Κλείνει την Θύρα 13 ο Κοντονής;
SHARE

Κλείνει την Θύρα 13 ο Κοντονής;

Ο Σταύρος Κοντονής με νέες δηλώσεις του στην ουσία έδειξε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσει την Θύρα 13 μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Υφυπουργός αθλητισμού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 και τόνισε ότι δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν αλλά ούτε και να... ευνοήσει κανέναν.

Αναλυτικά τα όσα είπε για:

-την απόφασή του για τον Παναθηναϊκό μετά τις εισηγήσεις της ΔΕΑΒ: «Βλέπω αρκετά στοιχεία της εισήγησης της ΔΕΑΒ να έχουν διαρρεύσει στον Τύπο. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν θα ανακοινώσω την απόφασή μου γιατί δεν την έχω πάρει. Αυτό που σας λέω είναι πως θα εφαρμοστεί ο νόμος και θα ληφθούν υπόψη όλα τα ελαφρυντικά στοιχεία, που αποδεικνύονται είτε με έγγραφα είτε με πραγματικά γεγονότα. Ο νόμος θα εφαρμοστεί με δικαιοσύνη. Να είστε σίγουροι».

-το αν θεωρεί πως θα είναι αποτελεσματικό μέτρο το κλείσιμο μιας θύρας: «Από τη στιγμή που υπάρχει στο νόμο, θεωρώ πως είναι σωστό. Αν δεν το θεωρούσα σωστό, δεν θα το είχα εντάξει στο νόμο. Η απόφασή μου δεν εξαρτάται από τα δικαιοδοτικά όργανα, είναι αυτοτελής και αυτάρκης. Αυτή η δυνατότητα υπάρχει ακόμη και στο πειθαρχικό δίκαιο των διεθνών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών. Δεν είναι ένα εφεύρημα ελληνικό. Έχει παρατηρηθεί ότι επεισόδια γίνονται σε χώρους του γηπέδου, όπου αρέσκονται να φιλοξενούνται οπαδοί που ενίοτε έχουν μια πιο ακραία συμπεριφορά. Πολλές φορές ο συγκεκριμένος χώρος, μια συγκεκριμένη θύρα για παράδειγμα, λειτουργεί ακόμη και ως φετίχ για κάποιους».

-το αν προσθέτει κάτι η ποινή από την κυβέρνηση εφόσον έχει επιληφθεί ήδη η αθλητική δικαιοσύνη: «Ο νόμος έχει μια αυτοτέλεια σε ό,τι αφορά το πειθαρχικό δίκαιο. Η πολιτεία, όσον αφορά στα θέματα βίας, επιφυλάσσει ένα δικαίωμα στον εαυτό της όπου βλέπει παθογένειες να τις τιμωρεί. Αν για παράδειγμα ένας ξενοδόχος ρυπαίνει το περιβάλλον, μπορεί το σωματείο των ξενοδόχων να τον τιμωρήσει, αλλά και η πολιτεία έχει δικαίωμα να τον τιμωρήσει. Δεν εφευρίσκω εγώ μέτρα τιμωρίας, αλλά επιβάλλονται όσα προβλέπονται στο νόμο. Δεν είναι τακτική δικαιοσύνη αυτή των δικαιοδοτικών οργάνων, αλλά αθλητική δικαιοσύνη με τακτικούς δικαστές».

-τις συνέπειες από πιθανή μεταφορά των οργανωμένων σε άλλες θύρες εφόσον κλείσει η δική τους: «Το ζήτημα δεν είναι αν μετακινηθούν οι οπαδοί σε άλλες θύρες. Στις συγκεκριμένες θύρες που πηγαίνουν κάποιοι οπαδοί πηγαίνουν μόνο αυτοί και γι’ αυτό ακριβώς συμβαίνουν επεισόδια. Ίσως έτσι συγκρατηθούν από κάποιους φιλάθλους έτσι. Η πλειοψηφία όσων κάνουν επεισόδια είναι παιδιά τα οποία αν καθίσεις και μιλήσεις μαζί τους είναι απόλυτα λογικά, αλλά από μια υποδαύλιση ακραίων συναισθημάτων παρασύρονται. Δεν είναι ωραίο πράγμα να κλείνουμε τα γήπεδα. Πέρσι αναγκάστηκα να κλείσω δύο αγωνιστικές τα γήπεδα και σε μια να μη γίνουν καθόλου αγώνες το έκανα γιατί η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Δεν γίνεται να παρατηρούμε, όμως, μια παραβατική συμπεριφορά και να μην κάνουμε τίποτα. Πιστεύω πως μπορεί να συνετιστούν κάποιοι έτσι, γιατί θα δουν ότι εφαρμόζει το νόμο προς κάθε κατεύθυνση. Ένας νόμος δεν κρίνεται καλός ή κακός στην πρώτη φάση της ζωής του, πρέπει να εφαρμοστεί σε βάθος χρόνου και με δικαιοσύνη για να κριθεί».

-τα περί νόμου Κοντονή: «Δυστυχώς και από μια μερίδα δημοσιογράφων αναφέρεται κατά έναν τρόπο παραπλανητικό, άλλες φορές ακούσια κι άλλες εκούσια, πως είναι ο νόμος Κοντονή. Δεν είναι έτσι, είναι ο κανονισμός ποδοσφαίρου που εφαρμόζεται πλέον από τακτικούς δικαστές. Αυτό το πλαίσιο δεν το έχει θέσει η πολιτεία, ούτε η παρούσα κυβέρνηση. Είναι ένας κανονισμός που είχε θεσμοθετηθεί από τις ομάδες και την ΕΠΟ. Ό,τι εφαρμόζεται είναι μεν από τακτικούς δικαστές που ορίστηκαν από το νόμο το δικό μου, αλλά οι ποινές δεν είναι από αυτό το νόμο. Είναι λάθος να λένε πως οι ποινές στηρίζονται στο νόμο Κοντονή και το διευκρινίζω προς αποκατάσταση της αλήθειας».

-τις αντιδράσεις οπαδών για τις αποφάσεις του: «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συναντούσα και 1-2 εκπροσώπους από αυτά τα παιδιά, όπως έχω κάνει ήδη. Όταν είχα φέρει το νόμο να ψηφιστεί, βρισκόμουν κάθε μέρα βαλλόμενος και σε προσωπικό επίπεδο και από φιλάθλους του Ολυμπιακού. Απέδειξα όμως ότι αυτά τα πράγματα δεν με επηρεάζουν, ούτε για να γίνω πιο αυστηρός ούτε να φοβηθώ περισσότερο. Δεν θα λειτουργήσω με εκδικητικότητα, ο νόμος θα εφαρμοσθεί με δικαιοσύνη, όπως μέχρι τώρα. Έφτασα σε σημείο να επιβάλω πρόστιμο σε διεθνή αγώνα του ΠΑΟΚ. Όλοι θα αναγνωρίσουν πως δεν ευνόησα, ούτε όμως χαρίστηκα σε κανέναν».

-τα μέτρα για την πάταξη της βίας: «Πρέπει να δούμε πώς όλο αυτό το σύστημα, του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, των καμερών και της κάρτας φιλάθλου, θα λειτουργήσει προς την κατεύθυνση προς της απόλυτης ευνομίας στους αθλητικούς χώρους. Η πάταξη της βίας είναι ένα σύνθετο ζήτημα και θα το δούμε από όλες τις παραμέτρους. Έχει να κάνει με τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο και με τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών».

-το πώς αξιολογεί το έργο των τακτικών δικαστών που ο ίδιος έφερε: «Ό,τι έχει επιβληθεί μέχρι σήμερα έχει επιβληθεί από την πειθαρχική δικαιοσύνη του ποδοσφαίρου. Οι τακτικοί δικαστές κάνουν σωστά τη δουλειά τους, πέρα από οπαδισμούς και μεροληψίες. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε φοβερές αποφάσεις».

-τη θέση του για τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ: «Το κράτος, η πολιτεία και η κυβέρνηση δεν εμπλέκεται στις εκλογές των ομοσπονδιών. Εκφράζω τις όποιες αντιρρήσεις μου δημόσια για να επέρχεται διόρθωση σε καταστάσεις προβληματικές. Προσφάτως μίλησα δημόσια για αποφάσεις των διαιτητών και είπα ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να λάβει μέτρα. Δεν μπορεί ένας διαιτητής να διακόπτει αγώνα για ένα περιστατικό και για το ίδιο περιστατικό σε άλλον αγώνα να μην διακόπτεται. Το Υπουργείο Αθλητισμού παρακολουθεί τα πάντα και θέλουμε να υπάρχουν καθαρά πρωταθλήματα, χωρίς σκιές».

-το πώς κρίνει την ΕΠΟ και τις δυνατότητες παρέμβασης της κυβέρνησης: «Δεν θα εκφράσω κρίσεις για τη διοίκηση της ΕΠΟ, αλλά αυτοί που πρέπει στις εκλογές. Θα πρέπει να τηρούνται οι νόμοι και οι κανονισμοί. Το κράτος θα κάνει αυτό που του αναλογεί. Στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το Μάιο δεν παρουσιάστηκε τόσο έντονα η κατάργηση της αυτονομίας που είχε η ΕΠΟ έναντι του ελληνικού κράτους. Αυτό που είναι να κάνει το κράτος θα το κάνει. Είμαστε σε ένα κράτος δικαίου που προβλέπει διαδικασίες που θα τηρηθούν και οι οποίες επιβάλλονται από το δημοκρατικό μας πολίτευμα».

-το πώς αξιολογεί τις κινήσεις της κυβέρνησης για την πάταξη της διαφθοράς: «Θα πω αυτό κι ας το λάβουν υπόψη τους αυτοί που παριστάνουν τους διαμαρτυρόμενους. Όταν ανέλαβε η κυβέρνηση υπήρχαν φάκελοι στο Πρωτοδικείο και οι υποθέσεις πήγαιναν πολύ αργά. Η πρώτη παρέμβαση που έκανα ήταν για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Θα πρέπει να πιστωθεί ως επίτευγμα στην κυβέρνηση αυτή ότι αυτές οι υποθέσεις έχουν προχωρήσει, έχουν τελειώσει με την κύρια ανάκριση που είναι επώδυνη και σκληρή διαδικασία και σήμερα βρισκόμαστε στη διεκπεραίωση της διαδικασίας για να εκδικαστεί η υπόθεση. Όποιοι δεν αντιλαμβάνονται τη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει η κυβέρνηση για να καθαριστούν αυτές οι δικαστικές υποθέσεις και να μάθει την αλήθεια ο κόσμος, κλείνουν τα μάτια».

-το νέο αθλητικό νομοσχέδιο: «Είχαμε έναν προγραμματισμό να τελειώσει μέχρι το 2015 η επεξεργασία του αθλητικού νομοσχεδίου, όμως προέκυψε ο νόμος για τη βία και ο νόμος για το αντιντόπινγκ. Έδωσα δύο μήνες παράταση στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή. Δεν ξέρω αν αυτό είναι εκτροχιασμός. Έχουμε πάρει τόσα μέτρα σε δέκα μήνες, δεν είμαστε 30 χρόνια όπως οι άλλοι».

-την απόφαση της ΕΕΑ για Μαρινάκη: «Έγινε χθες μια συζήτηση στο αρμόδιο δικαστήριο για το αν θα εκδοθεί απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού για μη αναστολή απόφασης. Δεν είχα πάρει ποτέ θέση για την απόφαση της ΕΕΑ. Είχα πει απλώς ότι δεν έπρεπε να αποκλειστεί από την ψηφοφορία ένα μέλος της ΕΕΑ. Πιστεύω πως σε ένα όργανο αυτού του τύπου δεν μπορεί κανείς να αποκλείει κανέναν. Δεν είναι δυνατόν ένα μέλος που συμμετείχε από την αρχή της διαδικασίας να αποκλείεται από τη διαδικασία. Δεν είχα μιλήσει για την ουσία της απόφασης, όπως δεν θα μιλήσω ποτέ για απόφαση οποιουδήποτε οργάνου. Δουλειά μου είναι η τήρηση της νομιμότητας και μόνο».

-την τηλεφωνική του συνομιλία με τον Β. Μαρινάκη στη διάρκεια των επεισοδίων του ντέρμπι: «Είναι αδιανόητο να ζητείται από κάποιον υπουργό να του εγκρίνουν με ποιον θα μιλήσει. Μου ετέθησαν ορισμένα ζητήματα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ανάμεσά τους και τον κ. Μαρινάκη. Μου εξέφρασαν το φόβο τους για τα επεισόδια κι εγώ συνέστησα ψυχραιμία και να μην προβαίνουν σε δηλώσεις. Θεωρώ πως έπραξα πολύ σωστά. Εγώ δεν έχω καμία απαγόρευση να μιλάω με κάποιον. Ο κ. Μαρινάκης ελέγχεται για κάποια πράγματα από τον αρμόδιο ανακριτή. Μην κάνουμε όλοι τους ανακριτές. Τι θα έπρεπε να κάνω εκείνη τη στιγμή; Εγώ έκρινα πως έπρεπε να εκφράσω τη γνώμη μου με παρρησία. Όποιος ελέγχεται, ελέγχεται από τον ανακριτή. Δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε τα πάντα».

-το περιεχόμενο της πρόσφατης συνάντησής του με τον Δ. Μελισσανίδη: «Ο κ. Μελισσανίδης δεν μου έθεσε το θέμα της συνομιλίας με τον κ. Μαρινάκη. Μιλήσαμε κυρίως για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και για θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν μιλήσαμε ούτε για την ΕΠΟ».

-την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα πως είναι φάλτσος και Παναθηναϊκός: «Εγώ φάλτσος δεν είμαι, αλλά τα παιδιά που ήρθαν ήταν εξαιρετικές φωνές. Εγώ έχω μιλήσει και θα ήταν υποκρισία να μην πω ότι υποστήριζα στα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια τον Παναθηναϊκό. Μεγάλωσα σε ένα δωμάτιο με τον αδερφό μου που είναι Ολυμπιακός. Όμως δεν ήρθαμε εδώ ούτε σαν Παναθηναϊκοί, ούτε σαν Ολυμπιακοί. Ο κόσμος δεν έχει να φοβάται, γιατί δεν είμαστε οπαδοί, ούτε ήρθαμε να κάνουμε μεροληψίες. Ήρθαμε να εφαρμόσουμε το νόμο με δικαιοσύνη».

-τα όσα γράφονται στον Τύπο: «Συνάδελφός σας έγραψε ότι συγκάλεσα στο γραφείο μου σύσκεψη των αθλητικών δικαστών και πως στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή είναι η σύζυγός μου. Δεν ντρέπονται! Ο αθλητικός Τύπος έχει συνεισφέρει πάντως πάρα πολλά και με βοήθησαν στο έργο μου. Αν ο αθλητικός Τύπος δεν ήταν οπαδικός τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν πως δεν πρέπει να διαβάζουν πράγματα που τους χαϊδεύουν τα αυτιά. Αλλιώς δεν θα φτιάξουν τα πράγματα».

-το αν θεωρεί πως η κυβέρνηση έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στον αθλητισμό: «Δεν είμαι αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης, αλλά Αθλητισμού. Η διαφθορά αφορά τη δικαιοσύνη. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και νομίζω ότι σε αυτό εξαντλείται η παρέμβαση της πολιτείας. Όσον αφορά στο θέμα της διαφάνειας και του εκδημοκρατισμού, θα φέρουμε σε διαβούλευση τον αθλητικό νόμο, επί του οποίου θα πρέπει να πουν πολλοί πολλά. Κάναμε μέσα σε δέκα μήνες πράγματα που άλλοι δεν έκαναν σε δέκα χρόνια. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Ιδίως νομοθετικά δεν έχουμε καθυστερήσει καθόλου. Αθλητικό νόμο φέρνουμε, δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Πρέπει ό,τι φέρνει η πολιτεία να είναι νομικά άψογο».

-την ευχή του για το 2016: «Εύχομαι οι φίλαθλοι να συνειδητοποιήσουν ότι το 2016 μπορεί να είναι χρονιά αλλαγής στον αθλητισμό, για να μπούμε σε ένα πλαίσιο που θα τηρούνται οι νόμοι, χωρίς χάρες και χαϊδέματα».

-τη μείωση των συντάξεων: «Ξέρετε να έχει μειώσει αυτή η κυβέρνηση καμία σύνταξη; Ό,τι μειώσεις έχουν γίνει έχουν γίνει με όσα ψήφισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Το νομοσχέδιο του κ. Κατρούγκαλου κάνει μεγάλο αγώνα για να μη μειωθεί ούτε ένα ευρώ καμία σύνταξη. Υπάρχει πρόβλημα με τις εισφορές κυρίως των ελευθέρων επαγγελματιών, γιατί τα ταμεία είναι ρημαγμένα. Ξέρετε ότι με αυτά που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια, με την αφαίμαξη των ταμείων και το κούρεμα, εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε μια χαοτική κατάσταση που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις κρύβοντας και διογκώνοντας το πρόβλημα. Εμείς θα πρέπει να κριθούμε για την προσπάθεια που κάνουμε να κρατήσουμε τα ταμεία όρθια. Αν μείνει η κατάσταση ως έχει, σε 3-4 χρόνια δεν θα υπάρχουν συντάξεις».

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Μίχελ, αναλαμβάνει ο Μπράνκο
ΠΑΟΚ: Τέλος ο Μίχελ, αναλαμβάνει ο Μπράνκο
Τζούντο: 53 μετάλλια σε 3 Διεθνή Τουρνουά Τζούντο ο ΓΑΣ Αλέξανδρος Κατερίνης!
Τζούντο: 53 μετάλλια σε 3 Διεθνή Τουρνουά Τζούντο ο ΓΑΣ Αλέξανδρος Κατερίνης!
«Όλα τα σωματεία του Πειραιά θα τρέξουν την Κυριακή στα Bίκος Street Relays!»
«Όλα τα σωματεία του Πειραιά θα τρέξουν την Κυριακή στα Bίκος Street Relays!»
Πινγκ Πονγκ: Θετική αρχή για τον Αγγελάκη στο Μινσκ
Πινγκ Πονγκ: Θετική αρχή για τον Αγγελάκη στο Μινσκ

 • Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  17:45Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00ISM Can-Am 500. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  19:00Στιγμιότυπα.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  19:15Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: Ρότζερ Φέντερερ - Ντόμινικ Τιέμ (Ζ)
  20:00Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο. Round Robin. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βραζιλίας
  21:15Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σάο Πάουλο, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Pick n' Roll
  22:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • La Liga Specials - Docs E1
  23:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  23:45ISM Can-Am 500. Στιγμιότυπα.
 • Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Παναιτωλικός
  00:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Φουενλαμπράδα - Ρεάλ Μαδρίτης
  00:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Τσάβες
  00:10Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  01:00Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Χιούστον Ρόκετς (Ζ)
  02:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  02:05Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  03:307η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  04:00ISM Can-Am 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντινάμο Δρέσδης
  04:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Pick n' Roll
  05:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  05:05Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Topspin
  05:15Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ερυθρός Αστέρας - Λίβερπουλ
  06:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  06:45VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Σμύρνης - Απόλλων Παραλιμνίου
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  07:35Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Χιούστον Ρόκετς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  09:15Round Robin.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βραζιλίας
  09:35Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σάο Πάουλο, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Μπέρνλι
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Βόλφσμπουργκ
  11:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  12:05SS10 El Montmell 1, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Pick n' Roll
  12:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Εργοτέλης - ΠΑΟΚ (Ζ)
  13:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  13:25SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Μάιντς
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  14:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E10
  15:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • WRC 2018
  15:15Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - ΠΑΟΚ
  15:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Γκρόιτερ Φιρτ
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:30ISM Can-Am 500. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  17:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E4
  17:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Moto3 2018
  17:45Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E7
  18:00Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  18:15Τελικός: Τσεχία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E670
  18:30Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  19:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Moto2 2018
  19:05Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  19:307η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Χιούστον Ρόκετς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Χάντμπολ: Μονπελιέ - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  19:45VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τένις: Μάριν Τσίλιτς - Τζον Ίσνερ (Ζ)
  20:00Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο. Round Robin. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • MotoGP 2018
  20:30Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Μπέτις
  21:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies