Παπασταθόπουλος: «Δεν σκέφτομαι επιστροφή στην Ελλάδα»

Παπασταθόπουλος: «Δεν σκέφτομαι επιστροφή στην Ελλάδα»

Αν και γνωρίζει ότι η Βέρντερ Βρέμης θέλει να τον παραχωρήσει, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν σκέφτεται την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Real News», ο διεθνής κεντρικός αμυντικός τόνισε πως αν φύγει από τη Γερμανία θα το κάνει για ένα καλύτερο πρωτάθλημα, ενώ δήλωσε άγνοια για το θέμα ανταλλαγής του με τον Μήτρογλου.

«Η Ελλάδα στην παρούσα φάση είναι πολύ μακριά από τα σχέδιά μου και άλλωστε η Βέρντερ Βρέμης δεν με κοστολογεί λιγότερο από 10 εκατ. ευρώ. Τον τελευταίο καιρό η Βέρντερ διανύει σεζόν ύφεσης, μακριά από παλαιότερες επιτυχίες της. Μιλάμε καθημερινά με τους ανθρώπους της, με τους οποίους διατηρώ εξαιρετική σχέση και στο τέλος του πρωταθλήματος θα τα ξαναπούμε για το μέλλον μου. Ξέρω ότι δεν θέλουν να με πουλήσουν, πάντως αν φύγω, θα το κάνω για κάτι πραγματικά καλύτερο, είτε αυτό λέγεται Αγγλία, είτε Ιταλία. Σίγουρα όχι επιστροφή στην Ελλάδα, ακόμα κι αν βρεθεί ομάδα να πληρώσει τα 10 εκατ. ευρώ», ανέφερε αρχικά.

Για το σενάριο ανταλλαγής με τον Κώστα Μήτρογλου, είπε: «Είναι τουλάχιστον αστείο αυτό, για να μην εκφραστώ διαφορετικά. Έχω συνειδητά επιλέξει το εξωτερικό και ο προσανατολισμός μου παραμένει αταλάντευτος. Άλλες συνθήκες δουλειάς, άλλο επίπεδο. Σίγουρα πάντως ο Κώστας μπορεί να παίξει παντού και του εύχομαι κάθε πρόοδο. Δεν μου έχουν πει κάτι γι’ αυτόν στην Βέρντερ, αλλά όποτε ρωτήθηκα για Έλληνες, πάντα εκφράστηκα με τα καλύτερα λόγια».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην ΑΕΚ, λέγοντας: «Παρακολουθώ τι γίνεται και σίγουρα δεν χαίρομαι με την εικόνα της ΑΕΚ. Έχω πει ότι θέλω να κλείσω εκεί την καριέρα μου, όμως πρέπει πρώτα να αναγεννηθεί και μετά να γίνει τέτοια συζήτηση. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα το πρωτάθλημα, ενώ είναι υγιές που ανεβαίνουν κι άλλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης».Μόνος εναντίον όλων ο Ερντογάν; «Όχι» από ΗΠΑ – Γερμανία, χτύπημα Πομπέο και επικριτικά δημοσιεύματα
Μόνος εναντίον όλων ο Ερντογάν; «Όχι» από ΗΠΑ – Γερμανία, χτύπημα Πομπέο και επικριτικά δημοσιεύματα
Παρίσι 2024: Απειλεί με μποϊκοτάζ η Ουκρανία
Παρίσι 2024: Απειλεί με μποϊκοτάζ η Ουκρανία
ΣΕΗ: Προειδοποιητική 48ωρη απεργία με αίτημα την απόσυρση του ΠΔ 85/2022
ΣΕΗ: Προειδοποιητική 48ωρη απεργία με αίτημα την απόσυρση του ΠΔ 85/2022
ΕΟΚ: Οι προπονητές Νεανίδων και Νέων Γυναικών
ΕΟΚ: Οι προπονητές Νεανίδων και Νέων Γυναικών