Κλείνει την Θύρα 13 ο Κοντονής;
SHARE

Κλείνει την Θύρα 13 ο Κοντονής;

Ο Σταύρος Κοντονής με νέες δηλώσεις του στην ουσία έδειξε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσει την Θύρα 13 μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Υφυπουργός αθλητισμού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 και τόνισε ότι δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν αλλά ούτε και να... ευνοήσει κανέναν.

Αναλυτικά τα όσα είπε για:

-την απόφασή του για τον Παναθηναϊκό μετά τις εισηγήσεις της ΔΕΑΒ: «Βλέπω αρκετά στοιχεία της εισήγησης της ΔΕΑΒ να έχουν διαρρεύσει στον Τύπο. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν θα ανακοινώσω την απόφασή μου γιατί δεν την έχω πάρει. Αυτό που σας λέω είναι πως θα εφαρμοστεί ο νόμος και θα ληφθούν υπόψη όλα τα ελαφρυντικά στοιχεία, που αποδεικνύονται είτε με έγγραφα είτε με πραγματικά γεγονότα. Ο νόμος θα εφαρμοστεί με δικαιοσύνη. Να είστε σίγουροι».

-το αν θεωρεί πως θα είναι αποτελεσματικό μέτρο το κλείσιμο μιας θύρας: «Από τη στιγμή που υπάρχει στο νόμο, θεωρώ πως είναι σωστό. Αν δεν το θεωρούσα σωστό, δεν θα το είχα εντάξει στο νόμο. Η απόφασή μου δεν εξαρτάται από τα δικαιοδοτικά όργανα, είναι αυτοτελής και αυτάρκης. Αυτή η δυνατότητα υπάρχει ακόμη και στο πειθαρχικό δίκαιο των διεθνών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών. Δεν είναι ένα εφεύρημα ελληνικό. Έχει παρατηρηθεί ότι επεισόδια γίνονται σε χώρους του γηπέδου, όπου αρέσκονται να φιλοξενούνται οπαδοί που ενίοτε έχουν μια πιο ακραία συμπεριφορά. Πολλές φορές ο συγκεκριμένος χώρος, μια συγκεκριμένη θύρα για παράδειγμα, λειτουργεί ακόμη και ως φετίχ για κάποιους».

-το αν προσθέτει κάτι η ποινή από την κυβέρνηση εφόσον έχει επιληφθεί ήδη η αθλητική δικαιοσύνη: «Ο νόμος έχει μια αυτοτέλεια σε ό,τι αφορά το πειθαρχικό δίκαιο. Η πολιτεία, όσον αφορά στα θέματα βίας, επιφυλάσσει ένα δικαίωμα στον εαυτό της όπου βλέπει παθογένειες να τις τιμωρεί. Αν για παράδειγμα ένας ξενοδόχος ρυπαίνει το περιβάλλον, μπορεί το σωματείο των ξενοδόχων να τον τιμωρήσει, αλλά και η πολιτεία έχει δικαίωμα να τον τιμωρήσει. Δεν εφευρίσκω εγώ μέτρα τιμωρίας, αλλά επιβάλλονται όσα προβλέπονται στο νόμο. Δεν είναι τακτική δικαιοσύνη αυτή των δικαιοδοτικών οργάνων, αλλά αθλητική δικαιοσύνη με τακτικούς δικαστές».

-τις συνέπειες από πιθανή μεταφορά των οργανωμένων σε άλλες θύρες εφόσον κλείσει η δική τους: «Το ζήτημα δεν είναι αν μετακινηθούν οι οπαδοί σε άλλες θύρες. Στις συγκεκριμένες θύρες που πηγαίνουν κάποιοι οπαδοί πηγαίνουν μόνο αυτοί και γι’ αυτό ακριβώς συμβαίνουν επεισόδια. Ίσως έτσι συγκρατηθούν από κάποιους φιλάθλους έτσι. Η πλειοψηφία όσων κάνουν επεισόδια είναι παιδιά τα οποία αν καθίσεις και μιλήσεις μαζί τους είναι απόλυτα λογικά, αλλά από μια υποδαύλιση ακραίων συναισθημάτων παρασύρονται. Δεν είναι ωραίο πράγμα να κλείνουμε τα γήπεδα. Πέρσι αναγκάστηκα να κλείσω δύο αγωνιστικές τα γήπεδα και σε μια να μη γίνουν καθόλου αγώνες το έκανα γιατί η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Δεν γίνεται να παρατηρούμε, όμως, μια παραβατική συμπεριφορά και να μην κάνουμε τίποτα. Πιστεύω πως μπορεί να συνετιστούν κάποιοι έτσι, γιατί θα δουν ότι εφαρμόζει το νόμο προς κάθε κατεύθυνση. Ένας νόμος δεν κρίνεται καλός ή κακός στην πρώτη φάση της ζωής του, πρέπει να εφαρμοστεί σε βάθος χρόνου και με δικαιοσύνη για να κριθεί».

-τα περί νόμου Κοντονή: «Δυστυχώς και από μια μερίδα δημοσιογράφων αναφέρεται κατά έναν τρόπο παραπλανητικό, άλλες φορές ακούσια κι άλλες εκούσια, πως είναι ο νόμος Κοντονή. Δεν είναι έτσι, είναι ο κανονισμός ποδοσφαίρου που εφαρμόζεται πλέον από τακτικούς δικαστές. Αυτό το πλαίσιο δεν το έχει θέσει η πολιτεία, ούτε η παρούσα κυβέρνηση. Είναι ένας κανονισμός που είχε θεσμοθετηθεί από τις ομάδες και την ΕΠΟ. Ό,τι εφαρμόζεται είναι μεν από τακτικούς δικαστές που ορίστηκαν από το νόμο το δικό μου, αλλά οι ποινές δεν είναι από αυτό το νόμο. Είναι λάθος να λένε πως οι ποινές στηρίζονται στο νόμο Κοντονή και το διευκρινίζω προς αποκατάσταση της αλήθειας».

-τις αντιδράσεις οπαδών για τις αποφάσεις του: «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συναντούσα και 1-2 εκπροσώπους από αυτά τα παιδιά, όπως έχω κάνει ήδη. Όταν είχα φέρει το νόμο να ψηφιστεί, βρισκόμουν κάθε μέρα βαλλόμενος και σε προσωπικό επίπεδο και από φιλάθλους του Ολυμπιακού. Απέδειξα όμως ότι αυτά τα πράγματα δεν με επηρεάζουν, ούτε για να γίνω πιο αυστηρός ούτε να φοβηθώ περισσότερο. Δεν θα λειτουργήσω με εκδικητικότητα, ο νόμος θα εφαρμοσθεί με δικαιοσύνη, όπως μέχρι τώρα. Έφτασα σε σημείο να επιβάλω πρόστιμο σε διεθνή αγώνα του ΠΑΟΚ. Όλοι θα αναγνωρίσουν πως δεν ευνόησα, ούτε όμως χαρίστηκα σε κανέναν».

-τα μέτρα για την πάταξη της βίας: «Πρέπει να δούμε πώς όλο αυτό το σύστημα, του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, των καμερών και της κάρτας φιλάθλου, θα λειτουργήσει προς την κατεύθυνση προς της απόλυτης ευνομίας στους αθλητικούς χώρους. Η πάταξη της βίας είναι ένα σύνθετο ζήτημα και θα το δούμε από όλες τις παραμέτρους. Έχει να κάνει με τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο και με τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών».

-το πώς αξιολογεί το έργο των τακτικών δικαστών που ο ίδιος έφερε: «Ό,τι έχει επιβληθεί μέχρι σήμερα έχει επιβληθεί από την πειθαρχική δικαιοσύνη του ποδοσφαίρου. Οι τακτικοί δικαστές κάνουν σωστά τη δουλειά τους, πέρα από οπαδισμούς και μεροληψίες. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε φοβερές αποφάσεις».

-τη θέση του για τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ: «Το κράτος, η πολιτεία και η κυβέρνηση δεν εμπλέκεται στις εκλογές των ομοσπονδιών. Εκφράζω τις όποιες αντιρρήσεις μου δημόσια για να επέρχεται διόρθωση σε καταστάσεις προβληματικές. Προσφάτως μίλησα δημόσια για αποφάσεις των διαιτητών και είπα ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να λάβει μέτρα. Δεν μπορεί ένας διαιτητής να διακόπτει αγώνα για ένα περιστατικό και για το ίδιο περιστατικό σε άλλον αγώνα να μην διακόπτεται. Το Υπουργείο Αθλητισμού παρακολουθεί τα πάντα και θέλουμε να υπάρχουν καθαρά πρωταθλήματα, χωρίς σκιές».

-το πώς κρίνει την ΕΠΟ και τις δυνατότητες παρέμβασης της κυβέρνησης: «Δεν θα εκφράσω κρίσεις για τη διοίκηση της ΕΠΟ, αλλά αυτοί που πρέπει στις εκλογές. Θα πρέπει να τηρούνται οι νόμοι και οι κανονισμοί. Το κράτος θα κάνει αυτό που του αναλογεί. Στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το Μάιο δεν παρουσιάστηκε τόσο έντονα η κατάργηση της αυτονομίας που είχε η ΕΠΟ έναντι του ελληνικού κράτους. Αυτό που είναι να κάνει το κράτος θα το κάνει. Είμαστε σε ένα κράτος δικαίου που προβλέπει διαδικασίες που θα τηρηθούν και οι οποίες επιβάλλονται από το δημοκρατικό μας πολίτευμα».

-το πώς αξιολογεί τις κινήσεις της κυβέρνησης για την πάταξη της διαφθοράς: «Θα πω αυτό κι ας το λάβουν υπόψη τους αυτοί που παριστάνουν τους διαμαρτυρόμενους. Όταν ανέλαβε η κυβέρνηση υπήρχαν φάκελοι στο Πρωτοδικείο και οι υποθέσεις πήγαιναν πολύ αργά. Η πρώτη παρέμβαση που έκανα ήταν για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Θα πρέπει να πιστωθεί ως επίτευγμα στην κυβέρνηση αυτή ότι αυτές οι υποθέσεις έχουν προχωρήσει, έχουν τελειώσει με την κύρια ανάκριση που είναι επώδυνη και σκληρή διαδικασία και σήμερα βρισκόμαστε στη διεκπεραίωση της διαδικασίας για να εκδικαστεί η υπόθεση. Όποιοι δεν αντιλαμβάνονται τη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει η κυβέρνηση για να καθαριστούν αυτές οι δικαστικές υποθέσεις και να μάθει την αλήθεια ο κόσμος, κλείνουν τα μάτια».

-το νέο αθλητικό νομοσχέδιο: «Είχαμε έναν προγραμματισμό να τελειώσει μέχρι το 2015 η επεξεργασία του αθλητικού νομοσχεδίου, όμως προέκυψε ο νόμος για τη βία και ο νόμος για το αντιντόπινγκ. Έδωσα δύο μήνες παράταση στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή. Δεν ξέρω αν αυτό είναι εκτροχιασμός. Έχουμε πάρει τόσα μέτρα σε δέκα μήνες, δεν είμαστε 30 χρόνια όπως οι άλλοι».

-την απόφαση της ΕΕΑ για Μαρινάκη: «Έγινε χθες μια συζήτηση στο αρμόδιο δικαστήριο για το αν θα εκδοθεί απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού για μη αναστολή απόφασης. Δεν είχα πάρει ποτέ θέση για την απόφαση της ΕΕΑ. Είχα πει απλώς ότι δεν έπρεπε να αποκλειστεί από την ψηφοφορία ένα μέλος της ΕΕΑ. Πιστεύω πως σε ένα όργανο αυτού του τύπου δεν μπορεί κανείς να αποκλείει κανέναν. Δεν είναι δυνατόν ένα μέλος που συμμετείχε από την αρχή της διαδικασίας να αποκλείεται από τη διαδικασία. Δεν είχα μιλήσει για την ουσία της απόφασης, όπως δεν θα μιλήσω ποτέ για απόφαση οποιουδήποτε οργάνου. Δουλειά μου είναι η τήρηση της νομιμότητας και μόνο».

-την τηλεφωνική του συνομιλία με τον Β. Μαρινάκη στη διάρκεια των επεισοδίων του ντέρμπι: «Είναι αδιανόητο να ζητείται από κάποιον υπουργό να του εγκρίνουν με ποιον θα μιλήσει. Μου ετέθησαν ορισμένα ζητήματα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ανάμεσά τους και τον κ. Μαρινάκη. Μου εξέφρασαν το φόβο τους για τα επεισόδια κι εγώ συνέστησα ψυχραιμία και να μην προβαίνουν σε δηλώσεις. Θεωρώ πως έπραξα πολύ σωστά. Εγώ δεν έχω καμία απαγόρευση να μιλάω με κάποιον. Ο κ. Μαρινάκης ελέγχεται για κάποια πράγματα από τον αρμόδιο ανακριτή. Μην κάνουμε όλοι τους ανακριτές. Τι θα έπρεπε να κάνω εκείνη τη στιγμή; Εγώ έκρινα πως έπρεπε να εκφράσω τη γνώμη μου με παρρησία. Όποιος ελέγχεται, ελέγχεται από τον ανακριτή. Δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε τα πάντα».

-το περιεχόμενο της πρόσφατης συνάντησής του με τον Δ. Μελισσανίδη: «Ο κ. Μελισσανίδης δεν μου έθεσε το θέμα της συνομιλίας με τον κ. Μαρινάκη. Μιλήσαμε κυρίως για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και για θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν μιλήσαμε ούτε για την ΕΠΟ».

-την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα πως είναι φάλτσος και Παναθηναϊκός: «Εγώ φάλτσος δεν είμαι, αλλά τα παιδιά που ήρθαν ήταν εξαιρετικές φωνές. Εγώ έχω μιλήσει και θα ήταν υποκρισία να μην πω ότι υποστήριζα στα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια τον Παναθηναϊκό. Μεγάλωσα σε ένα δωμάτιο με τον αδερφό μου που είναι Ολυμπιακός. Όμως δεν ήρθαμε εδώ ούτε σαν Παναθηναϊκοί, ούτε σαν Ολυμπιακοί. Ο κόσμος δεν έχει να φοβάται, γιατί δεν είμαστε οπαδοί, ούτε ήρθαμε να κάνουμε μεροληψίες. Ήρθαμε να εφαρμόσουμε το νόμο με δικαιοσύνη».

-τα όσα γράφονται στον Τύπο: «Συνάδελφός σας έγραψε ότι συγκάλεσα στο γραφείο μου σύσκεψη των αθλητικών δικαστών και πως στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή είναι η σύζυγός μου. Δεν ντρέπονται! Ο αθλητικός Τύπος έχει συνεισφέρει πάντως πάρα πολλά και με βοήθησαν στο έργο μου. Αν ο αθλητικός Τύπος δεν ήταν οπαδικός τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν πως δεν πρέπει να διαβάζουν πράγματα που τους χαϊδεύουν τα αυτιά. Αλλιώς δεν θα φτιάξουν τα πράγματα».

-το αν θεωρεί πως η κυβέρνηση έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στον αθλητισμό: «Δεν είμαι αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης, αλλά Αθλητισμού. Η διαφθορά αφορά τη δικαιοσύνη. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και νομίζω ότι σε αυτό εξαντλείται η παρέμβαση της πολιτείας. Όσον αφορά στο θέμα της διαφάνειας και του εκδημοκρατισμού, θα φέρουμε σε διαβούλευση τον αθλητικό νόμο, επί του οποίου θα πρέπει να πουν πολλοί πολλά. Κάναμε μέσα σε δέκα μήνες πράγματα που άλλοι δεν έκαναν σε δέκα χρόνια. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Ιδίως νομοθετικά δεν έχουμε καθυστερήσει καθόλου. Αθλητικό νόμο φέρνουμε, δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Πρέπει ό,τι φέρνει η πολιτεία να είναι νομικά άψογο».

-την ευχή του για το 2016: «Εύχομαι οι φίλαθλοι να συνειδητοποιήσουν ότι το 2016 μπορεί να είναι χρονιά αλλαγής στον αθλητισμό, για να μπούμε σε ένα πλαίσιο που θα τηρούνται οι νόμοι, χωρίς χάρες και χαϊδέματα».

-τη μείωση των συντάξεων: «Ξέρετε να έχει μειώσει αυτή η κυβέρνηση καμία σύνταξη; Ό,τι μειώσεις έχουν γίνει έχουν γίνει με όσα ψήφισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Το νομοσχέδιο του κ. Κατρούγκαλου κάνει μεγάλο αγώνα για να μη μειωθεί ούτε ένα ευρώ καμία σύνταξη. Υπάρχει πρόβλημα με τις εισφορές κυρίως των ελευθέρων επαγγελματιών, γιατί τα ταμεία είναι ρημαγμένα. Ξέρετε ότι με αυτά που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια, με την αφαίμαξη των ταμείων και το κούρεμα, εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε μια χαοτική κατάσταση που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις κρύβοντας και διογκώνοντας το πρόβλημα. Εμείς θα πρέπει να κριθούμε για την προσπάθεια που κάνουμε να κρατήσουμε τα ταμεία όρθια. Αν μείνει η κατάσταση ως έχει, σε 3-4 χρόνια δεν θα υπάρχουν συντάξεις».


Δώνης: «Να ανασυγκρατηθούμε»
Δώνης: «Να ανασυγκρατηθούμε»
Στους Σικάγο Μπουλς ο Καρμέλο Άντονι!
Στους Σικάγο Μπουλς ο Καρμέλο Άντονι!
Highlights: Η «30άρα» του Αντετοκούνμπο και το τριπλ νταμπλ του Ντόντσιτς! (videos)
Highlights: Η «30άρα» του Αντετοκούνμπο και το τριπλ νταμπλ του Ντόντσιτς! (videos)
Ξάνθη: Πήρε Γουίλιαμ ντε Αμορίμ
Ξάνθη: Πήρε Γουίλιαμ ντε Αμορίμ

 • Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019
 • Grand Prix Ανασκόπηση 2018
  04:00Εκπομπή αφιερωμένη στους λάτρεις της ταχύτητας. Όλη η διαδρομή για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Formula 1, Moto GP, WRC, FIA Words Rallycross και Formula E για το 2018.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Ολυμπιακός
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  04:55Χάγη, Ολλανδία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Ζάξα - Τσιβιτανόβα
  05:55CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Drone Champions League 2018 E1
  06:10Επεισόδιο: Μόναχο. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Εσπανιόλ
  06:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μέμφις Γκρίζλις - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  06:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  07:00Αφιέρωμα.
 • Drone Champions League 2018 E2
  07:20Επεισόδιο: Μαδρίτη. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  07:35Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Ξάνθη ΑΟ - Ολυμπιακός
  07:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Drone Champions League 2018 E3
  08:30Επεισόδιο: Πεκίνο. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  08:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Topspin
  08:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  09:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Drone Champions League 2018 E4
  09:40Επεισόδιο: Βρυξέλλες. Στιγμιότυπα.
 • SportShow
  10:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:15Επεισόδιο: 2ος σταθμός: Μπιλμπάο. Στιγμιότυπα.
 • Drone Champions League 2018 E5
  10:50Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο
  10:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Έβερτον
  11:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2019 E1
  11:25Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  11:40Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  11:55XTERRA World Championship.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  12:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μιλγουόκι Μπακς - Ντάλας Μάβερικς
  12:25NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  13:00CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Βαλένθια
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Βέρντερ Βρέμης
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μέμφις Γκρίζλις - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  14:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019
  15:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  15:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Topspin
  15:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Μάιντς
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Βόλεϊ: Κομερσέκον - Ιμόκο Κονελιάνο (Ζ)
  17:00CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή ΓΕ (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:4520ή αγωνιστική.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  18:00Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  18:45Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  18:50Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  19:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  19:30Μόντε Κάρλο.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  20:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Adaptive Surfing Championship
  21:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα
  21:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies