Ντε Μπλάσις: «Όνειρο να παίξω στη Γερμανία»

Ντε Μπλάσις: «Όνειρο να παίξω στη Γερμανία»

Πανευτυχής που θα αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα είναι ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο οποίος αποκάλυψε πως ήταν παιδικό του όνειρο να παίξει στην Bundesliga.

Ο 26χρονος Αργεντινός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάιντς για τη μεταγραφή του από τον Αστέρα στη Γερμανία, αλλά και πως έγινε η πρώτη... προσέγγιση από νεαρό οπαδό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντε Μπλάσις:

Για τους νέους του συμπαίκτες: «Είναι σπουδαίοι, νιώθω πως με δέχτηκαν πολύ καλά στα αποδυτήρια. Οι Ισπανόφωνοι, Τζούνιορ Ντίαζ, Ελκίν Σότο και Γκονζάλο Γιάρα με βοηθούν από την πρώτη στιγμή. Τώρα πρέπει να μάθω γερμανικά. Στην Τρίπολη ήταν πιο εύκολα, καθώς υπήρχαν 10 Αργεντινοί και  5 Ισπανοί, ενώ και οι Έλληνες ήξεραν ισπανικά (γέλια)».

Για τον νέο του προπονητή: «Αν και γνωριζόμαστε λίγες μέρες, θεωρώ πως ο Κάσπερ Χούλμαντ είναι σούπερ άνθρωπος. Εχω πολύ καλές εντυπώσεις γι’ αυτόν και στις προπονήσεις είναι απαιτητικός, αλλά και διασκεδαστικός».

Για το νέο του γήπεδο: «Το γήπεδο είναι πολύ μεγάλο και καινούργιο. Μου αρέσει πολύ. Όταν είδα το «Κόφας Αρένα» για πρώτη φορά, σκέφτηκα ‘Θα ήταν όνειρο να παίζω εδώ συνέχεια’. Τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για την αγαπημένη του θέση: «Παίζω όπου με χρειάζεται ο προπονητής και η ομάδα. Δεν έχω αγαπημένη θέση. Είτε πίσω από τον επιθετικό, είστε στα άκρα, δεν με νοιάζει, είμαι ευέλικτος».

Για την επαφή του με τον σύλλογο: «Η πρώτη επαφή που είχα δεν ήταν με τους διοικούντες της ομάδας, αλλά με έναν νεαρό οπαδό που έβλεπε την ανοιχτή προπόνηση του Αστέρα στο «Κόφας Αρένα». Μου μίλησε από την κερκίδα για το πόσο σπουδαία ομάδα είναι η Μάιντς και πως η ατμόσφαιρα των οπαδών στο γήπεδο είναι εντυπωσιακή. Ο Κρίστιαν Χέιντελ, μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι, επικοινώνησε μαζί μου. Ο Αστέρας ήθελε να παίξω και στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μακάμπι για το Europa League, και μετά μπορούσα να έρθω στη Μάιντς».

Για τη μεταγραφή του από την Ελλάδα στη Bundesliga: «Η απόφαση να έρθω στη Μάιντς ήταν εύκολη. Η Bundesliga είναι καλύτερη από το ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν ήμουν μικρός, πάντα ονειρευόμουν να παίξω εδώ, στην Ισπανία ή την Αγγλία. Η Γερμανία έχει ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα στον κόσμο. Αυτό φαίνεται και από τις προπονήσεις. Το παιχνίδι έχει διαφορετικό ρυθμό και η ταχύτητα είναι πιο υψηλή. Με αυτή τη μεταγραφή, ένα παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος και τώρα πρέπει να δείξω την αξία μου».

Για την οικογένειά του: «Η οικογένειά μου ζει στην Αργεντινή. Αλλά σίγουρα θα έρθουν να με επισκεφτούν. Είχα μια φίλη στην Ελλάδα, αλλά χωρίσαμε πριν λίγους μήνες. Έτσι είμαι ελεύθερος για τη Μάιντς (γέλια)».

Για το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή: «Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό στην Αργεντινή. Ολοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν είτε σε μεγάλη ομάδα της χώρας ή να έρθουν στην Ευρώπη. Όταν χάσαμε το Μουντιάλ, ήμουν πολύ θυμωμένος. Εβλεπα το παιχνίδι με τη Γερμανία στην Αργεντινή. Τώρα οι χώρες έπαιξαν ξανά, αλλά το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία. Δύο μήνες πριν μια νίκη θα ήταν πιο σημαντική για μένα (γέλια)».



ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved