Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κλεισμένος» ο Ντεπάι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κλεισμένος» ο Ντεπάι

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Μέμφις Ντεπάι ο οποίος θα αφήσει την PSV Αϊντχόφεν

Ο Ολλανδός εξτρέμ αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου της χώρας του. 

Ο αγγλικός Τύπος αποκαλύπτει σήμερα (31/3) ότι ο Ολλανδός διεθνής άσος, που είναι ο πρωταρχικός μεταγραφικός στόχος του Λουίς Φαν Γκάαλ για να ενισχύσει το χώρο της επιθετικής γραμμής, έχει συμφωνήσει προφορικά για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Ντεπάι, είναι σύμφωνα με τον Ολλανδό τεχνικό, ιδανικός για να καλύψει τη θέση του κρυφού επιθετικού και προσφέρει περίπου 23 εκατ. ευρώ στην Αϊντχόφεν για ν' αποκτήσει τα δικαιώματα του.

Αυτό το ποσό είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ντεπάι με την Αϊντχόφεν και το καλοκαίρι αναμένεται να μετακομίσει στο Μάντσεστερ. Ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας, Φιλίπ Κοκού, παραδέχθηκε πως ο Ντεπάι θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα: «Φυσικά και ο Ντεπάι θα πουληθεί. Δεν μπορεί κανείς να το αποτρέψει» τόνισε σχετικά ο νεαρός Ολλανδός τεχνικός.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Φαν Γκάαλ προτίθεται να προχωρήσει σε ριζική αναδιαμόρφωση του ρόστερ της Γιουνάιτεντ, με την απόκτηση έξι νέων παικτών και την αποδέσμευση 14 από το υπάρχον δυναμικό. Ο Ντεπάι είναι στη σχετική λίστα των υπό απόκτηση παικτών και τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται εξελίξεις.



Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)