ΟΦΗ – Βέροια 1-2 (Κ20)

ΟΦΗ – Βέροια 1-2 (Κ20)

Οι… μικροί της «βασίλισσας του Βορρά» έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το Ηράκλειο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νέων

Με το... δεξί κατάφεραν να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα Νέων της Super League οι «μικροί» της Βέροιας που αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον ΟΦΗ το Σάββατο (30/8) κι επικράτησαν με 2-1. Τα τρία τέρματα του αγώνα σημειώθηκαν στην επανάληψη με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 50’ όταν ο Ντόγος εκτέλεσε απευθείας φάουλ νικώντας τον Γιαγκιόζη, ενώ 15 λεπτά αργότερα οι παίκτες του Γαϊτάνου κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με κοντινό πλασέ του Μάνου. Οι γηπεδούχοι το μόνο που έκαναν στη συνέχεια ήταν να μειώσουν στο 85’ με τον Πρίκα να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Κοντογιάννης, Τουγλής, Χύζι, Δαμιανάκης, Μπάμπης, Μανιδάκης, Χατζάκης, Φραγκιαδάκης, Χρηστάκης, Σακλαμάκης. Έπαιξαν και οι: Πρίκας, Μεταξάκης

Βέροια: Αργυρόπουλος, Παναγιωτίδης, Παπαγεωργίου, Αναστασιαδης, Λαζόπουλος, Ντόγος, Γιαννόπουλος, Νικολαΐδης, Μπουρδάνος, Παπαδόπουλος, Μάνος. Έπαιξαν και οι Καψάλης, Τέας, Μαγγίζης.

Πηγή φωτό: gentikoule.gr



Μπλόσομγκεϊμ: «Λουτρό αίματος το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»
Μπλόσομγκεϊμ: «Λουτρό αίματος το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»
Μακάμπι - Χάποελ υπό το βλέμμα του Παναθηναϊκού
Μακάμπι - Χάποελ υπό το βλέμμα του Παναθηναϊκού
ΝΒΑ: Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν τον Μπάντον
ΝΒΑ: Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν τον Μπάντον
Euroleague: Nτέρμπι ανάμεσα σε Μακάμπι και Χάποελ
Euroleague: Nτέρμπι ανάμεσα σε Μακάμπι και Χάποελ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved