«Δεν πίστευα πως θα τα καταφέρει ο Μέσι»
Στην περίπτωση του Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε ο πρώην ατζέντης του Αργεντινού, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν πίστευε στις δυνατότητές του, λόγω της σωματοδομής του!
Ο Οράσιο Τζαγκιόλι, ήταν μάνατζερ του Μέσι από την παιδική του ηλικία μέχρι το 2005 και αποκάλυψε πως δεν πίστευε σε αυτόν!
«Όταν είδα τον Μέσι να κατεβαίνει από το αεροπλάνο έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ένιωσα πως άδικα έκανα ό,τι έκανα για έναν κοντό και λεπτό ποδοσφαιριστή. Κάποιοι είχαν δει τον Μέσι στην Αργεντινή όταν ήταν 11 ετών και μου είπαν να τον φέρω στην Ισπανία», είπε αρχικά ο πρώην μάνατζερ του «Λέο» και συνέχισε:
«Ήθελα να του βρω μία ομάδα με χαρακτηριστικά που θα του ταίριαζαν και μία πόλη που θα ήταν ιδανική για αυτόν. Όπως φάνηκε όλα πήγαν καλά».