ΕΠΟ: Δεκτή η ένσταση της Ανω Μεράς

ΕΠΟ: Δεκτή η ένσταση της Ανω Μεράς

Αν και είχε νικήσει τον ΑΟ Δικαίου, η Ανω Μερά είχε καταθέσει ένσταση και δικαιώθηκε για αντικανονική συμμετοχή παικτών στην ομάδα της Κω.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε την Άνω Μερά, με το ΑΟ Δικαίου να πληρώνει με αφαίρεση δύο βαθμών από τρέχον πρωτάθλημα και δυο από το επόμενο, καθώς και πρόστιμο 100 ευρώ. Επίσης κατακύρωσε στον Αιολικό με σκορ 3-0 το παιχνίδι με το  ΠΑΟ Ρουφ, ενώ από τον αθηναϊκό σύλλογο αφαιρέθηκαν δύο βαθμοί, ενώ θα ξεκινήσει με -2 τις υποχρεώσεις του τη νέα σεζόν. Παράλληλα, αποφασίστηκε ο επανορισμός της αναμέτρησης Ολυμπος Κέρκυρας-Φιλοθέη, που δεν έγινε λόγω τροχαίου της αποστολής της ομάδας της Άρτας.

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1.Κατακυρώνει τον αγώνα της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος,  περιόδου 2012 -2013, της 17-3-2013, μεταξύ των ομάδων  «ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ» - «ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ», υπέρ του πρώτου αθλητικού σωματείου, με  τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) έναντι μηδενός (0), αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και από τον  βαθμολογικό  πίνακα του πρωταθλήματος της επόμενης περιόδου 2013 – 2014 που θα συμμετάσχει δύο (2) βαθμούς από το σωματείο «ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ», σε βάρος του οποίου επιβάλλει χρηματική ποινή εκατό (100) €.

2.Κατακυρώνει τον αγώνα της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος,  περιόδου 2012 -2013, της 6-3-2013, μεταξύ των ομάδων  « ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΑΠΣ» - «ΡΟΥΦ ΠΑΟ», υπέρ του πρώτου αθλητικού σωματείου, με  τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) έναντι μηδενός (0), αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και από τον  βαθμολογικό  πίνακα του πρωταθλήματος της επόμενης περιόδου 2013 – 2014 που θα συμμετάσχει δύο (2) βαθμούς από το σωματείο «ΡΟΥΦ ΠΑΟ», σε βάρος του οποίου επιβάλλει χρηματική ποινή εκατό (100) €.

3.Διατάσει τον κατά νόμιμο τρόπο επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα (που είχε οριστεί για τις 10-3-2013, αλλά δεν τελέστηκε) μεταξύ των ομάδων των σωματείων «ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ», ως γηπεδούχου και «Α.Ο ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΑΡΤΑΣ», ως φιλοξενούμενης , για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, εντός δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης.  

4.Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα τα αθλητικά σωματεία με την επωνυμία «ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ»  και  «ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ» και επιβάλλει χρηματική ποινή, στο μεν πρώτο  εκατό ευρώ (100€), στο δε δεύτερο διακοσίων ευρώ (200€).

5.Δικάζει παρόντος του εγκαλουμένου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ» και κηρύσσει αυτό πειθαρχικά ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τετρακοσίων ευρώ (400€)

6.Κηρύσσει το σωματείο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ» πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή εκατό ευρώ (100€).

7.Kηρύσσει το Σωματείο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ» πειθαρχικά ελεγκτέο  για την αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη  του οπαδού  του και τιμωρείται με χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved