«Πόλεμος» Μίλαν - Γιουβέντους  για  τα τηλεοπτικά  … ντοκουμέντα του ντέρμπι (video)

«Πόλεμος» Μίλαν - Γιουβέντους για τα τηλεοπτικά … ντοκουμέντα του ντέρμπι (video)

Για παραποίηση των στοιχείων και πιο συγκεκριμένα των τηλεοπτικών γραφικών ώστε να φανεί ότι δεν υπήρξε οφσάιντ στη φάση που οδήγησε το γκολ με το οποίο η  Γιουβέντους άνοιξε το σκορ στο μεταξύ τους σαββατιάτικο ντέρμπι καταγγέλλει η Μίλαν την πρωταθλήτρια Ιταλίας.


Η «Κυρία» νίκησε 3-1 τους «ροσονέρι» στο Τορίνο για την  22η αγωνιστική της Serie A και εξακολουθεί να οδηγεί με απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της την κούρσα για το σκουντέτο αλλά οι Μιλανέζοι υποστηρίζουν ότι το γκολ του Κάρλος Τέβεζ με το οποίο η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι  προηγήθηκε στο μεταξύ τους ντέρμπι  στο 14ο λεπτό ήταν οφσάιντ.
Και με τα τηλεοπτικά ριπλέι της φάσης που καθυστερημένα παρουσιάστηκαν στο κανάλι της Γιούβε  να μην εντοπίζουν παράβαση από πλευράς Αργεντινού διεθνή επιθετικού στην αρχή της φάσης η Μίλαν έστω και πολύ καθυστερημένα αμφισβητεί την  ηλεκτρονική απόδειξη… αθωότητας του Τέβεζ  και κάνει λόγο για παραποιημένη την τηλεοπτική  «γραμμή αλήθειας» .
«Αυτές οι γραμμές που παρήγαγε το τηλεοπτικό κανάλι της Γιουβέντους  σας φαίνονται παράλληλες; Σ’ εμάς όχι».

Βολές από και προς τον  Γκαλιάνι
Μάλιστα ο γενικός διευθυντής της «ροσονέρι» Αντριάνο Γκαλιάνι ανέβασε τους τόνους με δηλώσεις του στην Corriere della Sera:
Αντίθετα μ’ ότι συμβαίνει με τα άλλα σωματεία της Serie A, η παραγωγή των τηλεοπτικών εικόνων στα εντός έδρας ματς της Γιουβέντους ελέγχονται από το ίδιο το σωματείο . Σκόπιμα δεν έδειξαν τα ριπλέι του πρώτου τους γκολ. Να προκαλέσω θύελλα στην επόμενη  συνεδρίαση της Lega [Serie A]  ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα παρουσιάζονται από αυτήν όλα τα παιχνίδια χωρίς να υπάρχει η εξαίρεση για ένα σωματείο να έλεγχοι τις δικές του εικόνες. Είμαι αντίθετος στο ότι  τελικά αυτοί δείχνουν ότι οι ίδιοι θέλουν» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν  προκαλώντας την άμεση αντίδραση των Τορινέζων που από την πλευρά τους «απάντησαν» στις βολές μέσω του παρακάτω κειμένου στην επίσημη τους σελίδα στο διαδίκτυο.
«Ο κύριος Αντριάνο Γκαλιάνι., αντιπρόεδρος και  γενικός διευθυντής της Μίλαν  και αντιπρόεδρος της Lega Serie A, αποφάσισε να ξαναεπισκεφθεί δύο από τα παλαιά του πάθη. Την τηλε’όραση και την γεωμετρία. Ο Γκαλιάνι επιχειρεί να δημιουργήσει ένα σκάνδαλο φάρσα στα ΜΜΕ σε μία άκομψη προσπάθεια να αποσπάσει τους οπαδούς της Μίλαν από ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα στο χθεσινό ματς :3-1. Ο Γκαλιάνι δείχνει να μην έχει γνώση πως επί δεκαετίες ενεργεί σε δύο βασικούς τομείς. Ποδόσφαιρο και τηλεόραση. Κατ’ αυτό τον τρόπο πως όλες οι τεχνολογικές  και νομικές εξελίξεις έχουν περάσει μπροστά από τα μάτια του αδν στην πραγματικότητα δεν έχουν εγκριθεί από τον ίδιο τον Γκαλιάνι»
Με την αντεπίθεση  κατά των «μπιανκονέρι»  να λαμβάνει  χώρα στην επίσημη σελίδα των Μιλανέζων στο διαδίκτυο όπου  καταγγέλλεται  μετά από την προαναφερθείσα απάντηση ότι : «Η υπεροψία είναι παράδοση στη Γιουβέντους και κάτι από το οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει. Θα είναι άσκοπο να απαντήσουμε σε κάτι τέτοιο. Είναι καλό παρόλα αυτά ότι ακόμα και αυτοί συμφωνούν πως πρέπει να ξεκινήσει ένας διάλογος και  συζήτηση  αναφορικά με τα γραφικά της τηλεόρασης που προέκυψαν μετά το επεισόδιο στη διάρκεια του αγώνα Γιουβέντους – Μίλαν προχθές βράδυ».

«Πόλεμος» Μίλαν - Γιουβέντους για τα τηλεοπτικά … ντοκουμέντα του ντέρμπι (video)



Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν μπορώ να τρέξω! Θα μου πάρει καιρό στο επίπεδο που θέλω»
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν μπορώ να τρέξω! Θα μου πάρει καιρό στο επίπεδο που θέλω»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Τα δεδομένα για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Τα δεδομένα για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς
Η τραγωδία της Superga που διέλυσε τη μεγάλη Τορίνο (videos+photos)
Η τραγωδία της Superga που διέλυσε τη μεγάλη Τορίνο (videos+photos)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved