Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη: «Μάχη» πρόκρισης στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη: «Μάχη» πρόκρισης στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη (19:00, Onsports/OTE Sport) με το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων να έχει τελειώσει ισόπαλο (1-1) στα «Πηγάδια» και αμφότερες να κυνηγούν πρόκριση στους «8» στο ματς της Λεωφόρου.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας είναι αυτό του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη. «Πράσινοι» και Ακρίτες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο ματς στα «Πηγάδια», με το «τριφύλλι» να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα μετά το 1-1 στην έδρα των Θρακιωτών. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα θελήσει να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στο ματς της Πέμπτης (29/01) έτσι ώστε να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, ενώ αυτοί του Ράζβαν Λουτσέσκου θα κυνηγήσουν το εκτός έδρας γκολ για να καταφέρουν να έχουν περισσότερες ελπίδες για την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη, αφού έχουν πουληθεί τα περισσότερα εισιτήρια για το παιχνίδι. Οι «πράσινοι» περιμένουν περισσότερους από 11.000 οπαδούς τους στο ματς. Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο κ. Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα, με βοηθούς τους Μπαλτά από την Αχαΐα και Καρασαϊρίδη από την Πιερία ενώ τέταρτος θα είναι ο Μήτσιος από την Ήπειρο.

Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός

Την τελευταία του προπόνηση πριν τον επαναληπτικό του 1-1 στην Ξάνθη έκανε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα, καθώς ο μόνος που προπονήθηκε ατομικά ήταν ο Ουασίμ Μπούι, ο οποίος επέστρεψε από την άδεια που του είχε χορηγηθεί. Στην αποστολή μετέχουν κανονικά οι Ντάνιελ Πράνιτς και Βίκτωρ Κλωναρίδης, που είχαν προβλήματα μετά το ματς με την Καλλονή αλλά τα ξεπέρασαν, ενώ εκτός έμειναν οι Νίνης και Κουτρουμπής παρά το γεγονός ότι προπονήθηκαν κανονικά.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Έρχεται για… δυο ματς

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός από το ματς με τους «πράσινους» έχει πάρει παίκτες στην αποστολή και για αυτό που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Ο Ρουμάνος προπονητής δεν υπολογίζει στον Χρήστο Καρυπίδη, ο οποίος έχει πρόβλημα τραυματισμού από το πρώτο ματς των δυο ομάδων, ενώ εκτός είναι κι ο Αντώνης Ράνος που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Η αποστολή: Ζαρόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γκομσί, Γουάλας, Λισγάρας Γούτας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Λουσέρο, Κλέιτον, Μπέλιτς, Βάλτερ, Ορφανίδης Π., Καπετάνος.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved