Δ’ Εθνική: Φινάλε σε τέσσερις, αγωνία σε έξι ομίλους

Δ’ Εθνική: Φινάλε σε τέσσερις, αγωνία σε έξι ομίλους

Τίτλοι τέλους πέφτουν σε τέσσερις ομίλους (1,2,6,10), ενώ είναι η προτελευταία αγωνιστική στους υπόλοιπους, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο.

Αναλυτικά:

Στον 1ο όμιλο, τα φώτα συγκεντρώνονται στο παιχνίδι της Προσοτσάνης με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση του Οδυσσέα Αναγέννησης με τον ΠΑΟ Κοσμίου. Από εκεί και πέρα, ο Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης δίνουν το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι τους στη Δ’ Εθνική, ενώ το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος υποδέχεται τη Δόξα Πετρούσας. Τέλος, ο Άρης Ακροποτάμου κοντράρεται με τον Εβρο Σουφλίου.

Στον 2ο όμιλο, όλα τα λεφτά είναι στο Κιλκίς και στο Κιλκισιακός-Καμπανιακός, αλλά και το παιχνίδι του Αχιλλέα Τριανδρίας με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Κατά τα άλλα, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων φιλοξενεί τον Διγενή Λακκώματος, ενώ ο Εθνικός Μαλγάρων κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Τέλος, στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τη Δόξα Χέρσου.

Στον 3ο όμιλο, τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει και δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Νάουσα υποδέχεται την Ενωση Αποστόλου Παύλου, σε ένα τοπικό ντέρμπι, ενώ ο Παναργειακός Άργους Ορεστικού κοντράρεται με την Κοζάνη. Τα Γρεβενά Αεράτα αντιμετωπίζουν τα Λευκάδια, ενώ ο Μακεδονικός Κοζάνης φιλοξενεί την Αλεξάνδρεια. Τέλος, ο Πυρσός Γρεβενών παίζει με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Στον 4ο όμιλο, ακόμη έναν τελικό δίνει η Ελασσόνα απέναντι στον Αίολο, ενώ μόνο τη νίκη θέλει και ο Αμπελωνιακός στη Γραβιά κόντρα στον Οδυσσέα Ανδρούτσο. Η Λαμία υποδέχεται τον Ρήγα Φεραίο, ενώ ο Δωτιέας Αγιάς κοντράρεται με τον Αχιλλέα Δομοκού. Ο Πυργετός, τέλος, αντιμετωπίζει τον ΑΟ Καρδίτσας.

Στον 5ο όμιλο, ντέρμπι επιβίωσης είναι το ΑΕ Καραϊσκάκης-Μετέωτα, ενώ μόνο τους τρεις βαθμούς αναζητά ο Κεραυνός Θεσπρωτικού απέναντι στην Αναγέννηση Περιβολίου. Ο Οδυσσέας Νυδρίου υποδέχεται τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ ο Άρης Αιτωλικού κοντράρεται με τη Φιλοθέη. Τέλος, το Μεσολόγγι νίκησε 2-0 τα Τρίκαλα το Σάββατο.

Στον 6ο όμιλο, ο Εθνικός Μελιγαλά δίνει μάχη επιβίωσης με τον Εθνικό Σαγέικων, ενώ με την πλάτη στον τοίχο υποδέχεται η Αχαϊκή την Εράνη Φιλιατρών. Ο Παναρκαδικός χρειάζεται μόνο τη νίκη απέναντι στον Πάμισο, ενώ ο Διαγόρας Βραχνέικων κοντράρεται με τον Ατρόμητο Λάππα. Τέλος, η Δόξα Μανολάδας θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες απέναντι στον ΠΦΟ Πανόπουλου.

Στον 7ο όμιλο, ο Πανναυπλιακός χρειάζεται το «τρίποντο» εκτός έδρας με τα Λουκίσια, ενώ νίκη για να κρατηθεί στην κατηγορία θέλει ο Παρνασσός που αντιμετωπίζει τον ουραγό Πορτοχελιακό. Ο Μανδραϊκός υποδέχεται τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, ενώ ο Παναργειακός αντιμετωπίζει τον Πανελευσινιακό. Τέλος, ο Πέλοπας Κιάτου φιλοξενεί την πρωτοπόρο ΑΕ Ερμιονίδας.

Στον 8ο όμιλο, το Περιστέρι θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ δεν έχουν περιθώρια για απώλειες οι Τράχωνες κόντρα στην Πεύκη. Ο Ιάσων κοντράρεται με την Κυπελλούχο Κηφισιά, ενώ ο Ηλυσιακός υποδέχεται τον Αγιαξ Ταύρου. Τέλος, η Νέα Ιωνία αντιμετωπίζει το Αιγάλεω.

Στον 9ο όμιλο, ο Ολυμπιακός Λαυρίου υποδέχεται τον Νικολακάκη, ενώ η Τριγλία Ραφήνας κοντράρεται με το Κερατσίνι. Την Παρασκευή ο Ατρόμητος Πειραιά επικράτησε 1-0 του ΑΟ Δικαίου, ενώ ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν το Σάββατο Πανναξιακός και Περαμαϊκός, αλλά και οι Ιωνικός, Αστέρας Βάρης. Τέλος, την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Διαγόρας, μια αγωνιστική πριν το φινάλε, επικρατώντας 3-1 της Ανω Μεράς.

Στον 10ο όμιλο, ο Κισσαμικός χρειάζεται μόνο τη νίκη απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών, ενώ η Αναγέννηση Ιεράπετρας ψάχνει το «διπλό» απέναντι στην ΑΕ Κατσαμπά. Ο ΠΑΟ Κρουσώνα φιλοξενεί τον Γιούχτα, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας κοντράρεται με τον Ηρόδοτο. Τέλος, ο Ατσαλένιος κάνει φιέστα τίτλου στο ματς με τον Πατούχα.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved