Σειρήνα - Εθνικός Κατερίνης 3-4

Σειρήνα - Εθνικός Κατερίνης 3-4

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στα Γρεβενά, με τον Εθνικό Κατερίνης να επικρατεί με το αγγλικό 4-3 της Σειρήνας.

Το παιχνίδι είχε πολλές ανατροπές και συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα. Ο Τζερεμές πέτυχε και τα τρία γκολ των γηπεδούχων, αλλά τελικά δεν στάθηκαν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα του. Η Σειρήνα άνοιξε το σκορ στο 10’, ενώ ο Μπεκιάρης ισοφάρισε σε 1-1 στο 36’. Όμως στο επόμενο λεπτό ο Τζερεμές έκανε το 2-1, σκορ που διατηρήθηκε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα της Κατερίνης μπήκε πιο δυνατά και αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 με τον Τάσιο στο 46’, ενώ στο 53’ ο Καμπερίδης έκανε το 2-3. Στο 66’ ο Τάσιος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Εθνικό, για το 2-4, ενώ ο Τζερεμές μείωσε στο τελικό 3-4 στο 76’.

ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Μισακίδης, Τσιάτσιος, Τζερεμές, Κυριακίδης (46’ Φαλτάκας), Ιωαννίδης, Κουκουτσέλας, Γκέτσιος, Τσιαγιαννίδης, Δούμας (74’ Μπόζιαρης), Μπλάντος, Αναγνώστου

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Σαρπότας, Θεοδοσιάδης, Δερμίσης, Μαγκλάρας, Τζιάμας (46’ Τάσιος), Ηλισιάδης, Λαζαρίδης, Κουταμάνης, Ζυγόπουλος (80’ Δεληγιαννίδης), Μπεκιάρης, Καμπερίδης (75’ Χερανίδης)

ΓΡΕΒΕΝΑ: Κώστας Μάρκου



Ολυμπιακός: Τιμή για Καρεμπέ - Πήρε το βραβείο Golden Foot Legend
Ολυμπιακός: Τιμή για Καρεμπέ - Πήρε το βραβείο Golden Foot Legend
Παναθηναϊκός: Χουάντσο και Γκραντ σε ένα αξέχαστο 1vs1
Παναθηναϊκός: Χουάντσο και Γκραντ σε ένα αξέχαστο 1vs1
ΑΕΚ: Με ΟΦΗ εκτίει ο Πινέδα
ΑΕΚ: Με ΟΦΗ εκτίει ο Πινέδα
EuroCup Γυναικών: Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
EuroCup Γυναικών: Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved