Ιταλία: Κατηγορίες-σοκ για Γκατούζο και Μπρόκι (video)

Ιταλία: Κατηγορίες-σοκ για Γκατούζο και Μπρόκι (video)

Ο Τζενάρο Γκατούζο και ο Κριστιάν Μπρόκι είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που ελέγχονται για στημένους αγώνες στην Ιταλία, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται συλλήψεις από τις αρχές της γειτονικής χώρας.

Επιχείρηση… αστραπή έχει αρχίσει από τα ξημερώματα της Τρίτης (17/12) η ιταλική αστυνομία, συλλαμβάνοντας ήδη τέσσερα άτομα και ερευνώντας πολύ περισσότερα. Μέσα σε αυτούς που υπόκεινται σε ενδελεχής ελέγχους από τις αρχές, είναι κι ο άλλοτε άσος της Μίλαν και της Εθνικής Ιταλίας, Τζενάρο Γκατούζο, όπως και ο πρώην άσος της Λάτσιο, Κριστιάν Μπρόκι! Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, οι δυο ποδοσφαιριστές ελέγχονται λόγω της υποψίας για συμμετοχή τους σε σπείρα αγώνων που έστηνε παιχνίδια της Serie A και γενικά στα πρωταθλήματα της χώρας το 2011.

Ήδη οι Σαλβατόρε Σπαντάρο, Φρανσέσκο Μπατσάζνι, Κοσίμο Ρίντσι και Φάμπιο Κουάντρι έχουν συλληφθεί από τις αρχές, ενώ οι Γκατούζο και Μπρόκι ελέγχονται για την παρουσία τους σε αγώνες της Μίλαν και της Λάτσιο που παρουσιάζονται ως στημένοι. Αξίζει να σημειωθεί πως 53 αγώνες ερευνώνται για πιθανή χειραγώγηση ενώ σε μεγάλους μπελάδες μπαίνουν οι «ροσονέρι» καθώς υπάρχουν κρατούμενοι με τους κωδικές ονομασίες Mister Χ και Mister Y, με τους οποίους ποδοσφαιριστές της είχαν επαφές!

Δείτε βίντεο απ' όλον τον πλανήτη

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ των Ιταλών...

Ιταλία: Κατηγορίες-σοκ για Γκατούζο και Μπρόκι (video)