Ανταγωνισμός αλλά και ευαισθησία από Τσεχ  με Κουρτουά (tweets)

Ανταγωνισμός αλλά και ευαισθησία από Τσεχ με Κουρτουά (tweets)


Μπορεί να είναι ο μεγάλος του αντίζηλος για τη θέση κάτω από τα δοκάρια της Τσέλσι αλλά ο Πέτρ Τσεχ δείχνει πως διακρίνεται από απόλυτα αθλητικό πνεύμα και δεν αφήνει την εν λόγω …μονομαχία με τον Τιμπό Κουρτουά να του στερήσει την ευαισθησία του ως άτομο.

Ο Τσέχος διεθνής γκολκίπερ για πρώτη φορά εφέτος στα 10 χρόνια που φοράει τη φανέλα της Τσέλσι δεν είναι βασικός μετά την επιστροφή του Βέλγου ομολόγου του από το δανεισμό στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

1412517217035 wps 1 Arsenal s Chilean striker
Αλλά αυτός του ο …υποβιβασμός δεν τον εμποδίζει να δείχνει ότι είναι ένας σπουδαίος αθλητής και σωστό άτομο καθώς λίγα 24ωρα μετά τον τραυματισμό του  αντιζήλου του στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Άρσεναλ  που τον επανέφερε στην 11αδα των «μπλε» έσπευσε να υποδεχθεί με χαρά όπως ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter τα νέα του ότι ο Κουρτουά ξεπέρασε γρήγορα το πρόβλημα του και πήρε κανονικά μέρος στις προπονήσεις της εθνικής Βελγίου για τα προκριματικά του Euro 2016.

petr-cech ap 2172101a
Ο Τσεχ γνωρίζει πολύ καλά τη σημαίνει ένας τραυματισμός όπως αυτός που υπέστη ο Κουρτουά στο προαναφερθέν παιχνίδι μετά από σύγκρουση με τον Αλέξις Σάντσεζ της Άρσεναλ που του προκάλεσε διάσειση και αναγκάστηκε λίγα λεπτά αργότερα να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο. Και τούτο γιατί στις 14 Οκτωβρίου του 2006 είχε υποστεί ανάλογο αλλά πολύ πιο σοβαρό στη διάρκεια του αγώνα της Τσέλσι με την Ρέντινγκ στο «Μαντέσκι Στέντιουμ» όταν το γόνατο του Στίβεν Χαντ τον βρήκε στο κεφάλι μόλις στο πρώτο λεπτό και υπέστη εξ αιτίας αυτής της σύγκρουσης σοβαρές κρανιακές κακώσεις που λίγο έλειψε ακόμα και να βάλει τέλος στην καριέρα του. Και έκτοτε φοράει ένα προστατευτικό καπέλο στη διάρκεια των αγώνων.

thumb copy
Έτσι δεν θα μπορούσε ασφαλώς και για ένα επιπλέον λόγο να μην έχει κάποια ευαισθησία απέναντι στον συμπαίκτη –αντίζηλο του που με τη σειρά του καλωσόρισε τις ευχές του Τσεχ και οι δύο σπουδαίοι γκολκίπερ της Τσέλσι αντάλλαξαν μία σειρά από πολύ φιλικά μεταξύ τους μηνύματα τις τελευταίες ημέρες μέσω του ίδιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved