Βόμβες Νεϊμάρ: «Θα ήθελα να παίξω για τον Γκουαρντιόλα!»
Δηλώσεις με νόημα έκανε ο Νεϊμάρ ο οποίος δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να παίξει υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο Βραζιλιάνος τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο καθώς λίγο το θέμα της πρότασης της Ρεάλ για εκείνον καθώς λίγο η περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του η οποία ακόμα δεν είναι ξεκάθαρη είναι αρκετά για τον φέρουν στο επίκεντρο.
Ο Νεϊμάρ πάντως έδωσε μια δημόσια απάντηση που δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν να ακούσουν οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα απάντησε σε ερώτηση για ποιον προπονητή θα ήθελε να παίξει και η απάντησή του ήταν: « Για έναν μόνο ακόμα. Τον Γκουαρντιόλα».
Το πώς το εννοούσε βέβαια ενδέχεται να μην για λόγο ώστε να τσαντιστούν οι φίλαθλοι των "μπλαουγκράνα» ωστόσο ήταν βέβαιο ότι δεν ήταν αυτό που ήθελαν να ακούσουν.
Σας θυμίζουμε πως ο Γκουαρντιόλα θα εργαστεί του χρόνου στην Πρέμιερ Λιγκ και πιο πιθανό στη Σίτι οπότε δεν θα υπάρχει θέμα να σπάσει τη ρήτρα του.