Μάκος: «Στα δύσκολα τα καταφέρνουμε»

Μάκος: «Στα δύσκολα τα καταφέρνουμε»

Με προσοχή στη ρεβάνς η Ελλάδα θα βρεθεί στο Μουντιάλ, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μάκο.

Ο αμυντικός χαφ της Ανόρθωσης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τα παιχνίδια της Εθνικής με τη Ρουμανία, τονίζοντας πως η ομάδα του Σάντος βγάζει χαρακτήρα και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να πάρει την πρόκριση.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκου:
 
Για τα μπαράζ της Ελλάδας με τη Ρουμανία: «Δεν προσφέρουμε πλούσιο θέαμα, αλλά παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Το έχουμε αυτό το στοιχείο σαν ομάδα. Η Εθνική έδειξε θέληση και πάθος την Παρασκευή και πήραμε ένα σκορ που μας δίνει ένα προβάδισμα, χωρίς να έχουν τελειώσει τα πάντα. Μόνο εμείς υπήρχαμε στο γήπεδο, έδειξαν τα παιδιά ότι θέλουν τη νίκη και τα καταφέραμε. Η Ρουμανία έχει πολλούς νέους παίκτες και δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσει η Εθνική. Πίστευα πως θα παίξουμε συντηρητικά, αλλά δεν περίμενα να αντιδράσουμε τόσο γρήγορα μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Δεν απειληθήκαμε από τους αντιπάλους και η ομάδα μας ήξερε τι ήθελε. Στα δύσκολα τα καταφέρνουμε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά την Τρίτη».
 
Για τον επαναληπτικό της Τρίτης: «Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Έχουν να αντιμετωπίσουν μία πολύ ‘καυτή’ ατμόσφαιρα. Έχουμε σίγουρα ένα προβάδισμα, αλλά χρειάζεται προσοχή ο επαναληπτικός».
 
Για το αν του λείπει η Εθνική: «Σίγουρα μου λείπει. Ήμουν πολλά χρόνια στις Εθνικές, αλλά δυστυχώς δεν τα φέρνει πάντα όπως θέλουμε το ποδόσφαιρο. Η περσινή σεζόν με άφησε πίσω. Πρέπει να προχωράμε και να μην κοιτάμε πίσω. Εύχομαι να ξανάρθει η σειρά μου και να με εμπιστευτεί ο προπονητής. Ευτυχώς στην Ανόρθωση πάνε πολύ καλά τα πράγματα, είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα κι αυτή με μένα. Το προπονητικό τιμ της Εθνικής παρακολουθεί όλους τους παίκτες».
 
Για το αν έχει μετανιώσει για κάποια επιλογή του: «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Δεν είναι καλό να μετανιώνεις και θεωρώ πως κάθε επιλογή που έκανα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν την έκανα κατά τύχη, αλλά κατόπιν σκέψεως. Αν βγήκε ή όχι είναι άλλο θέμα. Νομίζω ότι με την Ανόρθωση έχω κάνει μία αρκετά καλή επιλογή. Θέλω να είμαι γερός και υγιής και όλα τα άλλα θα έρθουν».
 
Για τον Κώστα Μήτρογλου: «Τον ξέρω από τις μικρές εθνικές ομάδες. Νομίζω ότι έχει το χάρισμα στο γκολ. Την είχε από τότε αυτή την αίσθηση, αλλά πλέον έχει βελτιωθεί πολύ. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί στον Ολυμπιακό με πολύ καλούς συμπαίκτες και παρότι δόθηκε δύο φορές δανεικός, δεν τα παράτησε και στις ομάδες που πήγε βοήθησε πάρα πολύ και του χρωστούν πολλά. Πλέον συζητά όλη η ομάδα γι’ αυτόν».
 
Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: «Είναι ένα πολύ καλό παιδί με πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Είναι στρατιώτης της Εθνικής κι έχει φιλότιμο. Γενικά όποιος και να παίζει βοηθά τον συμπαίκτη του. Ο Δημήτρης αξίζει πολλά συγχαρητήρια, όπως κι όλα τα παιδιά στην ομάδα. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον».
 
Για τις εντυπώσεις του από το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Το κυπριακό ποδόσφαιρο πριν έρθω δεν το είχα σε μεγάλη εκτίμηση, αλλά διαπίστωσα πως υπάρχουν καλές ομάδες και αρκετά καλοί παίκτες. Υπάρχουν σύλλογοι που κάνουν πολύ καλή δουλειά και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την Εθνική».



Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved