Μαντούκα: «Ευχαριστώ τους φίλους της ΑΕΚ»

Μαντούκα: «Ευχαριστώ τους φίλους της ΑΕΚ»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο Γκουστάβο Μαντούκα με αφορμή την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ενώ αναφέρθηκε και στους οπαδούς της ΑΕΚ

Ο Πορτογάλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε παίξει στην Ένωση από το 2006 έως το 2010 και πλέον ανέλαβε αθλητικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συχνότητα του Sport 24 Radio:

Πως νιώθει αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ανέλαβε πόστο στον ΑΠΟΕΛ:

«Το έχω αποδεχθεί, όμως πλέον έχουμε πολύ δουλειά γιατί έχουμε άλλες δραστηριότητες».

Πότε αποφάσισε να αποσυρθεί:

«Το τελευταίο τρίμηνο είχα αρκετό χρόνο να σκεφτώ, προσευχήθηκα, μίλησα με την… καρδιά μου και αποφάσισα ότι είναι ώρα να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου».

Τι αναμνήσεις κρατάει από την καριέρα του:

«Πάρα πολλές όμορφες αναμνήσεις, έζησα διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρα, ενώ είχα την τύχη να βρω καλούς ανθρώπους και φίλους όπου και αν αγωνίστηκα».

Για την εμπειρία του στην ΑΕΚ:

«Πολύ όμορφα χρόνια, πολλοί φίλοι, μετά την απώλεια στα χαρτιά από τον Ολυμπιακό υπήρξαν προβλήματα, όμως κρατάω τις καλές αναμνήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους που άνοιξαν την αγκαλιά τους και με υποδέχθηκαν και ειδικά τους φίλους της ΑΕΚ».

Ο ρόλος του στον ΑΠΟΕΛ:

«Θα είμαι ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου και θα έχω την ευθύνη για όλη την λειτουργία της ομάδας όπως και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό».

Αν θα κοιτάξει ο ΑΠΟΕΛ την ελληνική αγορά:

«Έχει αποδειχθεί στο πρόσφατο παρελθόν ότι η ελληνική αγορά απασχολεί το ΑΠΟΕΛ και είναι δεδομένο ότι θα κοιτάξουμε κάποιες περιπτώσεις που είναι μέσα στα οικονομικά δεδομένα μας».ΔΕΠΑ Εμπορίας: Μικρές και έξυπνες αλλαγές για να «ξεφουσκώσουμε» τους λογαριασμούς ρεύματος
ΔΕΠΑ Εμπορίας: Μικρές και έξυπνες αλλαγές για να «ξεφουσκώσουμε» τους λογαριασμούς ρεύματος
Προμηθέας: Στο προπονητικό επιτελείο ο Μαρκόπουλος
Προμηθέας: Στο προπονητικό επιτελείο ο Μαρκόπουλος
Live Chat Καναδάς-Μαρόκο 1-2
Live Chat Καναδάς-Μαρόκο 1-2
Live Chat Κροατία-Βέλγιο 0-0
Live Chat Κροατία-Βέλγιο 0-0