Θέλει Σαχίν η Ίντερ
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Νουρί Σαχίν με την Ντόρτμουντ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από την Ίντερ η οποία ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Τούρκου μέσου.
Οι «νερατζούρι» θέλουν να προσθέσουν νεαρούς παίκτες στην μεσαία γραμμή τους και ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Ιταλίας, Μάρκο Μπράνκα πιστεύει πως ο 22χρονος Σαχίν είναι ο κατάλληλος.
«Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Σαχίν, τον οποίο τον παρακολουθούμε εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε ο Μπράνκα στην εφημερίδα Corriere dello Sport.
Ο διεθνής Τούρκος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ντόρτμουντ και έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 100 παιχνίδια με τους Βεστφαλούς.
Το συμβόλαιο του Σαχίν εκπνέει το καλοκαίρι του 2013 ενώ για να τον παραχωρήσει η Ντόρτμουντ ζητάει περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.