Τους πήραν την σφυρίχτρα....

Τους πήραν την σφυρίχτρα....

Στοπ, από εισαγγελέα και ανακριτή στους διαιτητές Ιωαννίδη, Κάμπαξη και Αμπάρκιολη, που απολογηθήκαν και τους  επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης να σφυρίζουν σε παιχνίδια ποδοσφαίρου!

Οι τρεις διαιτητές επισκέφτηκαν τον γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, στα δικαστήρια της Ευελπιδων το πρωί της Πέμπτης(30/4). Οι απολογίες ολοκληρώθηκαν νωρίς το μεσημέρι  και στην συνέχεια οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Ο περιοριστικός  όρος, που τους επιβλήθηκε είναι η απαγόρευση να σφυρίζουν σε παιχνίδια ποδοσφαίρου, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Η διαφορά σε σχέση με τον περιοριστικό όρο που επέβαλε ο ανακριτής διαφθοράς στους τρεις αθλητικούς δικαστές (Χαρίλαο Ζυγογιάννη, Μαρία Αναστασάκη, Γιώργο Βλάσση) και τον Γιάννη Κομπότη, είναι πως σε αντίθεση με όσους δε μπορούν να έχουν ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, οι διαιτητές θα μπορούν. Είτε πρόκειται για σεμινάριο διαιτησίας, είτε για κάποια άλλη δραστηριότητα εντός της ΚΕΔ πλην των ορισμών τους σε αγώνες.



Λιονέλ Μέσι: Η παραδόχη για αυτό που μετανιώνει στη ζωή του
Λιονέλ Μέσι: Η παραδόχη για αυτό που μετανιώνει στη ζωή του
Στην Κρήτη τον Ιούνιο η Εθνική
Στην Κρήτη τον Ιούνιο η Εθνική
Super League: Σε άριστη κατάσταση οι αγωνιστικοί χώροι των ομάδων
Super League: Σε άριστη κατάσταση οι αγωνιστικοί χώροι των ομάδων
Σύλληψη οπαδού της ΑΕΛ
Σύλληψη οπαδού της ΑΕΛ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved