Κασσάνδρα  ο Σκόουλς για Γιουνάιτεντ (video+photos)

Κασσάνδρα ο Σκόουλς για Γιουνάιτεντ (video+photos)

Το χειρότερο φοβάται ο Πολ Σκόουλς αναφορικά με το μέλλον της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα επόμενα χρόνια με τον βετεράνος άσο να μην κρύβει ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» ίσως περάσουν μία μακρά περίοδο μακριά από τις επιτυχίες.

Υπό τις οδηγίες του ασύγκριτου σερ Άλλεξ Φέργκιουσον η Γιουνάιτεντ την προηγούμενη 20ετία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στην Πρέμιερ Λιγκ (13 πρωταθλήματα) και στο αγγλικό ποδόσφαιρο γενικά (πέντε κύπελλα και τέσσερα Λιγκ Καπ) και επιπλέον είχε και διεθνείς επιτυχίες (δύο Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Κυπελλούχων, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης, ένα Διηπειρωτικό και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων) και ο επί χρόνια άσος της πιστεύει ότι κάθε άλλο παρά απίθανο είναι η μοναδική ομάδα της οποίας έχει φορέσει στην λαμπρή του καριέρα να περάσει μία περίοδο ανάλογη με εκείνη της μεγάλης της αντιζήλου για τον τίτλο της κορυφαίας όλων των εποχών στο Νησί Λίβερπουλ.


Η αυτοκράτειρα της Αγγλίας και της Ευρώπης τις δεκαετίες του 70 και του 80 μετά την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας Αγγλίας για 18η φορά το 1990 επί χρόνια έμεινε μακριά από επιτυχίες και μάλιστα η «στέψη» της εκείνη έμελλε να είναι η τελευταία μέχρι και σήμερα.

1408577509809 wps 4 Manchester United v Swans


«Ανησυχώ για την Γιουνάιτεντ. Ειλικρινά φοβάμαι ότι μπορεί να βολοδέρνει στο πουθενά όπως και η Λίβερπουλ στη δεκαετία του 90» έφραψε χαρακτηριστικά ο 39χρονος πρώην διεθνής Άγγλος μέσος στο άρθρο του στην εφημερίδα The Independent.

1408578469234 wps 9 MANCHESTER ENGLAND AUGUST


Για τον Σκόουλς η λύση για την πρώην ομάδα του μετά το περυσινό ναυάγιο της 7ης θέσης και τη για πρώτη μετά από δύο και πλέον δεκαετίες απουσία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και το άσχημο εφετινό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (την ήττα 1-2 από την Σουόνσι μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» είναι η όσο γίνεται μεγαλύτερη ενίσχυση της.

article-2323507-19BEF228000005DC-210 634x634


«Τι χρειάζονται; Πέντε παίκτες. Πέντε σωστούς παίκτες που θα μπουν στο γήπεδο και θα κάνουν τη διαφορά για την ομάδα που μοιάζει να βρίσκεται σε απόγνωση. Ας το ξεκαθαρίσω όμως., Βαρέθηκα να κριτικάρω το σωματείο στο οποίο έδωσα τη ζωή μου ως ποδοσφαιριστής. Αλλά η Γιουνάιτεντ πρέπει να σταματήσει αυτή την κατρακύλα» ήταν η σχετική ετυμηγορία στο ίδιο άρθρο του Σκόουλς που στην 20χρονη καριέρα του με τους «κόκκινους διαβόλους (1993- 2013 με …κενό τη σεζόν 2011 -2012 όταν είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση προσωρινά) κατέκτησε 11 πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ Αγγλίας, δύο Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Διηπειρωτικό και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Κασσάνδρα ο Σκόουλς για Γιουνάιτεντ (video+photos)



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved