Ξάνθη-Πανθρακικός 3-1 (Κ20)

Ξάνθη-Πανθρακικός 3-1 (Κ20)

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Κ20 για την Ξάνθη, καθώς επικράτησε 3-1 του Πανθρακικού.

Στο 31’ ο Φασίδης κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα και ο Καρυπιάδης ευστόχησε κάνοντας το 1-0, ενώ στο 49’ ο Λάζαρος Ορφανίδης με πλασέ σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν με τον Σεϊδάν στο 54’, αλλά ο Δημήτρης Ψύρρας στο 76’ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά. Το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος κι ανάμεσα σ' αυτούς και ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος.

ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Κολλάρας, Λάσπατζης, Χατζητερζόγλου, Παρασκευάς, Καρυπιάδης, Κούτρας Αλ. (64' Ψύρρας), Ορφανίδης Π., Φασίδης (78' Βαλαβανόπουλος), Πασχαλάκης, Ορφανίδης Λ. (88' Λαζαρίδης)

Πανθρακικός: Θυμιανίδης, Κούτρας N. (55' Μανδήλας), Φραγκούλης, Λειβαδιώτης, Μητρούσης, Κοσκολος, Χατζηιωαννίδης (50' Κουραλίδης), Γκουτσίδης (46' Ζδράβος - Ρίζος), Τσανακτσόγλου, Μαμούτ Σεϊδάν, Γεωργιάδης



«Ο Άρης θέλει παίκτη από τη Φιορεντίνα»
«Ο Άρης θέλει παίκτη από τη Φιορεντίνα»
Μια αγωνιστική τιμωρία στην ΑΕΚ από την ΔΕΑΒ!
Μια αγωνιστική τιμωρία στην ΑΕΚ από την ΔΕΑΒ!
Ατρόμητος: Συμφωνία με ΠΑΟΚ για Γκουγκεσασβίλι
Ατρόμητος: Συμφωνία με ΠΑΟΚ για Γκουγκεσασβίλι
Το Σάββατο 7/2 το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7
Το Σάββατο 7/2 το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved