Αραμπατζής: «Δεν ήρθαν καν να με δουν»

Αραμπατζής: «Δεν ήρθαν καν να με δουν»

Ο Γιάννης Αραμπατζής εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι ούτε ο Φερνάντο Σάντος ούτε κάποιος συνεργάτης του στην Εθνική έχουν πάει στην Κύπρο για να τον δουν αγωνιζόμενο με τον Ερμή Αραδίππου.

«Εγώ καλώ τους ανθρώπους της Εθνικής να έρθουν να με δουν σε τι κατάσταση είμαι, με δυσαρεστεί πως δεν ήρθε να με δει κανείς έως τώρα, όπως είχε συμβεί πιο παλιά με τον Διονύση Χιώτη και δεν τον πήραν στα τελικά», είπε χαρακτηριστικά ο άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΚ στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και πρόσθεσε: «Θέλω να έρθουν να με δουν, αξίζω να `ρθουν τουλάχιστον να με δουν».

Ερωτηθείς για το αν παίζει ρόλο το ότι αγωνίζεται στην Κύπρο, απάντησε: «Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Να έρθουν να δουν, όμως, πως το κυπριακό πρωτάθλημα είναι καλό και ανταγωνιστικό».

Για τον προπονητή του, Παναγιώτου:

«Σίγουρα παίζει ρόλο ο κύριος Παναγιώτου, αυτός μου μίλησε, αυτός με πίστεψε και μου είπε ότι αν έρθω στην ομάδα θα ανέβω ατομικά και θα πάει η ομάδα ψηλά και απ' ό,τι φαίνεται είχε δίκιο. Αν λέγαμε στην αρχή της χρονιάς ότι θα διεκδικούσαμε Ευρώπη, θα μας χαρακτήριζαν τρελούς, όμως τα έχουμε καταφέρει».

Για το πόσο βοηθάει η πορεία της ομάδας τον ίδιο:

«Είναι σημαντικό. Όταν η ομάδα πάει καλά, ακούγονται καλά σχόλια και για τον τερματοφύλακα, αλλά και για όλο το ρόστερ. Πάμε πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και διαγράφουμε μία σταθερή πορεία»…

Για την Ανόρθωση που η ομάδα του νίκησε χθες και έχει στον πάγκο της τον Νίκο Κωστένογλου:

«Πιστεύω ότι η Ανόρτθωση θέλει πολύ δουλειά».

Για Δώνη και ΑΠΟΕΛ:

«Μόλις ήρθε ο κύριος Δώνης ο ΑΠΟΕΛ έκανε καλό σερί με 9 νίκες, ανέβηκε με Δώνη ο ΑΠΟΕΛ και έχει πολύ καλή πορεία και πλέον από 6ος είναι στη 2η θέση».

Για τα οφειλόμενα από ΑΕΚ:

«Στην Ελλάδα το αυτονόητο είναι περίεργο. Όταν, λοιπόν, βγαίνουν κάποια πράγματα προς τα έξω, σε βρίζουν κιόλας. Δεν μιλούσα και στο τέλος κυνηγάω να πάρω αυτό που δικαιούμαι. Δεν θέλω να κάνω κακό στην ΑΕΚ, κοιτάω, απλά, το προσωπικό μου συμφερόν»

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ:

«Είμαι ανοικτός σε προτασεις, δεν είμαι κατά της ομάδας. Κυνηγάω αυτά που δικαιούμαι, μακάρι να γινόταν να επιστρέψω».

Για τον Ολυμπιακό του 3-0 από τη Μάντσεστερ, για Ρομπέρτο και Ντε Χέα:

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο το γκολ στις καθυστερήσεις, ήταν καλός ο Ολυμπιακός. Δυστυχώς έπεσε πάνω στον Δε Χέα. Και είναι γεγονός πως η Μάντσεστερ είχε άλλη ψυχολογία μετά το 2-0. Ο Ρομπέρτο είχε πολύ καλές φάσεις. Στη φάση του 3ου γκολ ρίσκαρε. Είχε σώματα μπροστά του και δεν είχε καλό οπτικό πεδίο. Οσο για τον Δε Χέα, στην διπλή ευκαιρία του Ολυμπιακού, επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και δυστυχώς το απέτρεψε. Τώρα για τα σουτ που ήταν πάνω στον Δε Χέα, θα πως σίγουρα είχε καλές τοποθετήσεις, όπως έκανε παλιότερα ο Νικοπολίδης, έκανε εξαιρετικό ματς».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved