Μπαρτσελόνα: Λύγισε ο Τσάβι στο… αντίο του! (photos)

Μπαρτσελόνα: Λύγισε ο Τσάβι στο… αντίο του! (photos)

Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε ο Τσάβι Ερνάντες την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, μετά το τέλος της φετινής σεζόν, έπειτα από 17 χρόνια στον σύλλογο.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των «μπλαουγκράνα» σε συνέντευξη Τύπου, ανακοίνωσε το… αντίο του στον σύλλογο της Βαρκελώνης, αλλά και την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σάαντ του Κατάρ. Πάντως, ο διεθνής άσος τόνισε πως στόχος του είναι να επιστρέψει στους Καταλανούς, μια και κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του.

«Είναι μία οριστική, δύσκολη απόφαση, την οποία δεν την πήρα εύκολα. Έχω συμφωνήσει με την γυναίκα μου και την οικογένειά μου. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για να φύγω. Αυτό νιώθω», ήταν τα πρώτα του λόγια, στην… αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε για να ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Και συνέχισε: «Μου έγινε πρόταση για να παραμείνω έναν ακόμα χρόνο, αλλά πήρα την απόφασή μου. Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς, οι οποίοι, ειδικά στα τελευταία ματς μου ζήτησαν να μείνω στην ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι δεν τους απογοήτευσα. Είναι ώρα να σκεφτώ το μέλλον και στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, είτε ως τεχνικός, είτε από άλλο πόστο. Είναι το… σπίτι μου».

Παράλληλα, ο Τσάβι ανέφερε: «Η διοίκηση της Αλ Σάαντ μου κατέθεσε μια υπέροχη πρόταση μέχρι το 2018. Για μένα είναι η σωστή στιγμή για να φύγω, αλλά η καρδιά μου θα είναι πάντα στην Μπαρτσελόνα. Το κλίμα στην ομάδα ήταν εξαιρετικό. Κερδίσαμε το Πρωτάθλημα, το πιο δύσκολο και πιο σημαντικό πράγμα για να κερδίσεις. Δείχνει τη δουλειά που κάναμε όλη τη σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα σηκώσω το τρόπαιο για τελευταία φορά μπροστά σ’ αυτούς τους οπαδούς. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να αποχωρήσω».

Ακόμα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, αποκάλυψε πως ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει και στην ομάδα: «Σήμερα, είπα σ’ όλη την ομάδα και τον προπονητή την απόφασή μου, αλλά νομίζω ότι το ήξεραν. Μόλις πήγα με την οικογένειά μου να επισκεφτώ το Κατάρ, νομίζω ότι έδειξε την πρόθεσή μου να αποχωρήσω».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved