς, Κουκ, Σμιθ, Ντάνιελς, Φράνσις, Σάρμαν, Πιου, Γκόσλινγκ, Ρίτσι (85’ Γκρέιμπαν), Άρτερ (90+4’ Ντιστέιν), Αφόμπε (75’ Κινγκ).


CRYSTAL PALACE VS BOURNEMOUTH 1-2 ALL GOALS... από tony-hoksa

Χωρίς… συγκινήσεις

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς της Γουέστ Μπρομ με την Σουόνσι στο «Χόθορνς». Οι Ουαλοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 64ο λεπτό, κόντρα στην ροή του ματς, με τον Σίγκουρντσον, αλλά στο 92ο λεπτό, η Γουέστ Μπρομ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ροντόν.

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Ντόουσον, Φλέτσερ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Έβανς, (53’ Γκάρντνερ) Σεσενιό (62’ Μπεραχίνο), Σάντρο (69’ Ανικέμπε), Γιάκομπ, ΜακΛίν, Ροντόν.

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Τέιλορ (59’ Νόουτον), Ουίλιαμς, Ράνχελ, Φερνάντες, Ράουτλετζ, Κορκ, Κι (45+2’ Παλόσκι), Μπρίτον, Σίγκουρντσον, Αγιού (82’ Αμάτ).

Premier League: Μεγάλα διπλά για Σίτι και Τότεναμ (videos)



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved