Μπομπό και Μποκού στο Onsports: «Θα περάσει ο Παναθηναϊκός!» (photos+videos)

Μπομπό και Μποκού στο Onsports: «Θα περάσει ο Παναθηναϊκός!» (photos+videos)

Γιανίς Μπομπό και Πολ-Ζοσέ Μποκού «πλήγωσαν» τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο» στερώντας του με τα γκολ τους για τη Σταντάρ Λιέγης το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εκφράζουν στο Onsports την εμπιστοσύνη τους στο «τριφύλλι» για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!

Οι δύο Βέλγοι παίκτες ήταν οι σκόρερ του 2-1 υπέρ της Σταντάρ στην Αθήνα που της έδωσε το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σε συνδυασμό με το 0-0 του Βελγίου.

Μπορεί να απέκλεισαν τους «πράσινους», αλλά έχουν να πουν τα καλύτερα για αυτούς και τη συνέχειά τους στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, ενώ απαντούν και στις κριτικές αμφισβήτησης οποιασδήποτε ανωτερότητας της ομάδας τους και δικαιοσύνης στην έκβαση της σειράς.

Ο 20χρονος επιθετικός και ο 22χρονος μέσος της Σταντάρ εξηγούν πώς η ομάδα τους κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του συγκροτήματος του Γιάννη Αναστασίου με δικά τους τέρματα και δεν κρύβουν τον θαυμασμό τους για τους Κυπελλούχους Ελλάδας και τους ποδοσφαιριστές τους.

Μετά από το πρώτο ματς στη Λιέγη, οι περισσότεροι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πίστεψαν ότι η ομάδα τους δεν μπορούσε να χάσει την πρόκριση μέσα στην έδρα της. Ήταν αυτό το μεγαλύτερό σας «όπλο», ότι ίσως σας υποτίμησε ο Παναθηναϊκός, πολύ περισσότερο έπειτα από το υπέρ του 1-0 στη «Λεωφόρο»;

Μπομπό: «Το 0-0 δεν ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να σκοράρουμε στην Ελλάδα. Συνεχίσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι ακόμη και μετά από το γκολ του Παναθηναϊκού. Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί».

Μποκού: «Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός μάς υποτίμησε ή όχι. Εμείς απλά συνεχίζαμε να το πιστεύουμε και τελικά αυτό λειτούργησε».

Πολλοί λένε ότι η Σταντάρ Λιέγης δεν ήταν η καλύτερη ομάδα στα παιχνίδια εναντίον του Παναθηναϊκού και θεωρούν άδικο αυτό που έγινε. Εσείς τι έχετε να πείτε για αυτή την άποψη;

Μπομπό: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και έπαιξε καλά. Εμείς ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί και ο τερματοφύλακάς μας ήταν πολύ καλός. Έτσι πήραμε την πρόκριση».

Μποκού: «Δεν απαντάμε. Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, αλλά στο τέλος μόνο το αποτέλεσμα είναι σημαντικό».

Μπορείς να εξηγήσεις το γεγονός ότι η Σταντάρ δεν σκόραρε στην έδρα της και κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές εκτός έδρας με εσάς σαν σκόρερ; Ήταν πιο άνετα για εσάς να παίζετε με τον κόσμο εναντίον σας;

Μπομπό: «Είναι αλήθεια ότι στην έδρα σου είναι πολύ σημαντικό να μην δέχεσαι γκολ και εμείς το καταφέραμε. Είχαμε μεγάλο κίνητρο να πάμε στην Ελλάδα και ήμασταν αποτελεσματικοί».

Μποκού: «Όχι, πάντα προτιμάμε να παίζουμε εντός, αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι για την ατμόσφαιρα του Παναθηναϊκού και τη διαχειριστήκαμε καλά».

Από αυτά που είδες από τις δύο ομάδες, τι πιστεύεις ότι μπορούν να κάνουν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ εσείς, και σε αυτά του Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός; Μπορούν και οι δύο ομάδες να περάσουν στους ομίλους, στη διοργάνωση που παίζουν;

Μποκού: «Εύχομαι στον Παναθηναϊκό τα καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούν. Για εμάς θα είναι δύσκολο, αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Τι γνώμη είχες για τον Παναθηναϊκό πριν από τα παιχνίδια σας και ποια μετά από την πρόκρισή σας; Είναι η ίδια;

Μπομπό: «Ναι. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και έχει μια καλή ομάδα. Οι αγώνες μας ήταν πολύ κλειστοί. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι θα κάνουν μια σπουδαία σεζόν».

Ποιους παίκτες του Παναθηναϊκού παρατήρησες περισσότερο και σου έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση;

Μπομπό: «Ο Μπεργκ και ο Πέτριτς είναι μεγάλοι παίκτες. Είμαι νέος επιθετικός, οπότε χρειάζεται να μάθω από αυτού του είδους τους ποδοσφαιριστές».

Μποκού: «Τους βρήκα πολύ καλή ομάδα. Δεν μπορώ να πω ένα όνομα συγκεκριμένα».

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:

Μπομπό και Μποκού στο Onsports: «Θα περάσει ο Παναθηναϊκός!» (photos+videos)



Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
Θεσσαλονίκη: Απαγορεύει τις συγκεντρώσεις και τις πορείες οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ η ΕΛ.ΑΣ.
Θεσσαλονίκη: Απαγορεύει τις συγκεντρώσεις και τις πορείες οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ η ΕΛ.ΑΣ.
Elite League: Ξανά στην Α1 μετά από 24 χρόνια ο Μίλωνας!
Elite League: Ξανά στην Α1 μετά από 24 χρόνια ο Μίλωνας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved