«Τελειώνει» του Πάτο στην Κορίνθιανς

«Τελειώνει» του Πάτο στην Κορίνθιανς

Για επιστροφή στη Βραζιλία ετοιμάζεται ο Πάτο, καθώς οι διαπραγματεύσεις της Κορίνθιανς με τη Μίλαν για την απόκτησή του βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής θα μπορούσε μάλιστα να γίνει στις 3 Ιανουαρίου, μετά τη συνάντηση που θα έχουν οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο ειδήσεων «Estado», που επικαλείται πηγές προσκείμενες στη διοίκηση της νέας πρωταθλήτριας κόσμου.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του, παρά τις πρόσφατες προσφορές της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Για να διευκολύνει μάλιστα την Κορίνθιανς, δέχθηκε να μειώσει κατά το ήμισυ τις αποδοχές των 4 εκατ. ευρώ που λαμβάνει ετησίως από τη Μίλαν, προκειμένου να φτάσει στις 166 χιλιάδες ευρώ το μήνα και να γίνει η μεταγραφή του.

Για το «γάμο» πιέζει και η χορηγός εταιρεία του παίκτη (Nike), που μόλις υπέγραψε δεκαετή ανανέωση της συμφωνίας με την Κορίνθιανς για προμήθεια τεχνικού και αθλητικού εξοπλισμού. Ο σύλλογος της Βραζιλίας έκανε προσφορά ύψους 12 εκατομμυρίων στη Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να ζητούν 15. Στη συνάντηση της 3ης Ιανουαρίου, πάντως, φαίνεται πιθανό ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία. Ο Πάτο, που πρόκειται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, θα αναχωρήσει για την Ιταλία για να ενταχθεί στην ομάδα του Μιλάνου, που επανέρχεται στις προπονήσεις από αύριο.



Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Εύκολη εκτός έδρας νίκη για την Πλζεν
Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Εύκολη εκτός έδρας νίκη για την Πλζεν
Βέρντερ Βρέμης: Απολύθηκε ο Χορστ Στέφεν
Βέρντερ Βρέμης: Απολύθηκε ο Χορστ Στέφεν
Άρης - Παναθηναϊκός: Αποβλήθηκε ο Αταμάν μετά από έξαλλες διαμαρτυρίες
Άρης - Παναθηναϊκός: Αποβλήθηκε ο Αταμάν μετά από έξαλλες διαμαρτυρίες
Λεβαδειακός – Asteras Aktor 3-1: Καταιγιστική η ομάδα της Βοιωτίας σε ακόμη ένα ματς
Λεβαδειακός – Asteras Aktor 3-1: Καταιγιστική η ομάδα της Βοιωτίας σε ακόμη ένα ματς
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved