Παναχαϊκή - Ολυμπιακός: Συνέχεια στο σερί ή έκπληξη;

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός: Συνέχεια στο σερί ή έκπληξη;

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Παναχαϊκής (19.00, Onsports, OTE Sport) και θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου

Η διοργάνωση άλλαξε φέτος μορφή, καθώς υπάρχουν όμιλοι εκ των οποίων θα προκριθούν οι ομάδες στην τρίτη φάση που θα γίνει στην κλασική νοκ-άουτ μορφή.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων και θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, ενώ οι γηπεδούχοι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μία σαφώς καλύτερη ομάδα.

Απουσίες και... Φορτούνης!

Ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές του -συγκεκριμένα δέκα που συνήθως είναι στη βασική ενδεκάδα-, ενώ εκτός έμειναν και οι τραυματίες Ντοσεβί και Σαλίνο, όπως και οι Μπονγκ, Ολαϊτάν που δεν υπολογίζονται.

Στον αντίποδα στην αποστολή βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, ο Γκαζαριάν κι αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά η αποστολή όπως την επέλεξε ο Μίτσελ: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Εντινγκά, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος, Βούρος

Για μία καλή εμφάνιση

Η Παναχαϊκή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις επίσημες υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, αλλά θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο.

Ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή των «Αχαιών»:

Mπαλασάκης Παπαδόπουλος, Κοντοχρήστος, Χαρτσιάς, Σουλη, Άλμπι, Κάργας, Χουσα, Γκαντιάγκα, Μπαλού, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Ζλατκόφσκι, Πατινιώτης, Στεργίδης, Ντα Κοστα, Μασούρας, Μαζιώτης Κωστούλας και Μαρουκάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Κούγιας αναμένεται να βραβεύσει τον Μίτσελ πριν την έναρξη του αγώνα.



Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Ρεμί Καμπελά στη Ναντ
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Ρεμί Καμπελά στη Ναντ
Χολμς: «Ανυπομονώ για την ατμόσφαιρα – Δεν βλέπω την ώρα για το ματς»
Χολμς: «Ανυπομονώ για την ατμόσφαιρα – Δεν βλέπω την ώρα για το ματς»
Φιορεντίνα: Ενίσχυση με τον Σόλομον από την Τότεναμ
Φιορεντίνα: Ενίσχυση με τον Σόλομον από την Τότεναμ
Αταμάν: «Κατακτήσαμε τα πάντα, δεν τους νικήσαμε στη Euroleague – Μένουν Γιούρτσεβεν και Φαρίντ»
Αταμάν: «Κατακτήσαμε τα πάντα, δεν τους νικήσαμε στη Euroleague – Μένουν Γιούρτσεβεν και Φαρίντ»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved