Μπαρτσελόνα ή τίποτα!
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας ή θα μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα ή θα παραμείνει στην Άρσεναλ σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.
Η El Mundo Deportivo αναφέρει πως η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμες να κινηθούν για την απόκτηση του αρχηγού της Άρσεναλ ωστόσο ο μέσος των «κανονιέρηδων» ξεκαθάρισε πως η μόνη ομάδα που θα τον κάνει να αφήσει το Λονδίνο είναι η Μπαρτσελόνα.
Ο Φάμπρεγκας είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός πως η Άρσεναλ δεν κατακτάει τρόπαια και θέλει να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο δίπλα στους φίλους του από τις ακαδημίες των «μπλαουγκράνα», τον Πικέ, τον Πουγιόλ, τον Μέσι, τον Τσάβι και τον Ινιέστα.
Στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ το κοινό του «Καμπ Νου» αποθέωσε τον Φάμπρεγκας κάτι που τον έκανε να ανυπομονεί να επιστρέψει στην Βαρκελώνη.