Τιμή και δόξα στον εορτάζοντα Σβαϊνστάιγκερ από την Μπάγερν (videos+ photos)

Τιμή και δόξα στον εορτάζοντα Σβαϊνστάιγκερ από την Μπάγερν (videos+ photos)

Ημέρα γιορτής χθες για την Μπάγερν καθώς είχε γενέθλια μία εμβληματική μορφή της νταμπλούχου Γερμανίας, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.


Ο διεθνής Γερμανός μέσος γιόρταζε τα 30 του γενέθλια και οι Βαυαροί φρόντισαν να τιμήσουν τον σπουδαίο τους άσο με βίντεο προς τιμή του στο επίσημο  κανάλι τους στο Youtube channel και ένα μάτσο ευχές με κάθε …μέσο.
Πολλοί από τους συμπαίκτες του αλλά και ο τεχνικός της Μπάγερν Πέπε Γκουαρδιόλα φρόντισαν να ευχηθούν στον κορυφαίο παίκτης της Γερμανίας το 2013 και βασικό στη θριαμβευτική πορεία της εθνικής ομάδας της χώρας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

1406938579163 wps 20 Bayern Munich
«Του εύχομαι τα καλύτερα για τα γενέθλια του αλλά πρώτα απ’ όλα καλή υγεία. Ελπίζω να αποφύγει τραυματισμού και να συνεχίσει να αγωνίζεται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο και στο μέλλον» ήταν η ευχή του Καταλανού προπονητή της Μπάγερν  ενώ ο Φράνκ Ριμπερί με τη σειρά του  είπε : « Τις καλύτερες ευχές Μπάστι. Να είσαι υγιής, ελπίζω να έχεις μία ακόμα σπουδαία σεζόν και θα τα πούμε σύντομα αδελφέ μου».
Ο Μαρκ φαν Μπόμελ που χαρακτήρισε τον εορτάζοντα παγκόσμιας κλάσης και επεσήμανε ότι έχει μαζί του από την πρώτη ημέρα εξαιρετική σχέση μέσα και έξω από το γήπεδο επειδή ο Μπάστι είναι ένα πολύ ανοικτό και ειλικρινές άτομο του ευχήθηκε επίσης «να είναι υγιής επειδή αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

169807223


Εγκώμια και ευχές και από τον θρυλικό Πάουλ Μπράιτνερ με τον  πρώην άσο της Μπάγερν και της Δυτικής Γερμανίας να τονίζει «αν και σιγά – σιγά και σίγουρα περνάνε τα χρόνια έχεις την δύναμη να το αντιμετωπίσεις και πίστεψε με δεν είναι αυτό καθόλου κακό επειδή φθάνεις σε μία ηλικία στην οποία αποκτάς αίσθηση των πραγμάτων και ελπίζω να συνεχίσεις στο δικό σου δρόμο και παραμείνεις πιστός στον αληθινός σου εαυτό» ενώ σ’ ανάλογο μήκος κύματος βρέθηκε και ο επίσης παλιός άσος των Βαυαρών Τζιόβανε Έλμπερ με τον Βραζιλιάνο να στέκεται στη μεγάλη δημοτικότητα που έχει αποκτήσει ο εορτάζων στην χώρα της Λατινικής Αμερικής με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ αλλά και τη συμπεριφορά του έξω από τα γήπεδα και να προσθέτει πως «από την πρώτη στιγμή στην ομάδα ήταν πολύ σοβαρός, μάθαινε γρήγορα και έγινε πραγματικός επαγγελματίας  αλλά παρόλα αυτά παραμένει απλός και είναι σημαντικό να μην αλλάξει αυτό».

1406938204070 wps 16 image001 png

Πέραν αυτών το hashtag #HappyBasti ήταν η «πρωτοβουλία»  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter από σκόρερ του γκολ που χάρισε το 4ο μουντιαλικό τρόπαιο στη «νάσιοναλμανσαφτ» Μάριο Γκέτζε στον σπουδαίο συμπαίκτη του.

Bt8KRMFIMAAxyYH

Αλλά και η μπασκετική Μπάγερν Μονάχου δεν τον ξέχασε. Ο Σβάινσταϊγκερ δεν χάνει παιχνίδι της και κάθε φορά που το πρόγραμμα του το επιτρέπει παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα από τις θέσεις που βρίσκονται πλάι στο παρκέ. Κυκλοφορούσε μάλιστα ακόμη και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με φανέλα του προπονητή της ομάδας, Σβέτισλαβ Πέσιτς. «Χρόνια Πολλά σε έναν από τους μεγαλύτερους φιλάθλους της ομάδας μας» έγραψαν οι Βαυαροί στο Twitter και συνόδευσαν την ευχή από μπασκετικές φωτό του Γερμανού διεθνή.



 

 



Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved