Πιλάβιος: «Χειρίστηκε λάθος τον Ντάλας η ΕΠΟ»

Πιλάβιος: «Χειρίστηκε λάθος τον Ντάλας η ΕΠΟ»

Λάθη καταλόγισε στην ΕΠΟ ο Σοφοκλής Πιλάβιος στο θέμα του Χιου Ντάλας, αλλά και στην Εθνική ομάδα.

Ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ» για τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα, αλλά και για τη δική του θητεία.

Διαβάστε τα σημαντικότερα όσων ανέφερε ο Πιλάβιος:

Για την Εθνική ομάδα: «Ειλικρινά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι μια κατάσταση που μας θλίβει όλους. Να σας δώσω μια άλλη διάσταση… Στην ομοσπονδία –αλλά και στις άλλες ομοσπονδίες στο εξωτερικό- υπάρχουν δύο πόλοι… Το ΔΣ και η διοίκηση. Κάποιες φορές αυτοί οι πόλοι λειτουργούν αρμονικά και κάποιες όχι. Το ΔΣ αν δεν γνωρίζει το θέμα πρέπει να εμπιστευθεί τη διοίκηση. Η διοίκηση είναι ο τεχνικός σύμβουλος… Ο Φύσσας για παράδειγμα κτλ. Στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας θα έπρεπε να έχει ληφθεί η άποψη του Φύσσα για παράδειγμα. Πρέπει ποδοσφαιράνθρωποι να κάνουν την επιλογή αυτή. Σαφώς μπορεί και το ΔΣ να κάνει αυτές τις επιλογές αλλά πάντα λαμβάνοντας τη γνώμη της διοίκησης της ομάδας».

Για τη συνέχεια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά τη φυγή του Ρανιέρι: «Το σημαντικό είναι η ομάδα να βρει το δρόμο της. Ήμουν με τα Νησιά Φερόε… Κάπου μπαίνει μια τελεία. Πρέπει να βρεθεί προπονητής άμεσα! Καταλαβαίνω βέβαια τα προβλήματα με την αποζημίωση του Ρανιέρι».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Καραγκούνης πρόεδρος της ΕΠΟ: «Πολύ ωραία σκέψη».

Για την επιλογή του Χιου Ντάλας: «Η ομοσπονδία το χειρίστηκε λάθος το θέμα με τον κ. Ντάλας. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι ήταν λάθος η επιλογή του Ντάλας. Δεν παρακολουθώ καθημερινά τις εξελίξεις. Κατάλαβα ότι ο Ντάλας ήταν μια καλή επιλογή. Η ΕΠΟ έκανε λάθος… Ο κ. Ντάλας δεν θα έπρεπε να ορίσει διαιτητές από την αρχή. Να τον αφήσει δέκα αγωνιστικές και μετά να ορίζει. Θέλει πίστωση χρόνου ο Ντάλας. Εγώ θα άφηνα δέκα αγωνιστικές να μάθει τους διαιτητές... Σαφέστατα και υπήρχε χρόνος να περιμένει δέκα αγωνιστικές».

Για την αντίδρασή του στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια: «Δεν πήγα στον Εισαγγελέα; Δεν έκλεισα την ΕΠΟ; Έκλεισα την ΕΠΟ γιατί ήταν όλα αυτά… οι ενημερότητες, το θέμα των απειλών και άλλα…».

Για την συμμετοχή του στην κάρτας υγείας του ποδοσφαιριστή: «Μιλάμε για χρήματα της ομοσπονδίας και όχι για δημόσια. Είναι κάτι που το αφήνατε να αιωρείται. Δεύτερον, μιλάτε με έναν άνθρωπο που άφησε την ΕΠΟ με 11 εκατομμύρια κέρδη. Ναι την πήρα με έλλειμμα. Δηλαδή, απλά σας λέω ότι αν την είχα πάρει με μηδέν θα είχα κάνει 11 γήπεδα. Η κάρτα υγείας δεν λειτουργούσε για πάρα πολλούς λόγους. Υπήρχαν κάποια προβλήματα νομοθετικά. Το «καταγγέλλω» τη σύμβαση δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Η πρόταση μου ήταν να έρθει το τεχνικό επιμελητήριο. Δεν υπάρχει δόλος. Ζημία δεν ξέρουμε αν υπάρχει γιατί είναι στα δικαστήρια η υπόθεση».



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved