Έβερτον: Μαρτίνεζ, ο ανυπόμονος

Έβερτον: Μαρτίνεζ, ο ανυπόμονος

Ανυπόμονος να ξεκινήσει την νέα σεζόν στον πάγκο της Έβερτον είναι ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, ο οποίος τόνισε πως θέλει να κάνει μια καλή αρχή τις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ.

«Θέλω πολύ να δουλέψω με τους παίκτες, μιας και έκαναν μία σπουδαία πορεία την περυσινή χρονιά και αυτό είναι κάτι που μας δίνει μία καλή βάση για να ξεκινήσουμε», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός κόουτς στη «Liverpool Echo».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι στην προετοιμασία θα βρίσκονται οι παίκτες που αγωνίζονται ήδη εδώ, αλλά και αυτοί που θα έρθουν. Σαν προπονητής δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος μέχρι να βρεθείς μαζί με το επιτελείο σου και τους παίκτες στην προπονητικό κέντρο και μέχρι να περιμένεις να ξεκινήσει η χρονιά».

«Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος. Όλοι στο σύλλογο με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά και αυτό βοηθάει σε μεγάλο βαθμό να υπάρχει πολύ καλύ συνεργασία και πολύ καλές συνθήκες εργασίας», δήλωσε καταλήγοντας ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.



Αυτός είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Θέλτα
Αυτός είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Θέλτα
Παναθηναϊκός: Χέιζ-Ντέιβις αντί Γιούρτσεβεν στην GBL
Παναθηναϊκός: Χέιζ-Ντέιβις αντί Γιούρτσεβεν στην GBL
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Επιστρέφει ο Ιωαννίδης
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Επιστρέφει ο Ιωαννίδης
Τζάμπολ στο Final-8 της Κρήτης
Τζάμπολ στο Final-8 της Κρήτης
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved