Κλείνει την Θύρα 13 ο Κοντονής;
SHARE

Κλείνει την Θύρα 13 ο Κοντονής;

Ο Σταύρος Κοντονής με νέες δηλώσεις του στην ουσία έδειξε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσει την Θύρα 13 μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Υφυπουργός αθλητισμού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 και τόνισε ότι δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν αλλά ούτε και να... ευνοήσει κανέναν.

Αναλυτικά τα όσα είπε για:

-την απόφασή του για τον Παναθηναϊκό μετά τις εισηγήσεις της ΔΕΑΒ: «Βλέπω αρκετά στοιχεία της εισήγησης της ΔΕΑΒ να έχουν διαρρεύσει στον Τύπο. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν θα ανακοινώσω την απόφασή μου γιατί δεν την έχω πάρει. Αυτό που σας λέω είναι πως θα εφαρμοστεί ο νόμος και θα ληφθούν υπόψη όλα τα ελαφρυντικά στοιχεία, που αποδεικνύονται είτε με έγγραφα είτε με πραγματικά γεγονότα. Ο νόμος θα εφαρμοστεί με δικαιοσύνη. Να είστε σίγουροι».

-το αν θεωρεί πως θα είναι αποτελεσματικό μέτρο το κλείσιμο μιας θύρας: «Από τη στιγμή που υπάρχει στο νόμο, θεωρώ πως είναι σωστό. Αν δεν το θεωρούσα σωστό, δεν θα το είχα εντάξει στο νόμο. Η απόφασή μου δεν εξαρτάται από τα δικαιοδοτικά όργανα, είναι αυτοτελής και αυτάρκης. Αυτή η δυνατότητα υπάρχει ακόμη και στο πειθαρχικό δίκαιο των διεθνών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών. Δεν είναι ένα εφεύρημα ελληνικό. Έχει παρατηρηθεί ότι επεισόδια γίνονται σε χώρους του γηπέδου, όπου αρέσκονται να φιλοξενούνται οπαδοί που ενίοτε έχουν μια πιο ακραία συμπεριφορά. Πολλές φορές ο συγκεκριμένος χώρος, μια συγκεκριμένη θύρα για παράδειγμα, λειτουργεί ακόμη και ως φετίχ για κάποιους».

-το αν προσθέτει κάτι η ποινή από την κυβέρνηση εφόσον έχει επιληφθεί ήδη η αθλητική δικαιοσύνη: «Ο νόμος έχει μια αυτοτέλεια σε ό,τι αφορά το πειθαρχικό δίκαιο. Η πολιτεία, όσον αφορά στα θέματα βίας, επιφυλάσσει ένα δικαίωμα στον εαυτό της όπου βλέπει παθογένειες να τις τιμωρεί. Αν για παράδειγμα ένας ξενοδόχος ρυπαίνει το περιβάλλον, μπορεί το σωματείο των ξενοδόχων να τον τιμωρήσει, αλλά και η πολιτεία έχει δικαίωμα να τον τιμωρήσει. Δεν εφευρίσκω εγώ μέτρα τιμωρίας, αλλά επιβάλλονται όσα προβλέπονται στο νόμο. Δεν είναι τακτική δικαιοσύνη αυτή των δικαιοδοτικών οργάνων, αλλά αθλητική δικαιοσύνη με τακτικούς δικαστές».

-τις συνέπειες από πιθανή μεταφορά των οργανωμένων σε άλλες θύρες εφόσον κλείσει η δική τους: «Το ζήτημα δεν είναι αν μετακινηθούν οι οπαδοί σε άλλες θύρες. Στις συγκεκριμένες θύρες που πηγαίνουν κάποιοι οπαδοί πηγαίνουν μόνο αυτοί και γι’ αυτό ακριβώς συμβαίνουν επεισόδια. Ίσως έτσι συγκρατηθούν από κάποιους φιλάθλους έτσι. Η πλειοψηφία όσων κάνουν επεισόδια είναι παιδιά τα οποία αν καθίσεις και μιλήσεις μαζί τους είναι απόλυτα λογικά, αλλά από μια υποδαύλιση ακραίων συναισθημάτων παρασύρονται. Δεν είναι ωραίο πράγμα να κλείνουμε τα γήπεδα. Πέρσι αναγκάστηκα να κλείσω δύο αγωνιστικές τα γήπεδα και σε μια να μη γίνουν καθόλου αγώνες το έκανα γιατί η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Δεν γίνεται να παρατηρούμε, όμως, μια παραβατική συμπεριφορά και να μην κάνουμε τίποτα. Πιστεύω πως μπορεί να συνετιστούν κάποιοι έτσι, γιατί θα δουν ότι εφαρμόζει το νόμο προς κάθε κατεύθυνση. Ένας νόμος δεν κρίνεται καλός ή κακός στην πρώτη φάση της ζωής του, πρέπει να εφαρμοστεί σε βάθος χρόνου και με δικαιοσύνη για να κριθεί».

-τα περί νόμου Κοντονή: «Δυστυχώς και από μια μερίδα δημοσιογράφων αναφέρεται κατά έναν τρόπο παραπλανητικό, άλλες φορές ακούσια κι άλλες εκούσια, πως είναι ο νόμος Κοντονή. Δεν είναι έτσι, είναι ο κανονισμός ποδοσφαίρου που εφαρμόζεται πλέον από τακτικούς δικαστές. Αυτό το πλαίσιο δεν το έχει θέσει η πολιτεία, ούτε η παρούσα κυβέρνηση. Είναι ένας κανονισμός που είχε θεσμοθετηθεί από τις ομάδες και την ΕΠΟ. Ό,τι εφαρμόζεται είναι μεν από τακτικούς δικαστές που ορίστηκαν από το νόμο το δικό μου, αλλά οι ποινές δεν είναι από αυτό το νόμο. Είναι λάθος να λένε πως οι ποινές στηρίζονται στο νόμο Κοντονή και το διευκρινίζω προς αποκατάσταση της αλήθειας».

-τις αντιδράσεις οπαδών για τις αποφάσεις του: «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συναντούσα και 1-2 εκπροσώπους από αυτά τα παιδιά, όπως έχω κάνει ήδη. Όταν είχα φέρει το νόμο να ψηφιστεί, βρισκόμουν κάθε μέρα βαλλόμενος και σε προσωπικό επίπεδο και από φιλάθλους του Ολυμπιακού. Απέδειξα όμως ότι αυτά τα πράγματα δεν με επηρεάζουν, ούτε για να γίνω πιο αυστηρός ούτε να φοβηθώ περισσότερο. Δεν θα λειτουργήσω με εκδικητικότητα, ο νόμος θα εφαρμοσθεί με δικαιοσύνη, όπως μέχρι τώρα. Έφτασα σε σημείο να επιβάλω πρόστιμο σε διεθνή αγώνα του ΠΑΟΚ. Όλοι θα αναγνωρίσουν πως δεν ευνόησα, ούτε όμως χαρίστηκα σε κανέναν».

-τα μέτρα για την πάταξη της βίας: «Πρέπει να δούμε πώς όλο αυτό το σύστημα, του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, των καμερών και της κάρτας φιλάθλου, θα λειτουργήσει προς την κατεύθυνση προς της απόλυτης ευνομίας στους αθλητικούς χώρους. Η πάταξη της βίας είναι ένα σύνθετο ζήτημα και θα το δούμε από όλες τις παραμέτρους. Έχει να κάνει με τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο και με τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών».

-το πώς αξιολογεί το έργο των τακτικών δικαστών που ο ίδιος έφερε: «Ό,τι έχει επιβληθεί μέχρι σήμερα έχει επιβληθεί από την πειθαρχική δικαιοσύνη του ποδοσφαίρου. Οι τακτικοί δικαστές κάνουν σωστά τη δουλειά τους, πέρα από οπαδισμούς και μεροληψίες. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε φοβερές αποφάσεις».

-τη θέση του για τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ: «Το κράτος, η πολιτεία και η κυβέρνηση δεν εμπλέκεται στις εκλογές των ομοσπονδιών. Εκφράζω τις όποιες αντιρρήσεις μου δημόσια για να επέρχεται διόρθωση σε καταστάσεις προβληματικές. Προσφάτως μίλησα δημόσια για αποφάσεις των διαιτητών και είπα ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να λάβει μέτρα. Δεν μπορεί ένας διαιτητής να διακόπτει αγώνα για ένα περιστατικό και για το ίδιο περιστατικό σε άλλον αγώνα να μην διακόπτεται. Το Υπουργείο Αθλητισμού παρακολουθεί τα πάντα και θέλουμε να υπάρχουν καθαρά πρωταθλήματα, χωρίς σκιές».

-το πώς κρίνει την ΕΠΟ και τις δυνατότητες παρέμβασης της κυβέρνησης: «Δεν θα εκφράσω κρίσεις για τη διοίκηση της ΕΠΟ, αλλά αυτοί που πρέπει στις εκλογές. Θα πρέπει να τηρούνται οι νόμοι και οι κανονισμοί. Το κράτος θα κάνει αυτό που του αναλογεί. Στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το Μάιο δεν παρουσιάστηκε τόσο έντονα η κατάργηση της αυτονομίας που είχε η ΕΠΟ έναντι του ελληνικού κράτους. Αυτό που είναι να κάνει το κράτος θα το κάνει. Είμαστε σε ένα κράτος δικαίου που προβλέπει διαδικασίες που θα τηρηθούν και οι οποίες επιβάλλονται από το δημοκρατικό μας πολίτευμα».

-το πώς αξιολογεί τις κινήσεις της κυβέρνησης για την πάταξη της διαφθοράς: «Θα πω αυτό κι ας το λάβουν υπόψη τους αυτοί που παριστάνουν τους διαμαρτυρόμενους. Όταν ανέλαβε η κυβέρνηση υπήρχαν φάκελοι στο Πρωτοδικείο και οι υποθέσεις πήγαιναν πολύ αργά. Η πρώτη παρέμβαση που έκανα ήταν για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Θα πρέπει να πιστωθεί ως επίτευγμα στην κυβέρνηση αυτή ότι αυτές οι υποθέσεις έχουν προχωρήσει, έχουν τελειώσει με την κύρια ανάκριση που είναι επώδυνη και σκληρή διαδικασία και σήμερα βρισκόμαστε στη διεκπεραίωση της διαδικασίας για να εκδικαστεί η υπόθεση. Όποιοι δεν αντιλαμβάνονται τη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει η κυβέρνηση για να καθαριστούν αυτές οι δικαστικές υποθέσεις και να μάθει την αλήθεια ο κόσμος, κλείνουν τα μάτια».

-το νέο αθλητικό νομοσχέδιο: «Είχαμε έναν προγραμματισμό να τελειώσει μέχρι το 2015 η επεξεργασία του αθλητικού νομοσχεδίου, όμως προέκυψε ο νόμος για τη βία και ο νόμος για το αντιντόπινγκ. Έδωσα δύο μήνες παράταση στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή. Δεν ξέρω αν αυτό είναι εκτροχιασμός. Έχουμε πάρει τόσα μέτρα σε δέκα μήνες, δεν είμαστε 30 χρόνια όπως οι άλλοι».

-την απόφαση της ΕΕΑ για Μαρινάκη: «Έγινε χθες μια συζήτηση στο αρμόδιο δικαστήριο για το αν θα εκδοθεί απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού για μη αναστολή απόφασης. Δεν είχα πάρει ποτέ θέση για την απόφαση της ΕΕΑ. Είχα πει απλώς ότι δεν έπρεπε να αποκλειστεί από την ψηφοφορία ένα μέλος της ΕΕΑ. Πιστεύω πως σε ένα όργανο αυτού του τύπου δεν μπορεί κανείς να αποκλείει κανέναν. Δεν είναι δυνατόν ένα μέλος που συμμετείχε από την αρχή της διαδικασίας να αποκλείεται από τη διαδικασία. Δεν είχα μιλήσει για την ουσία της απόφασης, όπως δεν θα μιλήσω ποτέ για απόφαση οποιουδήποτε οργάνου. Δουλειά μου είναι η τήρηση της νομιμότητας και μόνο».

-την τηλεφωνική του συνομιλία με τον Β. Μαρινάκη στη διάρκεια των επεισοδίων του ντέρμπι: «Είναι αδιανόητο να ζητείται από κάποιον υπουργό να του εγκρίνουν με ποιον θα μιλήσει. Μου ετέθησαν ορισμένα ζητήματα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ανάμεσά τους και τον κ. Μαρινάκη. Μου εξέφρασαν το φόβο τους για τα επεισόδια κι εγώ συνέστησα ψυχραιμία και να μην προβαίνουν σε δηλώσεις. Θεωρώ πως έπραξα πολύ σωστά. Εγώ δεν έχω καμία απαγόρευση να μιλάω με κάποιον. Ο κ. Μαρινάκης ελέγχεται για κάποια πράγματα από τον αρμόδιο ανακριτή. Μην κάνουμε όλοι τους ανακριτές. Τι θα έπρεπε να κάνω εκείνη τη στιγμή; Εγώ έκρινα πως έπρεπε να εκφράσω τη γνώμη μου με παρρησία. Όποιος ελέγχεται, ελέγχεται από τον ανακριτή. Δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε τα πάντα».

-το περιεχόμενο της πρόσφατης συνάντησής του με τον Δ. Μελισσανίδη: «Ο κ. Μελισσανίδης δεν μου έθεσε το θέμα της συνομιλίας με τον κ. Μαρινάκη. Μιλήσαμε κυρίως για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και για θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν μιλήσαμε ούτε για την ΕΠΟ».

-την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα πως είναι φάλτσος και Παναθηναϊκός: «Εγώ φάλτσος δεν είμαι, αλλά τα παιδιά που ήρθαν ήταν εξαιρετικές φωνές. Εγώ έχω μιλήσει και θα ήταν υποκρισία να μην πω ότι υποστήριζα στα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια τον Παναθηναϊκό. Μεγάλωσα σε ένα δωμάτιο με τον αδερφό μου που είναι Ολυμπιακός. Όμως δεν ήρθαμε εδώ ούτε σαν Παναθηναϊκοί, ούτε σαν Ολυμπιακοί. Ο κόσμος δεν έχει να φοβάται, γιατί δεν είμαστε οπαδοί, ούτε ήρθαμε να κάνουμε μεροληψίες. Ήρθαμε να εφαρμόσουμε το νόμο με δικαιοσύνη».

-τα όσα γράφονται στον Τύπο: «Συνάδελφός σας έγραψε ότι συγκάλεσα στο γραφείο μου σύσκεψη των αθλητικών δικαστών και πως στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή είναι η σύζυγός μου. Δεν ντρέπονται! Ο αθλητικός Τύπος έχει συνεισφέρει πάντως πάρα πολλά και με βοήθησαν στο έργο μου. Αν ο αθλητικός Τύπος δεν ήταν οπαδικός τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν πως δεν πρέπει να διαβάζουν πράγματα που τους χαϊδεύουν τα αυτιά. Αλλιώς δεν θα φτιάξουν τα πράγματα».

-το αν θεωρεί πως η κυβέρνηση έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στον αθλητισμό: «Δεν είμαι αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης, αλλά Αθλητισμού. Η διαφθορά αφορά τη δικαιοσύνη. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και νομίζω ότι σε αυτό εξαντλείται η παρέμβαση της πολιτείας. Όσον αφορά στο θέμα της διαφάνειας και του εκδημοκρατισμού, θα φέρουμε σε διαβούλευση τον αθλητικό νόμο, επί του οποίου θα πρέπει να πουν πολλοί πολλά. Κάναμε μέσα σε δέκα μήνες πράγματα που άλλοι δεν έκαναν σε δέκα χρόνια. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Ιδίως νομοθετικά δεν έχουμε καθυστερήσει καθόλου. Αθλητικό νόμο φέρνουμε, δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Πρέπει ό,τι φέρνει η πολιτεία να είναι νομικά άψογο».

-την ευχή του για το 2016: «Εύχομαι οι φίλαθλοι να συνειδητοποιήσουν ότι το 2016 μπορεί να είναι χρονιά αλλαγής στον αθλητισμό, για να μπούμε σε ένα πλαίσιο που θα τηρούνται οι νόμοι, χωρίς χάρες και χαϊδέματα».

-τη μείωση των συντάξεων: «Ξέρετε να έχει μειώσει αυτή η κυβέρνηση καμία σύνταξη; Ό,τι μειώσεις έχουν γίνει έχουν γίνει με όσα ψήφισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Το νομοσχέδιο του κ. Κατρούγκαλου κάνει μεγάλο αγώνα για να μη μειωθεί ούτε ένα ευρώ καμία σύνταξη. Υπάρχει πρόβλημα με τις εισφορές κυρίως των ελευθέρων επαγγελματιών, γιατί τα ταμεία είναι ρημαγμένα. Ξέρετε ότι με αυτά που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια, με την αφαίμαξη των ταμείων και το κούρεμα, εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε μια χαοτική κατάσταση που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις κρύβοντας και διογκώνοντας το πρόβλημα. Εμείς θα πρέπει να κριθούμε για την προσπάθεια που κάνουμε να κρατήσουμε τα ταμεία όρθια. Αν μείνει η κατάσταση ως έχει, σε 3-4 χρόνια δεν θα υπάρχουν συντάξεις».

Ανατριχίλα: Ο Joaquin Phoenix μεταμορφώνεται επιτέλους σε Joker
Ανατριχίλα: Ο Joaquin Phoenix μεταμορφώνεται επιτέλους σε Joker
Παπαγιάννης: «Θα χρειαστώ ένα διάστημα προσαρμογής μετά το ΝΒΑ»
Παπαγιάννης: «Θα χρειαστώ ένα διάστημα προσαρμογής μετά το ΝΒΑ»
Live Chat: Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-0 (ημίχρονο)
Live Chat: Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-0 (ημίχρονο)
Παναθηναϊκός: Με 1.600 στην Τρίπολη!
Παναθηναϊκός: Με 1.600 στην Τρίπολη!

 • Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
 • MotoGP 2018
  17:00Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  17:30Στιγμιότυπα.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E3
  17:45Στιγμιότυπα.
 • SportShow (Ζ)
  18:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  18:301η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E18
  18:35Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  19:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη
  19:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Κιάνγκ Γουάνγκ - Μαρία Σάκκαρη
  20:30WTA 2018. Wuhan Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  21:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Wr. Neustadt, Αυστρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Νιουκάστλ
  22:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια
  23:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:004η αγωνιστική.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Wr. Neustadt, Austria. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  00:506η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  01:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  01:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ραπίντ Βιέννης - Σπαρτάκ Μόσχας
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Βαγιαδολίδ
  02:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • GP Confidential 2018 E18
  03:00Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  03:40Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  03:45ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Φράνσις Τιαφό
  04:30Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης
  04:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • RBAR 2018
  04:55Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  06:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  06:05Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:10Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Κάιλ Έντμουντ - Τζακ Σοκ
  06:15Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ζιρόνα
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • GP Confidential 2018 E18
  07:25Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  08:10Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  08:153ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • SportShow
  08:20Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Topspin
  08:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Σετούμπαλ - Πόρτο
  09:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Τένις: Νταβίντ Γκοφάν - Ντιέγκο Σβάρτζμαν
  10:00Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Σιάτλ Στορμ - Γ. Μίστικς
  10:30Τελικοί NBA Γυναικών 2018. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
  11:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • RBAR 2018
  11:45Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  12:15Νόβακ Τζόκοβιτς/Ρότζερ Φέντερερ - Κέβιν Άντερσον/Τζακ Σοκ. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια
  12:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  13:00Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Παραλιμνίου - Τρίκαλα AO (Ζ)
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • GP Confidential 2018 E18
  14:15Στιγμιότυπα.
 • Topspin
  14:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • RBAR 2018 - Magazine
  14:55Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου
  15:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:304η αγωνιστική.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  15:40Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E2
  16:00Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E9
  16:30Outdoor Specials.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:50Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  17:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  17:152η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Richmond Federated Auto Parts 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Χόφενχαϊμ (Ζ)
  18:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ράγιο Βαγιεκάνο (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική.
 • WRC 2018
  19:15SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Μπαρτσελόνα - Βέσπρεμ
  20:00VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  20:25SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies