Πατούχας-Ηρόδοτος 2-1

Πατούχας-Ηρόδοτος 2-1

Tι κι αν το παιχνίδι που έγινε σήμερα στη Βιάννο ήταν βαθμολογικά αδιάφορo. Ο Πατούχας πήρε τη νίκη και το γόητρο, κερδίζοντας με 2-1 τον Ηρόδοτο.

Στο 34’ ο Παπαδάκης εκτέλεσε το φάουλ, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 41’ οι Βιαννίτες είχαν μια σημαντική στιγμή με τον Λουλακάκη. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Μωραΐτη, αλλά στο 45’ ο Αλ. Ζαφείρης σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα και έκανε το 0-1.

Στο β’ ημίχρονο ο Πατούχας φάνηκε να μην παρατάει το παιχνίδι και στο τελευταίο 10λεπτο δικαιώθηκε, ανατρέποντας το σκορ! Από το 75′ και μετά ο Πατούχας άρχισε να ανεβαίνει, προειδοποίησε με τον Καραντινάκη έπειτα από έμμεση εκτέλεση φάουλ το οποίο απέκρουσε ο Καρλής και στο 81’ ο Καστελιανάκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γιώργος Λουλακάκης ισοφάρισε, ενώ στο 83’ ο Καστελιανάκης με υπέροχη εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 2-1.

ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Ανδρεαδάκης, Μπριντάκης, Ραπτάκης, Νικολάρας, Λουλακάκης, Μπερερής, Καραντινάκης, Ζουριδάκης (62′ Μπελιμπασάκης), Γκούγκας, Καστελιανάκης, Μπιτσακάκης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Καρλής, Κλαδάς, Μαγάκης, Μαυρίδης, Γεωργόπουλος, Χαρίτος, Σκουλάς (60′ Νικολάου), Μπέρκης (75′ Ακογλάνης), Αλ. Ζαφείρης, Μωραΐτης, Τσομπανάκης (18’ λ.τρ. Παπαδάκης).

πηγή: topikokritis.gr



Ο Καντέ δεν αποκλείει επιστροφή στο Σαμπιονά
Ο Καντέ δεν αποκλείει επιστροφή στο Σαμπιονά
Παναθηναϊκός AKTOR: Το Telekom Center δείχνει τον δρόμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Το Telekom Center δείχνει τον δρόμο
Βέλγιο, Ντοκού: «Πρέπει να βελτιωθούμε όλοι»
Βέλγιο, Ντοκού: «Πρέπει να βελτιωθούμε όλοι»
Σπείρα Ρομά: Ο ρόλος της πρώην αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής και το #metoo στον αθλητισμό
Σπείρα Ρομά: Ο ρόλος της πρώην αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής και το #metoo στον αθλητισμό
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved