Premier League: Κορυφαίος όλων ο Σουάρες

Premier League: Κορυφαίος όλων ο Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς από την PFA στην Αγγλία, καθώς οι εμφανίσεις του με τη Λίβερπουλ είναι εξαιρετικές.

Μπορεί να είχε την πίκρα του από την ήττα της Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ» από την Τσέλσι, όμως, ταξίδεψε στο Λονδίνο για να παραλάβει το «PFA Player of the Year» που του απονεμήθηκε. Ο Λουίς Σουάρες ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Αγγλία, ενώ καλύτερος νέος παίκτης ψηφίστηκε ο Εντέν Αζάρ της Τσέλσι.

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι γεμάτη από σπουδαίους παίκτες και είναι τιμή για μένα, όταν αυτοί οι παίκτες αναγνωρίζουν την δουλειά μου στο γήπεδο. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο για την ομάδα και είναι ωραίο να παίρνεις ένα βραβείο, αλλά αυτό είναι αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου και στο προσωπικό της Λίβερπουλ, επειδή χωρίς την βοήθεια τους δεν θα το είχα πάρει», ανέφερε ο Ουρουγουανός άσος των «Reds».

Η ενδεκάδα της χρονιάς: Τσεχ (Τσέλσι), Σο (Σαουθάμπτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι), Κόουλμαν (Έβερτον), Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Αζάρ (Τσέλσι), Λαλάνα (Σαουθάμπτον), Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Σουάρες (Λίβερπουλ)



Με Μόγκουλκοτς το Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ
Με Μόγκουλκοτς το Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ
Η προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού «γεννά» ερωτηματικά και σκορπά απογοήτευση
Η προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού «γεννά» ερωτηματικά και σκορπά απογοήτευση
«Μάχη» πρόκρισης για Προμηθέα, στην Κροατία ο Ηρακλής
«Μάχη» πρόκρισης για Προμηθέα, στην Κροατία ο Ηρακλής
FIBA Europe Cup: Για το απόλυτο ΠΑΟΚ και Περιστέρι
FIBA Europe Cup: Για το απόλυτο ΠΑΟΚ και Περιστέρι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Ο Δημήτρης Ζήκος κέρδισε τη Φάρμα, έχασε την αγάπη του κοινού: Οι αντιδράσεις για τον τοξικό νικητή