Τα «σκάει» γερά η Γιουνάιτεντ (videos)

Τα «σκάει» γερά η Γιουνάιτεντ (videos)

Στα 210 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται το πακέτο μεταγραφών που θα δαπανήσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» για να στήσει ο Λουίς φαν Χάαλ την ομάδα όπως θέλει

Αποφασισμένος να «χτίσει» τη ραχοκοκαλιά της νέας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το φετινό καλοκαίρι είναι ο Λουίς φαν Χάαλ και σκοπεύει να το κάνει δαπανώντας 210 εκατομμύρια ευρώ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» τερμάτισαν στην 4η θέση της Premier League, με τον Ολλανδό τεχνικό τους να επενδύει πολλά χρήματα σε αστέρια του μέλλοντος.

Πλέον έχει έρθει η ώρα να επενδύσει σε φτασμένους ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν με το… καλημέρα στην ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο το πακέτο 210 εκατομμυρίων ευρώ θα επενδυθεί σε τέσσερις μεταγραφικούς στόχους που αφορούν κομβικές θέσεις του συστήματος 3-5-2 που έχει εφαρμόσει στη Γιουνάιτεντ ο Φαν Χάαλ.

Οι στόχοι αυτοί λέγεται πως είναι οι εξής:

Τερματοφύλακας – Γιάσπερ Σίλεσεν

Η μεταγραφή του Νταβίδ ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να θεωρείται δεδομένη, απλώς η «βασίλισσα» και η Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις αφού πρόκειται ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ της 10ετιας. Έτσι, η αγγλική ομάδα χρειάζεται έναν ποιοτικό τερματοφύλακα και φαίνεται πως τον έχει βρει στο πρόσωπο του Γιάσπερ Σίλεσεν, τερματοφύλακα του Άγιαξ. Ο ίδιος ο Σίλεσεν φοβάται πως ο Άγιαξ θα «τρομάξει» τις ενδιαφερόμενες ομάδες με την… ταμπέλα 35 εκατ. ευρώ που του έχει τοποθετήσει, αλλά η Γιουνάιτεντ αισιοδοξεί πως θα τον αποκτήσει με 28 εκατομμύρια.

Κεντρικός αμυντικός – Σέρχιο Ράμος

Όπως στην περίπτωση του Σίλεσεν έτσι και σε αυτή του Σέρχιο Ράμος, η μεταγραφή του Ντε Χέα παίζει ρόλο. Η Γιουνάιτεντ εξέφρασε χθες (21/6) την επιθυμία να αποκτήσει τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης ως αντάλλαγμα για τον Ντε Χέα. Το οικονομικό κομμάτι μιας τέτοιας συμφωνίας ανάμεσα στους «γίγαντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αναμένεται… τρομακτικό και σίγουρα αν ο Ράμος μετακομίσει, η Γιουνάιτεντ θα δαπανήσει αρκετά χρήματα για το συμβόλαιό του.

Κεντρικός μέσος – Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ

Εδώ και πολύ καιρό η Γιουνάιτεντ έχει την pole position σε ότι αφορά τον Σβαϊνστάιγκερ, καθαρά επειδή ο παίκτης ενδιαφέρεται να φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Προσύμφωνο με τη Μπάγερν Μονάχου δεν υπάρχει, υπάρχει όμως ξεχωριστή σχέση του παίκτη με τον Λουίς φαν Χάαλ. Ο Ολλανδός τεχνικός ήταν αυτός που μετέτρεψε τον Γερμανό χαφ από εξτρέμ σε κεντρικό μέσο και τον ώθησε να εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους μέσους της σύγχρονης εποχής. Η ανάγκη της Γιουνάιτεντ για κεντρικό χαφ είναι ξεκάθαρη και ο «Σβάινι» είναι παίκτης που βρίσκεται στο ψηλότερο… ράφι.

Επιθετικός – Καρίμ Μπενζεμά, Χάρι Κέιν

Ακόμη ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Φαν Χάαλ. Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι διακαής πόθος του Ολλανδού τεχνικού και το μέλλον του στη «βασίλισσα» δεν είναι δεδομένο. Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, αφού μέχρι στιγμής ενδιαφέρονται έμπρακτα (σ.σ. έχουν συζητήσει με τον παίκτη και τη Γιουνάιτεντ) η Γαλατάσαραϊ και η Φενέρμπαχτσε, ενώ η Μίλαν προσπαθεί να μπει… σφήνα για την απόκτησή του. Πέρα από τον Μπενζεμά ο Φαν Χάαλ θέλει και τον Χάρι Κέιν, από ότι φαίνεται όμως δύσκολα θα καταφέρει να αποκτήσει και τους δυο φορ αφού τα… κουκιά στα οικονομικά δεν θα βγουν για πέντε μεταγραφές τέτοιου επιπέδου. Όποιον και από τους δυο να αποκτήσει πάντως θα είναι καλυμμένος.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved