Λίβερπουλ: Διαψεύδει  ομαδική … κατσάδα ο Ρότζερς

Λίβερπουλ: Διαψεύδει ομαδική … κατσάδα ο Ρότζερς

Να διαψεύσει  δημοσίευμα της «Mirror»  σύμφωνα με το οποίο την επομένη της ήττας 4-1 της Λίβερπουλ από την Άρσεναλ, στο «Έμιρεϊτς» υπήρξε ομαδική «κατσάδα» από τον Μπρένταν Ρότζερς στο  προπονητικό κέντρο του Μέλγουντ φρόντισε ο τεχνικός των «κόκκινων».

«Το έχω ακούσει αυτό. Είναι κάτι που δεν βοηθάτε. Έχουμε πολλές συζητήσεις στα πλαίσια της ανάλυσης της εμφάνισής μας και δεν ήταν κάτι διαφορετικό από τις συζητήσεις που κάνουμε όλο τον χρόνο. Αυτές οι συζητήσεις μας βοήθησαν να ανακάμψουμε μετά το κακό ξεκίνημα που είχαμε να κερδίσουμε 10 παιχνίδια από τα 13» υποστήριξε  ο Βορειοϊρλανδός  προπονητής και πρόσθεσε:«Πραγματικά δεν ήταν τίποτα. Ήταν απλά μία ανάλυση της εμφάνισης, της ανάλυσης του που είμαστε. Με επτά παιχνίδια μέχρι το τέλος και έναν προημιτελικό Κυπέλλου είναι οι στόχοι που μπορούμε να πετύχουμε από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν. Από ατυχία δεν υπήρξε και κάτι άλλο».
Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του ότι η  πιθανότατη απουσία της Λίβερπουλ  από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επηρεάσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου.
«Η Λίβερπουλ είναι ένας σύλλογος-φαινόμενο που οι παίκτες θέλουν να παίξουν γι' αυτή, ωστόσο οι παίκτες θέλουν να παίξουν και στο κορυφαίο επίπεδο του παιχνιδιού και εάν δεν είσαι στο Champions League αυτό το κάνει δύσκολο. Το ξέρουμε αυτό, αλλά απλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε ώστε να γίνουμε μία πιο σταθερή ομάδα. Θέλουμε να είμαστε στο κ Champions League αι αυτό είναι σημαντικό και σημείο-κλειδί για εμάς, αλλά είναι δύσκολο φέτος» ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας του μεγάλου λιμανιού πάνω στο εν λόγω ζήτημα.



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved