Βιτόλο: «Σωστή απόφαση να παίξω στην Ελλάδα»

Βιτόλο: «Σωστή απόφαση να παίξω στην Ελλάδα»

Παίκτης της Ελάζιγκσπορ είναι πλέον ο Βίκτορ Βιτόλο, ωστόσο θα έχει πάντα στην καρδιά του τα χρόνια που έζησε στην Ελλάδα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «La Opinion», ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για όλους τους σταθμούς της καριέρας του στη χώρα μας.

«Αυτές τις μέρες βρίσκομαι στην Ελλάδα και μαζεύω τα πράγματα μου για να πάω στην Τουρκία, όπου ανοίγει ένας νέος κύκλος στην καριέρα μου. Νιώθω νοσταλγία για όσα έζησα στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για τις ομάδες που συνεργάστηκα. Μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στις σημαντικότερες διοργανώσεις και μου έδειξαν σεβασμό και εκτίμηση. Στην Ελλάδα εκπλήρωσα τους περισσότερους από τους στόχους που έθεσα όταν άρχισα την καριέρα μου. Παρά το γεγονός ότι συνεργάστηκα με πολλούς προπονητές, ήμουν πάντα βασικός στις ομάδες μου και οι συμμετοχές μου αποδεικνύουν ότι πήρα την σωστή απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά.

Οσο γα την απόφασή του να μετακομίσει στην Τουρκία, ο Βιτόλο παραδέχτηκε πως ήταν δελεαστικό το συμβόλαιο της Ελάζιγκσπορ, που θα του αποφέρει 3,6 εκατ. ευρώ τα επόμενα τρία χρόνια.

«Στόχος μου είναι να προοδεύω. Πάω σε ένα σύλλογο που έχει φιλοδοξίες. Στόχος μου είναι να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση μου από τότε που ο Παναθηναϊκός άρχισε να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. υπήρχαν και άλλες προτάσεις, αυτή όμως ήταν η καλύτερη επιλογή. Κάθε παίκτης θέλει να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και στο οικονομικό. Το ποδόσφαιρο είναι και δουλειά και η προσφορά της Ελάζιγκ ήταν ιδιαίτερα δυνατή. Η σταθερότητα που μου προσφέρει αυτό το συμβόλαιο είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει κάθε ποδοσφαιριστής», συμπλήρωσε.

Τέλος, επανέλαβε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Τενερίφη: «Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στην Τενερίφη. το καλοκαίρι ο σύλλογος δεν μπορούσε να μου προσφέρει αυτά που ήθελα, συζητήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε, ωστόσο η επιθυμία να επιστρέψω συνεχίζει να υπάρχει. Είμαι παθιασμένος με την Τενερίφη, είναι η ομάδα που μου έδωσε την δυνατότητα να προσφέρω ότι καλύτερο στην οικογένεια μου και θα τους είμαι ευγνώμων για μια ζωή. Ελπίζω σύντομα να ξαναφορέσω την φανέλα της».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved