Η σέξι παρουσιάστρια της Λίβερπουλ στο Onsports: «Θα έκανα ξανά γυμνό!» (photos+videos)

Η σέξι παρουσιάστρια της Λίβερπουλ στο Onsports: «Θα έκανα ξανά γυμνό!» (photos+videos)

Η… καυτή παρουσιάστρια του καναλιού της Λίβερπουλ και Μις Κόσμος του 2003, Ροζάνα Ντέιβισον, μιλάει στο Onsports για τη… στιγμή που θα πάρουν πρωτάθλημα οι «κόκκινοι», τον… αγαπημένο της, Στίβεν Τζέραρντ, τον… ευφυή Λουίς Σουάρεζ, τη γυμνή της φωτογράφηση στο Playboy και τον… Ολυμπιακό!

Το μοντέλο από την Ιρλανδία ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου από το Μέρσεϊσαϊντ από τον περασμένο Οκτώβριο και εξηγεί στο Onsports πώς έγινε το… κονέ για να κάνει τη… μεγάλη μεταγραφή στην ομάδα του λιμανιού. Η 29χρονη καλλονή που έχει πάρει τα… μυαλά των οπαδών του συγκροτήματος του Μπρένταν Ρότζερς με τη σέξι παρουσία της δεν μας κρύβει ότι είναι φανατική φίλαθλος των «κόκκινων» και μας αποκαλύπτει πώς… αγάπησε για πρώτη φορά το ιστορικό σωματείο από την Αγγλία.

Σαν μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε για το ποιες θεωρεί τις ομορφότερες θηλυκές υπάρξεις στην ιστορία, τη δική μας Μις Κόσμος, Ειρήνη Σκλήβα, τη γνώμη της για τον γυμνισμό, τον πατέρα της και διάσημο τραγουδιστή, Κρις Ντε Μπεργκ και τις φιλανθρωπικές της δράσεις.

Η εντυπωσιακή κοπέλα της Λίβερπουλ αναφέρεται ακόμη μεταξύ άλλων στο Onsports στους αγαπημένους της παίκτες στο «Άνφιλντ», την ελληνική ομάδα που γνωρίζει και πώς, τα μέρη που έχει επισκεφτεί στην Ελλάδα, τους Έλληνες που έχει συναντήσει, τα σπορ στα οποία επιδίδεται και στο αν θα πόζαρε ξανά γυμνή…

Πώς ήρθαν τα πράγματα και είσαι παρουσιάστρια στο επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ;

«Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ μαζί με όλη μου την οικογένεια από το 1998, δηλαδή εδώ και 16 χρόνια! Ήταν τότε όταν ο Μάικλ Όουεν μας εντυπωσίασε όλους στο Παγκόσμιο Κύπελλο και υπέγραψε στη Λίβερπουλ. Ο πατέρας μου ήταν υποστηρικτής της Λίβερπουλ για πολλά χρόνια. Είχαμε δείπνο με την ομάδα, τους προπονητές και τους μάνατζερς το περασμένο καλοκαίρι και μετά από αυτό μου ζητήθηκε να δουλέψω στο LFC TV International».

Τι ακριβώς κάνεις σε αυτό;

«Έχω παρουσιάσει δύο τηλεοπτικά σόου για τους καλύτερους Ιρλανδούς όλων των εποχών και τους διεθνείς παίκτες της Λίβερπουλ».

Παρακολουθείς αγώνες της Λίβερπουλ;

«Ναι, βλέπω πολλά ματς στο Άνφιλντ με την οικογένειά μου και παρακολουθώ τα περισσότερα από τα παιχνίδια στην τηλεόραση όταν δεν μπορώ να πάω στους αγώνες».

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης;

«Οπωσδήποτε ο Στίβεν Τζέραρντ!»

Τι πιστεύεις για τον Λουίς Σουάρεζ, ο οποίος είναι ο καλύτερος παίκτης φέτος;

«Νομίζω ότι είναι η απόλυτη ιδιοφυία! Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό ταλέντο και ένα περιουσιακό στοιχείο για τη Λίβερπουλ παρ’ όλες τις διαφορές που είχαν στο παρελθόν».

Θεωρείς ότι η Λίβερπουλ μπορεί να πάρει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ και πότε;

«Θα ήθελα να πιστεύω ότι μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα το 2014. Τα δάκτυλα σταυρωμένα!»

Ποιο είναι το αγαπημένο σου άθλημα;

«Εκτός από το ποδόσφαιρο, αγαπώ το τένις, τον στίβο και το σκι στο νερό».

Ήσουν αθλήτρια;

«Ναι, ήμουν αρχηγός στον στίβο στο σχολείο μου και διαγωνιζόμουν για τη χώρα μου στα 100 μέτρα και το άλμα εις ύψος. Επίσης έπαιζα νέτμπολ, χόκεϊ, τένις, κρίκετ και έκανα ιππασία και κολύμβηση. Πάντα αγαπούσα τα σπορ!»

Ήσουν η Μις Κόσμος του 2003. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία για σένα;

«Ήταν η πιο εκπληκτική εμπειρία! Γύρισα τον κόσμο σε χώρες όπως η Κίνα, η Σρι Λάνκα, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και άλλα κράτη στην Αφρική και δούλεψα με εκπληκτικά φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά, ορφανοτροφεία και άλλες δραστηριότητες παιδιατρικής φροντίδας. Επίσης έκανα πολλή μόντελινγκ και δουλειά στην τηλεόραση».

Γνωρίζεις ότι και η Ελλάδα έχει μια Μις Κόσμος, την Ειρήνη Σκλήβα, η οποία πήρε τον τίτλο το 1996; Την ξέρεις;

«Το γνωρίζω αυτό, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ. Ίσως μια μέρα το κάνουμε!»

