Κασίγιας και Πέπε: «Δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες» (video+photos)

Κασίγιας και Πέπε: «Δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες» (video+photos)

Τον σεβασμό τους προς τη μεγάλη μερίδα του κοινού της  Ρεάλ Μαδρίτης που αποδοκίμασε τόσο την ομάδα όσο και τον πρόεδρο της εξέφρασαν τόσο ο αρχηγός της Ίκερ Κασίγιας όσο και ο Πέπε μετά την ήττα 1-2 στο «Μπερναμπέου» από την συμπολίτισσα Ατλέτικο το βράδυ του Σαββάτου.


Η πρωταθλήτρια Ευρώπης γνώρισε τη 2η διαδοχική της ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα και για πρώτη φορά στην ιστορία χάνει για 2ο σερί παιχνίδι εντός έδρας από την Ατλέτικο και μεγάλο μέρος από τους οπαδούς της που βρέθηκαν στις εξέδρες εκτόξευσαν αποδοκιμασίες στο φινάλε του αγώνα τόσο προς τους παίκτες όσο και τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεζ από τον οποίο ζήτησαν να παραιτηθεί για τις λανθασμένες όπως πιστεύουν επιλογές του στις μεταγραφές και κύρια την παραχώρηση των Άνχελ Ντι Μαρία και Τσάβι Αλόνσο σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν αντίστοιχα.

1wewewew


«Νιώθουμε θλίψη για το σωματείο. Αν το κοινό αποδοκιμάζει δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να το υπομείνεις. Νιώθεις άσχημα όταν η δουλειά που γίνεται όλη την εβδομάδα από την ομάδα να πηγαίνει στράφι. Το κοινό έχει τα δίκαια του. Αν κρίνουν ότι πρέπει να με αποδοκιμάσουν επειδή πιστεύουν ότι δεν τα πάω καλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προπονούμαι περισσότερο και να τους σεβαστώ» είπε ο διεθνής Ισπανός γκολκίπερ και πρόσθεσε «οι αριθμοί δεν λένε καλά πράγματα για εμένα , αισθάνομαι ευθύνη για το πρώτο γκολ της Ατλέτικο και νιώθω άσχημα για την ήττα αλλά αισθάνομαι σωματικά καλά και δεν έχω θλιμμένο πρόσωπο».

1klslsdksde44


Σ’ ανάλογο μήκος κύματος με τον Κασίγιας βρέθηκε και ο Πέπε που αν και υποστήριξε ότι δεν άκουσε αποδοκιμασίες  παραδέχθηκε « αν έγινε κάτι τέτοιο ο κόσμος έχει πάντα δίκαιο αλλά τον χρειαζόμαστε στο πλευρό μας» και πρόσθεσε : «δεν πήγε καλά το ματς για εμάς , ήταν δύσκολο ματς , είχαμε μεν την κατοχή αλλά δεν κάναμε σουτ έξω από την περιοχή».
Ο Πορτογάλος αμυντικός υπογράμμισε  επίσης « πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια μας , να δουλέψουμε αφού δεν θα είναι εύκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».


Η Ρεάλ γνώρισε τη 2η της διαδοχική ήττα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές που είναι το χειρότερο της ξεκίνημα από τη σεζόν 2005-06 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία φορά που πήρε τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν την περίοδο 2011 -12 υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο είχε ισάριθμες ήττες σ’ όλη τη διαδρομή.

«Το σύστημα δεν είναι πρόβλημα. Το ξέρουμε πολύ καλά αλλά κάποιοι παίκτες πρέπει να το συνηθίσουν. Το πρόβλημα  είναι η απουσία έντασης και νοοτροπίας. Θα πρέπει να το αναλύσουμε και να προσπαθήσουμε να το λύσουμε γρήγορα» δήλωσε ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης Κάρλο Αντσελότι.

iker-casillas

Τέλος από την πλευρά του ο θρυλικός Εμίλιο Μπουτραγκένιο που είναι μέλος της διοίκησης  επιμένει « έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες που κατέκτησαν το 10ο ευρωπαϊκό τίτλο πριν από λίγους μήνες, ακόμα είναι πολύ νωρίς  και σ’ ότι έχει να κάνει με τις αποδοκιμασίες στον Κασίγιας όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Κασίγιας και Πέπε: «Δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες» (video+photos)



Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved