Μπιτίτσιος: «Να φύγουν μόνοι τους Γιάχος, Τριτσώνης»

Μπιτίτσιος: «Να φύγουν μόνοι τους Γιάχος, Τριτσώνης»

Ο άλλοτε ρέφερι και νυν μέλος της ΚΕΔ, υποστήριξε πως οι δυο διαιτητές έχουν βαρύτατες ευθύνες για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην διαιτητής Α' Εθνικής και μέλος της ΚΕΔ, Θοδωρής Μπιτίτιτσιος, φιλοξενήθηκε στον "Αrena 89.4 fm", μιλώντας για τον τελικό-ντροπή του κυπέλλου το Σάββατο βράδυ, που στιγματίστηκε από τα εγκληματικά διαιτικά λάθη του διαιτητή, Θανάση Γιάχου, επεσήμανε πως ο ίδιος και ο κος Τριτσώνης θα πρέπει να παραιτηθούν από μόνοι τους και όχι να. περιμένουν!

Αρχικά, δήλωσε: «Ας μας πει ο κύριος Μποροβήλος τι έγινε, είναι χρόνια μέσα στον χώρο. Είχαμε κίτρινες και φάουλ ανάποδα, είχαμε γενικώς γεγονότα που προδίκαζαν την έκβαση του αγώνα. Όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα προδιέθετε από την αρχή το τι θα ακολουθήσει. Ας βγει ο κος Μποροβήλος να μας εξηγήσει τι έγινε. Η ενοχή του Γιάχου φάνηκε όχι μόνο στη φάση του πέναλτι, σε όλο το παιχνίδι. Και είναι ευχής έργον που δεν υπήρξε αντίδραση από τον κόσμο του Αστέρα, δεν μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για επεισόδια».

Για την επίμαχη φάση με τον Μανιάτη και την ενοχή όλων: «Ο βοηθός διαιτητή δεν την είδε την παράβαση; Εγώ νομίζω πως και ο τέταρτος την είδε και ο βοηθός επόπτης και ο βοηθός διαιτητή, ο κος Τριτσώνης. Εάν δεν την είδε ο κος Γιάχος, έπρεπε αυτοί να τον βοηθήσουν. Δε ξέρω άμα την είδε ο Γιάχος.

Πάντως, και πέρυσι είχαμε ένα σκηνικό με έναν βοηθό να πανηγυρίζει μαζί με τον Ολυμπιακό το κύπελλο. Επίσης, στη φάση της σύρραξης, που ήταν οι διαιτητές για να επιβάλλουν την τάξη και να δώσουν σωστά τις κάρτες.

Εντάξει, σίγουρα θα μπορούσε να είχε δώσει και το πέναλτι πριν τη φάση του πέναλτι του Ολυμπιακού στην παράταση. Και στο πέναλτι του Αμπντούν, η φάση είναι αν είναι πάνω στη γραμμή ή αν δεν είναι, αυτά είναι δύσκολες φάσεις. Αλλά είδαμε πως μοιράστηκαν και τι έγινε σε φάσεις ανάλογες και πως δόθηκαν τα σφυρίγματα».

Για το γεγονός πως θα πρέπει να παραιτηθούν από μόνοι τους οι Γιάχος και Τριτσώνης: «Θα πρέπει να παραιτηθούν από μόνοι τους ο Γιάχος και ο Τριτσώνης. Τι περιμένουν δηλαδή; Να τους διώξουν; Νομίζω πως πρέπει να σηκωθούν να φύγουν από μόνοι τους. Ξέρουμε τι γίνεται με αυτά όμως. Ξεχνάμε τρι έγινε πέρυσι στον τελικό; Πρόπερσι με την ΑΕΚ και το πως έγινε η απονομή»;

Για τη φάση με τον Ντέμη Νικολαΐδη που είχε παραδεχθεί πως έβαλε γκολ με το χέρι πριν χρόνια που έρχεται σε αντιδιαστολή με ότι δεν έπραξε ο Μανιάτης: «Φυσικά και τη θυμάμαι τη φάση. Τότε είχε αλλάξει η απόφαση και με την συμβολή του βοηθού. Ο Ντέμης παραδέχθηκε το λάθος του και τιμωρήθηκε και με κίτρινη».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved