Αποκαλύψεις σοκ από γυμνάστρια για Ρόχο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αποκαλύψεις σοκ από γυμνάστρια για Ρόχο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται τόσο ο Μάρκος Ρόχο  όσο εμμέσως  και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκαλύπτει όμορφη γυμνάστρια.

Η Σάρα Γουότσον είχε κατηγορηθεί πως εκβίαζε παίκτη της Premier League για να αποκρύψει την παράνομη σχέση που είχαν με  την ίδια να επιχειρεί να δώσει μια άλλη διάσταση στην ιστορία.

667
Η 34χρονη γυμνάστρια αποκάλυψε πως όχι  μόνον δεν εκβίασε η ίδια τον  διεθνή Αργεντινό αμυντικό που αποκτήθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους»  το περασμένο καλοκαίρι από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αλλά  αντιθέτως ήταν εκείνη που εν γνώσει ανθρώπων του συλλόγου του Μάντσεστερ δέχτηκε απειλές για να μην δημοσιοποιηθεί η υπόθεση που είχε έρθει στο προσκήνιο πριν από αρκετές εβδομάδες χωρίς όμως αρχικά να  αποκαλυφθούν ονόματα και…. διευθύνσεις.

Τα προηγούμενα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για γνωριμία ενός πολύ γνωστού άσου της Premier League και δη αμυντικού που αν και παντρεμένος είχε  μία σύντομη σχέση με άλλη γυναίκα η οποία μόλις έμαθε ότι δεν ήταν ελεύθερος επιχείρησε να εκβιάσει τον πρώην πλέον εραστή της ενώ είχε ήδη …ενημερώσει σχετικά και το σωματείο.

10099
Σύμφωνα με την Γουότσον  η γνωριμία με τον Ρόχο  έγινε τα περασμένα Χριστούγεννα, στο πάρτι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και λίγη ώρα αργότερα άνθρωπος που δρούσε για λογαριασμό του  ποδοσφαιριστή την κάλεσε σε σπίτι και της πρόσφερε χρήματα για να «συνευρεθεί» με τον τελευταίο. Εκείνη  υποστηρίζει ότι αρνήθηκε τα χρήματα, αλλά όχι και να κοιμηθεί με τον Ρόχο.  Ακολούθησαν , σύμφωνα πάντα με την  ίδια μηνύματα από πλευράς Αργεντινού διεθνή αμυντικού  καθώς και μια γυμνή του φωτογραφία, δίχως εκείνη να ενδώσει, αφού στο μεταξύ είχε πληροφορηθεί πως ήταν παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

«Αυτοί οι τύποι είναι σαν κακομαθημένα πλουσιόπαιδα, που πληρώνονται υπερβολικά και θέλουν να κάνουν σεξ συνέχεια, χωρίς καμία ευθύνη» υποστήριξε η Βρετανίδα γυμνάστρια
 που πρόσθεσε ότι εφημερίδα  της πατρίδας της,  της  πρόσφερε 35.000 λίρες για την ιστορία της κι εκείνη την «πούλησε», δίχως όμως να κατονομάσει τον εραστή της . Τότε σύμφωνα πάντα με την ίδια άρχισαν οι απειλές από δικηγόρους που δρούσαν για λογαριασμό του ποδοσφαιριστή  με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι ενήμερη για αυτό. Μάλιστα οι νομικοί  φρόντισαν τότε να την κατηγορήσουν πως ζήτησε 100.000 λίρες για να μην προχωρήσει σε επιπλέον αποκαλύψεις. «Ο Ρόχο και οι άνθρωποί του προσπάθησαν να με παρουσιάσουν σαν μια άπληστη, ενώ εκείνοι ήταν που μου πρόσφεραν 100.000 για να μη μιλήσω. Εγώ όμως ήθελα να καθαρίσω το όνομά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Γουότσον.

8553

Η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη που απέρριψε τις κατηγορίες την πλευρά του Ρόχο και επιδίκασε το ποσό των 25.000 λιρών ως δικαστικά έξοδα στην 34χρονη. «Αυτό που μου συνέβη δείχνει ότι οι πλούσιοι χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να κάνουν ό,τι θέλουν στους φτωχούς. Αυτό το μικρό λάθος μού προκάλεσε πολύ πόνο. Δεν είμαι πολύ περήφανη για ό,τι έκανα, αλλά είμαι μια ελεύθερη γυναίκα και απλώς ήθελα να περάσω καλά. Ίσως εκείνη τη βραδιά που πήγα μαζί του να έκανα λάθος, αλλά δεν άξιζα να περάσω όσα πέρασα» επεσήμανε η Γουότσον.

99
Το αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Mail» που έφερε στο φως της δημοσιότητας τα ονόματα στην υπόθεση αυτή υποστηρίζει ότι από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων Κάρεν Σοτμπολτ  απάντησε στη λίστα ερωτήσεων που υπέβαλε η εφημερίδα για την υπόθεση αυτή «είναι κάτι για το οποίο το σωματείο δεν επιθυμεί να  κάνει σχόλια ενώ και ο ποδοσφαιριστής δεν είναι  διαθέσιμος επίσης για κάτι ανάλογο». Την ίδια στάση επί του θέματος φέρεται να τηρεί και ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή ο οποίος σύμφωνα πάντα με την καταγγέλουσα είχε πρωταγωνιστική ανάμειξη στο εν λόγω σκάνδαλο.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved