Τεσσάρα για Θέλτα κόντρα στην Βαγιαδολίδ

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την Βαγιαδολίδ μετά την εκτός έδρας ήττα 4-1 από τη Θέλτα.

Γιώργος Κυριακόπουλος
Τεσσάρα για Θέλτα κόντρα στην Βαγιαδολίδ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 38’ με τον Νολίτο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Τσάρλες διπλασίασε τα τέρματα για την Θέλτα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Νολίτο, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-0, ενώ στο 50’ οι γηπεδούχοι πήραν… αέρα τεσσάρων τερμάτων με το αυτογκόλ του Μίτροβιτς. Το μόνο που κατάφερε η Βαγιαδολίδ ήταν να μειώσει στο 74’ με τον Μανούτσο.

ΘΕΛΤΑ: Γιοέλ, Καμπράλ, Φοντάς, Τζόνι, Μάγιο (21' Αουρτενέτσε), Ραφίνια (66' Φερνάντεθ), Μαντιντά, Κρον Ντέλι, Τσάρλες (67' Μπερμέχο), Νολίτο, Ορεγιάνα.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Χάιμε Ρουκάβινα, Ρουέδα, Μίτροβιτς, Πένια, Ρόσι, Ρούμπιο (63' Πέρες), Ρόσι, Λάρσον (46' Μανούτσο), Όσκαρ, Μπέργκντιχ (74' Χεφρέν), Γκέρα.

COMMENTS