Ποια είναι η σχέση σου με την Ελλάδα; Έχεις έρθει ποτέ στη χώρα μας;

«Αγαπώ την Ελλάδα και έχω επισκεφτεί τη χώρα σας περίπου τρεις φορές στις διακοπές. Έχω πάει στην Αθήνα, την Ίω, την Κρήτη, τη Μύκονο, την Πάρο και τη Θεσσαλονίκη. Αγαπώ τους ανθρώπους, το φαγητό, τον καιρό και την ομορφιά της Ελλάδας!»

Γνωρίζεις προσωπικά ή κάποια διασημότητα από την Ελλάδα;

«Δεν ξέρω προσωπικά κάποιον διάσημο από την Ελλάδα, αλλά έχω κάποιους φίλους από την Ελλάδα!»

Ξέρεις κάποια ελληνική ομάδα και κάποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή και πώς;

«Έχω παρακολουθήσει τη Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό σε ένα πολύ ενθουσιώδες παιχνίδι!»

Ποια είναι η πιο όμορφη γυναίκα όλων των εποχών στον κόσμο κατά τη γνώμη σου;

«Η Μπριζίτ Μπαρντό είναι στα σίγουρα μια έμπνευση για μένα, μαζί με την Μέριλιν Μονρό. Ήταν αισθησιακές, με θηλυκή ομορφιά και συνεχίζουν να είναι γυναίκες - είδωλα».

Έχεις ποζάρει γυμνή για το Playboy και για διαφημιστική καμπάνια της PETA που προωθούσε τη χορτοφαγική διατροφή. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία για σένα;

«Ήταν και οι δύο εξαιρετικά δυνατές εμπειρίες. Το Playboy είναι ένα περιοδικό σταθμός και είναι μεγάλη τιμή που μου ζήτησαν να ποζάρω για αυτό. Συμπεριλήφθηκα στο εξώφυλλο του πλέιμποϊ Γερμανίας και η φωτογράφησή μου ήταν επίσης και στο πλέιμποϊ των ΗΠΑ. Η καμπάνια της PETA ήταν επίσης πραγματικά διασκεδαστική, αφού έχω πάθος με τα ζώα και τη σημασία μια φυτικής διατροφής για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον».

Θα έκανες κάτι ανάλογο ξανά και για τι πρότζεκτ;

«Θα πόζαρα σίγουρα ξανά και για τα δύο αν μου το ζητούσαν! Είναι χαρά μου να υποστηρίζω ένα πρότζεκτ στο οποίο πραγματικά πιστεύω...»

Ποια είναι η γνώμη σου για τον γυμνισμό;

«Από τη στιγμή που γίνεται με έναν δημιουργικό και καλλιτεχνικό τρόπο, τότε νομίζω ότι μπορεί να είναι όμορφο. Το ανθρώπινο σώμα είναι μια ασυνήθιστη δημιουργία και το εκτιμώ ακόμη περισσότερο τώρα που έχω τα προσόντα ως διατροφολόγος. Θα πρέπει να γιορτάζεται και να μην εμφανίζεται σαν κάτι που πρέπει να φοβόμαστε να δείξουμε».

Είσαι η κόρη του διάσημου μουσικού, Κρις ντε Μπεργκ. Τι σου έχει διδάξει;

«Ο πατέρας μου ήταν μια μεγάλη έμπνευση για μένα. Μου έμαθε πολλά για τη βιομηχανία του θεάματος και πόσο σημαντικό είναι να παραμένεις ταπεινός και ευγνώμων, ό, τι και αν συμβαίνει. Η μητέρα μου, επίσης, είναι μια σπουδαία πηγή υποστήριξης και συμβουλών για μένα».

Έχει γράψει ένα τραγούδι για σένα, το «For Rosanna». Είναι το αγαπημένο σου τραγούδι;

«Είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια και είμαι ευγνώμων σε αυτόν που το έγραψε αυτό για μένα. Είναι πραγματικά ιδιαίτερο και ακόμη περισσότερο που έχω τόσο στενό δέσιμο με τον πατέρα μου!»

Ποιο τραγούδι του είναι το αγαπημένο σου και γιατί;

«Αγαπώ το "Spanish Train", το "Lonely Sky" και το "In a Country Churchyard". Είναι κάποια από τα παλιά κλασικά με τα οποία μεγάλωσα να ακούω».

Εκτός από το LFC TV τι άλλα πράγματα κάνεις;

«Είμαι μοντέλο, πτυχιούχος διατροφολόγος και δουλεύω με πελάτες για να βελτιώσω διάφορες καταστάσεις υγείας και γράφω άρθρα διατροφής για το TheBeautyLounge.ie. Επίσης προγραμματίζω τον γάμο μου για το καλοκαίρι!»

Θα ήθελες να μας πεις για τη φιλανθρωπική σου δράση;

«Δουλεύω στενά με την Κοινωνία της Ιρλανδίας για την Πρόληψη της Βίας στα Ζώα σαν πρεσβευτίνα βοηθώντας να μαζευτούν χρήματα και οι συνειδήσεις του κοινού για καλή διαβίωση των ζώων στην Ιρλανδία. Η ISPCA (the Irish Society for the Prevention of Cruelty to Animals) νοιάζεται για άρρωστα, εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα ζώα και δουλεύει για να τους βρει ένα χαρούμενο νέο σπίτι...»

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με τη Ροζάνα Ντέιβισον:

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Η σέξι παρουσιάστρια της Λίβερπουλ στο Onsports: «Θα έκανα ξανά γυμνό!» (photos+videos)



Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved